Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 143 078
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 2 145
Новата игра на Каменица от 01.06.

# 2 146
  • София
Таня ето какво пише на ваучера.

За адрес на доставка бях посочила офис на Спиди.И там си беше упоменато да се върне протокола и бележката.
Благодаря! Така като чета, май е за всички стоки в магазина. Simple Smile

И аз имам смс от Спиди. Утре ще ми донесат ваучера.  Simple Smile

# 2 147
  • София
Пробвах да регистрирам бележка в Чупа Чупс. Дава ми Стойността не е валидна, а е 3.23. пробвах и с точка и със запетая да я въведа, но не става. Имате ли идея, какво да направя?

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 14:59 от gurgolina

# 2 148
  • София
Публикувани са печелившите от Чупа Чупс, вече мога да се похваля със слушалки.

# 2 149
Сега излиза, че явно червеното езиче с кен не е от Каменица 😂

Новата игра на Каменица от 01.06.

# 2 150
И едни слушалки за член от агенцията Simple Smile Simple Smile Wink hr***to@thedots-agency.com

# 2 151
И едни слушалки за член от агенцията Simple Smile Simple Smile Wink hr***to@thedots-agency.com
И там е пълно с " Обичайните печеливши"

# 2 152
  • София
Виж под КАЧКАТА.. Ще умра🤣🤣🤣🤣🤣Е как да очаквам кадърни активности от неграмотни рекламисти

# 2 153
  • София
Някой да пази телефона на Младо пиво? Тъпия телефон на ММ пази записи само седмица назад и не мога да видя откъде са се обаждали. А одеалото го няма.

# 2 154
И ние не сме го получили още. Предполагам, че по ред в списъка изпращат. Ние бяхме в края.

Някой да пази телефона на Младо пиво? Тъпия телефон на ММ пази записи само седмица назад и не мога да видя откъде са се обаждали. А одеалото го няма.

# 2 155
  • София
И ние не сме го получили още. Предполагам, че по ред в списъка изпращат. Ние бяхме в края.

Благодаря, успокоих се. 😃 Бяха казали на ММ, че за 7 дни идва.

# 2 156

3-4  печеливши и на слушалки и суитчери..

# 2 157
  • Пловдив

Честито!
Да нямате предвид Чио Чипс, защото Чупа-та трябва да изтеглят следващите печеливи на 31.05.21, т.е. утре. Аз там виждам само първите изтеглени на 24.05.21.

# 2 158
  • София
0882502696 - Трябва да е този. Не съм "озаглавила" номера, но според датата предполагам, че е той. А и околните номера не са непознати.

# 2 159
Може ли линк за играта на Каменица? Нещо не успявам да я намеря

Общи условия

Активация на акаунт