Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 144 222
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • пловдив
Много съм ядосана Sad в една аптека бяха намалени превръзките на либрес, взех цели 3 пакета, и като се прибера що да видя в плика не са ми сложили бележката  Sad

# 572
  • Пловдив
Остава зайците пак да пуснат ваучери Smiling Imp

# 573
Има качени нови печеливши в Чио.

# 574
Никъде ме няма, мрън,мрън.

# 575
Преди малко ми звъннаха от Кока Кола, че печеля мултикукър Simple Smile Явно прозвъняването продължава...

# 576
  • Под Слънцето
Какъв модел е мултикукъра? Някой сети ли се да пита?

# 577
Преди малко ми звъннаха от Кока Кола, че печеля мултикукър Simple Smile Явно прозвъняването продължава...
Тъкмо това и аз влязох да напиша.

# 578
  • ПЛЕВЕН
Много съм щастлива обадили са се от Кока Кола на моя мъж, че печели мултикукър, а най голямата ирония е че с ваучери от Тефал си купихме с доплащане Joy JoyJoy

# 579
  • Под Слънцето
Цялата къща сичко Тефал. Добре, че хладилникът  и фризерът са Горение, а Пералнята Самсунг.
И на майка на номера са звъннали за мултикукър, ама тя толко ошашавена, а уж съм я инструктирала..
И от единственият пакет брашно, който измъкнах от стека ,за да й занеса на село- нова печка за хляб.

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 08:20 от TopsyG

# 580
Само на мен не звънят, а имам участия Cry

# 581
  • Сливен
Здравейте.Искам да ви питам,в момента нямаше ли игра на Куинс и Кауфланд? Нещо ми се върти,за 2 сока,ама не съм сигурна.
П.с.Извинявам се.Сега я видях на първа страница,че я има. Simple Smile

# 582
Здравейте.Искам да ви питам,в момента нямаше ли игра на Куинс и Кауфланд? Нещо ми се върти,за 2 сока,ама не съм сигурна.
П.с.Извинявам се.Сега я видях на първа страница,че я има. Simple Smile
https://promo.queens.bg/

# 583
И аз да помрънкам, имам малко участия, но все пак се надявам на кукър, няма да си го купувам Simple Smile

# 584
Я кажете как става този номер, аз ли трябва да си искам ваучера. Днес пазарувах, но нищо не ми дадоха, а сега се сетих, че има такава оферта.

Общи условия

Активация на акаунт