Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 143 065
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 2 160
Може ли линк за играта на Каменица? Нещо не успявам да я намеря
Мисля, че още няма линк, защото не е активна играта. Утре вечер може и да има.

# 2 161
В кварталното ни магазинче има игра на Сушард. Да се купят продукти Сушард за минимум 6лв. и се участва в томбола за пуф.

# 2 162
  • Ямбол
Здравейте! И аз имам код за INVU, който няма да ползвам. Ако все още някой търси, нека ми пише на лс.

Подарен.

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 17:16 от DimiLoca

# 2 163
И моето одеало го няма, а съм в началото на списъка.
Участвам в куинс,без успех- чантите вече ги продават по 20 лв в фб...
Мога да се похваля с награда от рексона от инста.
А в толкова игри за първи юни съм играла, че ако не спечеля нещо си изтривам профила 😃

Игра за безплатен билет за детско кино
https://galleriaburgas.bg/freecinema/

# 2 164
И аз все още чакам одеалото от Младо пиво. И съм със слушалки от Чупа. Играх за суитшъра , но пак ще се пробвам. А от Бургаската нищо не пуска. Ще прилъжа моя да пие Шуменско или Каменица.

# 2 165
  • при късмета
Тия сериозно ли? Имам хладилна чанта за кола, която не само изстудява, но и затопля според зависи как е включена, за кола, с вместимост 20 литра. Цената ѝ е около 30-35 лв. ние я взехме на промоция от Практикер за 20лв. Правят тази промоция поне 3 пъти годишно и артикула е от обичайно наличните, не някакъв дефицит. А това на куинс е термо чанта, не хладилна

До сега разнасях насам натам кенове загорка. Мъжа ми ретрото му е любимата бира, но специалното не ще и да го пипне, а имах 25 кена. Няма кемпер от загорка и това е, а от началото на играта са минали през ръцете ми около 150 кода през ръцете.
И бургаско взимам от време на време, без успех. Хубавото на техните игри е, че играеш точно за наградата която искаш
И в каменица няма да участвам, защото това е другата бира, която не ще да види

# 2 166
И моето одеало го няма, а съм в началото на списъка.
Как точно ги печелят не ми е ясно , аз вече 56 кода и нито една награда. Пробвах и от телефон и от компютър- нищо .

# 2 167
  • София
Незнам защо, то някои хора си мислят че като е спечелено в игра предмета има антикварна стойност и лепват по високи цени и от това да си го купиш от магазина. От Лидл съм си купувала не чанта то цял сак. И то отвътре по качествени за 25лв. Тези от Куинс са за няма 10 лв.
https://gogoshop.bg/product/termo-ohlajdashta-ranica-chili?utm_s … =vsichki-producti

https://www.supermall.bg/termo-ranica

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 17:17 от gurgolina

# 2 168
  • София
Публикувани са печелившите от Чупа Чупс, вече мога да се похваля със слушалки.

Честито!
Да нямате предвид Чио Чипс, защото Чупа-та трябва да изтеглят следващите печеливи на 31.05.21, т.е. утре. Аз там виждам само първите изтеглени на 24.05.21.
От Чупа-та печеля от първото теглене. Имаше време за валидация на бележките и след изтичането му са публикували списъците. Не бях обърнала внимание на имената, които фигурират- определено си е цяло чудо, че ме има и мен. Иначе на Чио за слушалките пробвах с 3 кода без успех, не мисля да продължавам с опитите.

# 2 169
0882502696 - това е тела на Младо пиво, да, аз съм го вкарала, но нямаше да се сетя как Joy (Pirinsko mlado хаха). Аз съм по-нагоре в списъка и ми звъннаха от първите, не съм го получила още, но ще изчакам и другата седмица (към края може да звънна).

# 2 170
Някой има ли спечелил от играта с гласуване за снимка на Хайнекен очила и получихте ли ги, че при мен се бавят, а пише, че ще ги изпратят до 31-ви?

# 2 171
От спечелилите от Коста кафе, някой да се е свързал с тях? На мен ми казаха да очаквам обаждане, но все още нямам такова. Мисля, че им звънях миналата сряда, а срокът за свързване е уж 20 дни. Те последния ден ли чакат?Thinking

# 2 172
Някой има ли спечелил от играта с гласуване за снимка на Хайнекен очила и получихте ли ги, че при мен се бавят, а пише, че ще ги изпратят до 31-ви?

И аз чакам стекче бира. Нямам смс от Спиди. И при мен пишеше до 31.05.

Цял месец не стигнаха да ги изпратят. Несериозни организатори.

# 2 173
Писах на страницата на Коста Кафе за списъка и за информацията от националния им номер,че вече са се свързали с всички спечелили точно в тази им игра. Като получа отговор ще споделя тук. Няма как да има толкова съвпадения.

# 2 174
  • sofia
Знае ли случайно някой, марката и модела на телефона, който се предлага за тази година в каталога на ГФК за 3600 точки?

Общи условия

Активация на акаунт