Звездни компромати - Май'21

• 282 974
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 1 755
Ох, Виктория сигурно има потенциал, сигурно пее хубаво, знам ли, явно не разбирам. Но защо е толкова меланхолична? Едни тъжни песни. До ре поне, че смени гадния цвят на косата си. И защо пя по болнична пижама ? Младо, хубаво момиче, а е толкова смачкано.
Знам, че има семейни проблеми, знам че в в тежък период, но направо е като смачкана.

# 1 756
  • София
Устата от тази снимка ще събере 3 пъти в тази от предната.
и аз това щях да напиша, със сигурност не е тя
Със сигурност това е Гуркова. Ето друга нейна снимка от същото събитие
Скрит текст:

# 1 757
Да не си е свалила обеците по време на събитието и да си е набуклила косата?

# 1 758
Парис Хилтън готви с ютии
Скрит текст:
Скрит текст:

Като Джони Деп в "Защо тъгува Гилбърт Грейп" дето правеше тостове с ютия Blush

"Бени и Джун", не "Защо тъгува Гилбърт Грейп" Simple Smile Джони го измисли отдавна, Парис просто копира.
Скрит текст:

# 1 759
Парис Хилтън готви с ютии
Скрит текст:
Скрит текст:

Като Джони Деп в "Защо тъгува Гилбърт Грейп" дето правеше тостове с ютия Blush

"Бени и Джун", не "Защо тъгува Гилбърт Грейп" Simple Smile Джони го измисли отдавна, Парис просто копира.
Скрит текст:
едва ли точно Джони го е измислил

# 1 760
  • Бургас
Баба Дони ако се облече малко по-кежуал и ги разроши тези коси,може да свали поне 5 години от излъчването си.Иначе спор няма,че е хубава и подържана жена!

# 1 761
Онтева

Скрит текст:

Галена на 36 днес
Скрит текст:

Симона Пейчева е като хамстер , Тото доста наедрял
Скрит текст:

# 1 762
Баба Дони ако се облече малко по-кежуал и ги разроши тези коси,може да свали поне 5 години от излъчването си.Иначе спор няма,че е хубава и подържана жена!
Скрит текст:

голяма тема стана тя, на мен ми беше много противна във Фермата, лигла ...

# 1 763
  • Пловдив
За Анджелина Джоли.... някак ми се губи смисъла на това да се снимаш с пчели, че да им помогнеш....но пък не мога да отрека, че цялостно Анджи се втурва в каузи с идеална цел, което е похвално. Кардашиянките до скоро се занимаваха само със зад..ците си, не бях чула да се ангажират с каквато и да е кауза. Ким от скоро започна да се занимава с реформата на затворите.

Смисълът е много хора да обърнат внимание на пчелите, посредством Анджелина. Това, че милиони ще видят клипа, как е заснет, ще прочетат 2-3 изречения по темата, ще разберат как могат да помогнат за опазването им, какви продукти да използват и какви да не използват (защото фирмата например пръска с вредни препарати и така ги убива) така ще спадне рейтинга на съответната фирма и съответно финансите им, па после ще излязат с изявление, че повече така няма да правят и може би ще опазват повече пчелите. Хората ще бъдат поне малко от малко уведомени как и какво се случва с пчелите. И ето ти, пишат се едни статии, дават се интервюта, дава се гласност на проблема ... и точно така се помага на пчелите (в този случай) и на много други каузи.
За мен Анджелина изглежда прекрасно и не спирам да гледам клипа, просто съм възхитена от цялостната идея.

# 1 764
Да, баба е на внуците си, никаква баба не е баба Дони, но спечели или се яви на конкурс Мис баба и за това я назоваваме с титлата ѝ.
Иначе много ми радва окото на мен.

# 1 765
Да не си е свалила обеците по време на събитието и да си е набуклила косата?
Обеци много лесно може да се прикрият с кадър /както е и в този случай/ Събитието е раздаване на някакви фолк награди от 2011 година. И си е точно Наталия Гуркова!

Скрит текст:

Ето ти линк от прословутите наградКи.
https://www.tialoto.bg/a/209-galeriya/86137-gallery-3977-nagradi … 1#article-gallery

# 1 766
  • Варна
Баба Дони е само на 50 г?
Мислех е, че наближава 60 г. и не заради прозвището "баба", което знам от къде тръгна, естествено от БГ мама 😂.
Шефката ми е на 50 г. и изглежда доста по младежки от Дони, нищо, че е двойна на нея.

# 1 767
  • София
Аз от споделените други снимки на Гуркова от същото събитие видях, че първата показана е просто кофти кадър. Иначе си изглежда съвсем добре на другите.
На фона на всички екстеншъни, бедра, лъскави костюми и прекалено нежни мъже, нашата Виктория ми изглежда много добре. Харесва ми и меланхоличният ѝ стил. Но на фона на показаното вчера мисля, че няма много шансове. Някои от участниците са като излезнали от Порталът. Особено датските Модърн Токинг и вокалиста с мръсен потник на дупки.

# 1 768
Ох, Виктория сигурно има потенциал, сигурно пее хубаво, знам ли, явно не разбирам. Но защо е толкова меланхолична? Едни тъжни песни. До ре поне, че смени гадния цвят на косата си. И защо пя по болнична пижама ? Младо, хубаво момиче, а е толкова смачкано.
Знам, че има семейни проблеми, знам че в в тежък период, но направо е като смачкана.
да, прекалено меланхолична и никакъв живец за толкова млад човек
А какви са й семейните проблеми? Flushed Дано наистина не е смачкана, че ще е много неприятно Sad

# 1 769
Баща й е болен, но всеки си има някаква драма.

Общи условия

Активация на акаунт