Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 143 010
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 2 205
  • Бургас
Към тези които са взели по сумати кодове за отстъпка за очилата, за какво по ангелите са ви толкова и в следващия момент не ги ползвате? Или ей така щот аванта. После мрънкаме и недоволстваме, този бил спечелил оня не играл честно, то това много честно. Или разменям код, какво си дал за него, че го разменяш... Аман от тези очила, да свършват, че ми дотегна 😎😎😎

# 2 206
Нужда от помощ. Някой беше споделил игра с продукти на Монделийз. Не я намирам. Може ли линк или да каже откога започва.

# 2 207
Нужда от помощ. Някой беше споделил игра с продукти на Монделийз. Не я намирам. Може ли линк или да каже откога започва.
https://www.game.milka.bg/

# 2 208
Голяяяяяма изненада! Печеля барбарон от chio!

# 2 209
  • София
Голяяяяяма изненада! Печеля барбарон от chio!
Честитооо.... Зарадвах ти се все едно аз печеля!!! Със здраве да си го ползваш. Супер кеф ми е, че човек от тук се похвали😍

Свързах се в всички по веригата на Гранини. И по тяхно обяснение грешката е вярна - дори в правилата се имало предвид, че с една бележка можеш да спечелиш една награда. Колкото повече бележки толкова повече награди. Доста дълго се обяснявахме. Казаха, че тези 3-ма, които виждаме след полунощ се генерират от регистрациите на предходния ден. Всички спечелили са проверени. Изобщо стана дълга и широка. Но... Факт, че се извиниха, бяха любезни и далеч по-разбрани от Куинс. Ще се реваншират със сок. Честно е!

# 2 210
Затворили са ти устата със сок. Защо пък точно в 00.00 пуска печелившите? Странно. Не знаят ли, че тука хората не спят и дебнат всяка минута къде какво пуска. Smile

# 2 211
Според Гранини са раздали точно 20 сервиза... Казах им да си видят списъка, а те ми излязоха с номера, че трябва да си изчистя бисквитките на устройството... Много неадекватно. В полунощ системата качвала печелившите от предишния ден. Не успяха да ме убедят в правотата си.

# 2 212
Със слушалки съм от Чио , но ми връща мейла със  снимката на пакета като неизпратен.. съвети?

Аз получих на имейла форма, в която да въведа данните за получаване на наградата, не са ми искали снимка на пакета, само пишеше да го пазя, за да го предам на куриера.

# 2 213
Със слушалки съм от Чио , но ми връща мейла със  снимката на пакета като неизпратен.. съвети?

Аз получих на имейла форма, в която да въведа данните за получаване на наградата, не са ми искали снимка на пакета, само пишеше да го пазя, за да го предам на куриера.
В писмото, което сте получили, пише, че трябва да се изпрати снимка на кода. Прочетете го пак.

# 2 214
И аз, ей така за спорта се включих с 2-3 билета за Оптигрила /новак съм с апп-а на Кока Кола....разполагам с още капачки за регистриране, но си похарчих 2-та диаманта, за да пробвам и с някоя награда от шапка, тенеска и пр. Сега как да набавя нови диаманти?

Ако имате 5 стари смартфона или таблети,на всеки правите по един профил да стане приятел с вас,и вие споделяте 1 снимка в приложението ,а те я харесват и също споделят и това ви носи около 600 диаманта.

# 2 215
И аз, ей така за спорта се включих с 2-3 билета за Оптигрила /новак съм с апп-а на Кока Кола....разполагам с още капачки за регистриране, но си похарчих 2-та диаманта, за да пробвам и с някоя награда от шапка, тенеска и пр. Сега как да набавя нови диаманти?

Ако имате 5 стари смартфона или таблети,на всеки правите по един профил да стане приятел с вас,и вие споделяте 1 снимка в приложението ,а те я харесват и също споделят и това ви носи около 600 диаманта.
Всеки ден играйте игрите от приложението- също много бързо се добавят

# 2 216

В писмото, което сте получили, пише, че трябва да се изпрати снимка на кода. Прочетете го пак.
Леле, каква съм патица, не съм прочела всичко, благодаря ви много, добре че стана дума, че да ми кажете! Натиснах отговор, благодарих и прикачих снимка на кода, изпрати се безпроблемно. Благодаря отново!

# 2 217
  • София
Току що си заявих ваучер за Емаг от Talk panel и ми го пратиха веднага, досега винаги съм чакала около месец Simple Smile

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 14:06 от elie1

# 2 218
Подарявам 2000 мб за виваком
Подарени

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 16:35 от mimence89

# 2 219
И мъжа ми така се учуди преди няколко дни за кода от емаг от толк панела. Явно си имат кодове в момента и не карат хората да чакат.

Общи условия

Активация на акаунт