Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (110) - май 2021

• 142 155
  • 2 286
  •   1
Отговори
# 2 265
  • Бургас
Първите два дни във формата на Гранини нямаше поле за адрес и печелившите не излизаха веднага в списъка. За тази първата награда ми се обадиха. След това добавиха поле за адрес и от тогава повече не са звънели.

# 2 266
Семана също са се изложили. Загледах се в списъка след коментар тук. Пак някои тарикати са регистрирали каквото им падне от номерата на касовия бон. Организаторите не знаят, кой номер искат при регистрация и ми писаха общи приказки. Според тях няма проблем, че в печелившите има хора, които не отговарят на изискванията им по условие.

# 2 267
  • София
Видях името си и номера в играта на Лидл, отивам да чета правилата, че имейл нямам още 🤟
Редактирам се 🤟🤟🤟

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 20:12 от kelly_m6

# 2 268
В Гранини са махнали името на брат ми от печелившите! Има екранна снимка на съобщението което излиза Честито...също така на списъка с името си. Та въпроса ми е.. Дали да се обажда и да си търси правата, тъй като играта е с покупка? Грешката не е негова и не е длъжен да следи списъка с печеливши колко са и да изчислява. Какво съветвате?
Като гледам, от гранини са махнали печелившите на сервизи които са спечелили след първите 12 броя. Последните осем са съвсем различни от тези коитоса изтеглени след това когато започнаха само сервизи да теглят. Не съм сравнявала печеливщите на чаши и не знам там какво е положението. Смятам утре да им пиша или да им се обадя ако имам време да разбера причината. Предполагам логически само евентуално дублиране на бележки. Иначе друго обяснение нямам.

# 2 269
В Гранини са махнали името на брат ми от печелившите! Има екранна снимка на съобщението което излиза Честито...също така на списъка с името си. Та въпроса ми е.. Дали да се обажда и да си търси правата, тъй като играта е с покупка? Грешката не е негова и не е длъжен да следи списъка с печеливши колко са и да изчислява. Какво съветвате?
Като гледам, от гранини са махнали печелившите на сервизи които са спечелили след първите 12 броя. Последните осем са съвсем различни от тези коитоса изтеглени след това когато започнаха само сервизи да теглят. Не съм сравнявала печеливщите на чаши и не знам там какво е положението. Смятам утре да им пиша или да им се обадя ако имам време да разбера причината. Предполагам логически само евентуално дублиране на бележки. Иначе друго обяснение нямам.
Няма как да се дублира бележката. От Билла е и да има регистрирана със същия номер ( както коментирахме в други игри) може да се види адреса на Билла и да се провери. Ще видим каква ще е развръзката.

# 2 270
Лидл нещо блокира, не се виждат печелившите.

Вече работи. Няма ме в Лидл, Семана и Чупа.

# 2 271
И мен ме няма нито в Лидл,Семана,Чупа чупс.Хайде да идва новият месец ,да ни дойде късмета.Дано мрънкането помогне.Иначе в Инстаграм имат игри и Флорина,Морени също.

# 2 272
  • София
Регистрациите в Лидл участват ли и в следващите тегления? Гледам, че единственото ми участие не е изтрито.

Яд ме е на Милка. Винаги съм участвала първата нощ, в която пускат игрите. Не е ли редно да влизат касови бележки 1-2 дни преди играта? На практика тази нощ няма как да се участва. Sad  Дано да може да се избира наградата, за която се играе. Много бих се зарадвала на карта, но джага е последното нещо, от което имам нужда. Joy

Похвалвам се, че нацелих чадър на Бургаско с първите три кода. Simple Smile  Не е за мен. За много близък човек е, но много се зарадвах. Ще взема и него да го зарибя с томболи и игри. Сега гледа към дъската на Бургаско, но ако си мисли, че "всеки ден е Великден", много се лъже. Joy Joy Joy

# 2 273
Имам смс от Спиди за очилата от Хайнекен. И още един за одеяло от English Home, а аз спечелих ваучер.... Ще видим утре какво ще пристигне.

# 2 274
  • София
Таня67
Важи ти участието в Лидл. Аз се включих в първата седмица на играта, а ме изтеглиха във втората.

# 2 275
  • В страната на бурите
И аз съм с мейл за худи от Chupa с 1 бележка. В Semana също се включих с 1, но не печеля, нито в Lidl. Дано още някой се похвали. Успешен юни на всички! Чакаме новите игри Simple Smile

# 2 276
Аз съм зле - днес бях в магазина, видях любимите Милка бисквити на детето на промоция, сетих се за играта, купих 2 пакета ... но не се сетих че играта е от утре Simple Smile
Този месец, от игрите с покупка имам само 2 дъски от Аз ям, а участвах в доста игри ... добре че е инстаграм да спаси положението.
Вече 3 месеца си чакам прословутото бельо от Beti Bones. Днес пак им писах, ще видим какво пак ще ме излъжат.

# 2 277
Никъде и мен ме няма.А мм се бъзика, че е готино вкъщи да ме има.
Днес имах настроение и хубаво предчувствие, но уви.
Някой с опти грил да се похвали? Тези награди там май са фиктивни.Никой никога не се е похвалил до сега че печери от томбола там.
Мрънкам и се надявам да падне някоя награда скоро.

# 2 278
Дойде смс от Спиди, утре пристига одеялото от Младо пиво. И вече ще чакам само тениската от Либрес.

# 2 279
Някой май искаше обратната размяна, та ако има фейсбук 😁

Общи условия

Активация на акаунт