Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 143 017
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 2 190
  • София
В КК апп-а са добавили нови награди- топка, мешка, шапка и ваучер за спорт депо. Пробвах се ама ми изскочи онова ревящото 😀
Хич няма и да се пробвам, то всичко сложили на едно... да беше отделно, да си решиш за какво искаш да играеш, така малко лотария ми се струва.

П.С идеята на темата е да си споделяме, да си помагаме, а някои личности успяват да я опорочат, на моменти супер много се разочаровам и възмущавам, но разни хора - разни морални стойности и идеали. Sad

# 2 191
Една нова игра от мен - на Jacobs с покупка - https://www.spechelinagradi.com/2021/05/specheli-nagradi-jacobs.html

Аз чакам няколко награди, мънички, ама ги бавят като за големи Simple Smile Дано вече е ред на големите да ги спечеля Simple Smile

# 2 192
  • Велико Търново
Какво се прави като си рефрешнеш сайта на Бургаско без да си цъкнал на награда?!
Въведох кода и докато скролвах ми се презареди страницата🤔
Ако не цъкаш ти се трупат кодовете. Просто си пропуснала шанса си да се пробваш за печалба след този код.

# 2 193
И понеже никои не писа, а са до днес ги споделям тук

# 2 194
  • София
Със слушалки съм от Чио , но ми връща мейла със  снимката на пакета като неизпратен.. съвети?

# 2 195
В полето "Тема/subject" сложи някакво описание, например "изпращане на снимка на пакет с печеливш код" и опитай с gmail, но ако си спечелила от друг имейл (например абв), в съобщението им пиши за въпросния проблем. На мен ми се е случвало с абв това.

Със слушалки съм от Чио , но ми връща мейла със  снимката на пакета като неизпратен.. съвети?

# 2 196
Да не би някой знак от адреса на получателя да е грешен?

# 2 197
За опти грила чакаме имей нали? Аз съм с 10 билета, а вие? Сега погледнах и видях,че брояча е за билети е бил върнат на 100К. На някой направи ли му впечатление колко билетя бяха взети?
Успех на всички днес!
Аз чакам и лидъл да изтеглят.
Мрън за късмет!

# 2 198
3 600-700 билета бяха взети за Оптигрила.

# 2 199
Коста Кафе ми отговориха:

# 2 200
  • Пловдив
Днес вкъщи чакаме остатъка от наградите на Бургаско. Всички сме със съобщения. Да видим по кое време ще се появи Лео Експрес.
Успех на всички в игрите!

# 2 201
  • София
Мисля че за опти грила бяха купени 6000-7000 билета.
Аз съм хората свободно да могат да си мрънкат, някой вярват, че това е на късмет. Та мрън, много искам опти грила, но съм с по един билет от моя и на ММ профила, та не се надявам много, като знам някой с по десетки, че участват.

# 2 202
Мисля че за опти грила бяха купени 6000-7000 билета.
Аз съм хората свободно да могат да си мрънкат, някой вярват, че това е на късмет. Та мрън, много искам опти грила, но съм с по един билет от моя и на ММ профила, та не се надявам много, като знам някой с по десетки, че участват.

Като излезе го купихме този грил и да ви кажа,  изобщо не сме доволни.

# 2 203
И аз, ей така за спорта се включих с 2-3 билета за Оптигрила /новак съм с апп-а на Кока Кола....разполагам с още капачки за регистриране, но си похарчих 2-та диаманта, за да пробвам и с някоя награда от шапка, тенеска и пр. Сега как да набавя нови диаманти?

# 2 204
  • Сливен
За грила-опцията "ръчен режим " е ок,ама ако е на "автоматичен" или там каквото беше,месото като стигне режима "well-done",всъщност стои малко сурово.Така че,препоръчвам ръчният режим/добре че една потребителка ми каза за него,че иначе щях да го продам оптигрила Grinning /.

Някоя игра за куфар за инструменти,случайно да има?

Общи условия

Активация на акаунт