Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 143 027
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 2 175
Днес намерих правилното приложение на кърпата от Аз ям 🤭😂
Дъската я ползва малчо и реже салам, все още не е надрана, а ми харесва и надписа отзад - произведено в БГ

# 2 176
# 2 177
Утре и аз мисля да пиша на Гранини. Ще ги питам защо не си спазват правилата и как очакват като самите те да не ги спазват и другите хора да ги спазват. Отново едни и същи печеливши прибраха няколко награди . И то какво било,  вместо да дава през деня дава на първите , които регистрират след 00.00ч . Какъв е тоя алгоритъм да не дава през деня , а на първите 3ма в 00.00ч Току-що регистрирах и вечната победителка ме изпревари и отново взе сервизите . Да е жива и здрава. Правилата са си правила и те трябва да се спазват , но щом Организатора не ги спазва и участниците няма да ги спазват . Това е най-жалката и смешна промоция , която съм виждал някога. Що за организатори са това да пишат в правилата едно,  в действителност да е друго и точно в 00ч който регистрира и дава ами хората които регистрират през деня- Нищо! И да знаете , че днес ( 31 май ) повече няма да дава, защото то вече си ги е дало за днес 😶

# 2 178
Ами явно играта е така измислена. Малко ли печелеха Пеньо-Руска-Даниела-Мирослав-Хафизе и т.н. и т.н. От време на време пак ги виждам, но не е като преди. Smile

# 2 179
Аз също подарих код преди няколко дни на
Kari.Semkova 😀
Чорба ще ги правят 😀

Станимир Иванов 641942 Стига мрънка като не спечелиш извинявай ама си ужасен 😀 Утре ти пожелавам поне 2 награди 🎁🎁

# 2 180
Като спрях да играя в игри с покупки съм си много добре. На месец печеля по 1 - 2 награди, но вече не купувам неща, които не харесвам. Липсват ми старите времена, когато имаше много игри, лесно се печелеше и повечето бяха без покупка.
Сега само един поднос на English home чакам, първата ми награда от тук за тази година.

# 2 181
  • Сф
И аз не харесвам Гранини и не се включих дори и с два сока. Един Раух ми седи, и него не харесваме. Дотам. Не знам тия хора, които взимат по 5 ваучера за очила примерно, за какво са им, сигурно за размяна.Чак пък толкова да си закъсал за аванти, не знам,не ми е нормално. Аз си играя за тръпката и съчетавам с пазара.Дъската на Аз ям я подарих, където знам че ще се ще радват и ползват.Също и други неща, които не ми вършат работа.
На някой да му сдава багажа монитора на pc ?

# 2 182
  • София
Преди минути станах да правя баница за утре за детето и имах един код на Куинс за регистрация, та взех че спечелих настолна игра

# 2 183
  • София
Какво се прави като си рефрешнеш сайта на Бургаско без да си цъкнал на награда?!
Въведох кода и докато скролвах ми се презареди страницата🤔
Честно, смях се тази сутрин с Гранини. По кой закон на физиката, биологията и програмирането едно и също лице може да въведе всичките си данни заедно със снимка на бележката в точно една и съща секунда след полунощ, че да вземе 2 сервиза едновременно?!
За протокола - не съм регистрирала. 100% ябълков сок има и в Лидл на прилични цени.
Станимир, може да не ти харесва сока, но не е жабурняк. Точно, защото се стремят да е истински, изглежда така. И прясно изцедения сок като постои се утаява. Затова Гранини, Грено, Теди и всички фрешове са с прозрачни опаковки. За доказателство, че са истински сок. Но предвид, че някои витамини са чувствителни на светлина и Т, пак може да се спори. От друга страна най-истинския сок от ябълка е мътен, нефилтриран. Мисля, че само 2-3 марки на пазара има, все в кутии от по 2-3л.
На нас драмата със соковете ни е само заради децата. Иначе не бих участвала в такива игри. Ние като не консумираме друго освен бира, вино и ракия, уиски по празници как да се включа в мастика/узо🤣🤣🤣 Само ако някой си зареже бележката, ама то пак си е до късмет!

# 2 184
В КК апп-а са добавили нови награди- топка, мешка, шапка и ваучер за спорт депо. Пробвах се ама ми изскочи онова ревящото 😀

# 2 185
Добро утро и успешна седмица!
Нямах време да пиша тези дни, но имам с какво да се похваля. Голямото дете беше рожденик и случайно или не, късметът ми се задейства. Спечелих чадър от Бургаско, най-сетне, с 26-ти код! Споделям часа, макар да мисля, че няма значение - 7.46.
Получих козметиката от Viviscal и форума, много е хубава и е в големи разфасовки! Много съм доволна, има и шампоан за мъже.

Хванах и последния влак с чаша на Швепс. Изтеглих последната скреч карта от тестето и като ми търсиха чашата, се оказа че е само една, мен ме е чакала. Grinning Доста е голяма, снимах я до шишето, за да се вижда размера. Много ми харесва!

За Гранини мисля, че все пак няма да дадат повтарящите се награди и ще излязат със съобщение. Списъкът е пълен с повтарящи се имена.

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 08:44 от sis_ko

# 2 186
Подарявам код за 50лв. за очила

# 2 187
До кога е играта с чашите на Швепс?

# 2 188
До кога е играта с чашите на Швепс?
До днес. Но питайте дали имат чаши още, защото може да са свършили. Аз не бях сигурна, казаха ми - щом има скреч карти, има и чаши, но честно казано се съмнявах. Е, сгрешила съм, последната е била за мен. Simple Smile

# 2 189
  • Пловдив
В КК апп-а са добавили нови награди- топка, мешка, шапка и ваучер за спорт депо. Пробвах се ама ми изскочи онова ревящото 😀
И на мен😀Дано днес някой се похвали с оптигрил!
Пп .Писна ми да чета за кодове за очила ,много алчни души тук !

Общи условия

Активация на акаунт