Звездни компромати - Май'21

• 282 978
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 1 740
Много красива, Анджелина.

# 1 741
  • Пловдив
Виктория се е класирала на финала на Евровизия.

# 1 742
Парис Хилтън готви с ютии
Скрит текст:
Скрит текст:

Като Джони Деп в "Защо тъгува Гилбърт Грейп" дето правеше тостове с ютия Blush

# 1 743
И без да ме нападате, ама тази Виктория едни безлични песни и инфантилни клипове. Опитва се да имитира Били Айлиш, което й изиграва лоша шега.
Няма индивидуалност, а иначе има потенциал.

# 1 744
  • София
Елза Патаки
Скрит текст:
Кейт Мос
Скрит текст:
Шарън Стоун
Скрит текст:

със същата рокля през 2012 и 2017 г.
Ирина Шейк
Скрит текст:
Деми Мур
Скрит текст:
Никол Ш.
Скрит текст:
Джиджи
Скрит текст:

Стискам палци на Виктория на финала в събота, но нашата песен ми е ужасно скучна. Едвам я изтрайвам до края. Искаше ми се нещо по ритмично да измислят.

# 1 745
Офф, Деми Мур като я видя ми идва да я хвана, да и навия косата на ръката си и с една ножица да я отрежа. Много съм зла днес.

# 1 746
Защо искаш да я режеш? Защото е проскубана ли? 😂

# 1 747
Честно казано т.нар. “Баба Дони” е баба само на внучетата си. Каква баба е тя набор 71? Преди 2 месеца е навършила 50. Ще ме извинявате ама жена, която няма 50 за мен не е никаква баба. Слаба е жената и изглежда добре, но не е някакъв феномен за възрастта си, има си и бръчки.  Нормално е на 45-50 да изглежда така, на втората снимка е на 45. Защо в България всяка жена над 30 вече се брои втора категория човек, пък над 40- баба? И ако случайно някоя жена се е запазила под 100 кг и се гримира и поддържа вече сме “Уау”. Това за мен е нормално.
Скрит текст:

За Анджелина Джоли.... някак ми се губи смисъла на това да се снимаш с пчели, че да им помогнеш....но пък не мога да отрека, че цялостно Анджи се втурва в каузи с идеална цел, което е похвално. Кардашиянките до скоро се занимаваха само със зад..ците си, не бях чула да се ангажират с каквато и да е кауза. Ким от скоро започна да се занимава с реформата на затворите.

# 1 748
едни красиви филтри

# 1 749
  • Варна
Защо в България всяка жена над 30 вече се брои втора категория човек, пък над 40- баба? И ако случайно някоя жена се е запазила под 100 кг и се гримира и поддържа вече сме “Уау”. Това за мен е
Нямам подобни наблюдения аз. На 44 съм, под 100 кила, не съм останала с впечатления, че някой ме възприема като баба, нито като Уау. Защо баба Дони я наричат така вече беше обяснено, не е защото я възприемат като баба.

# 1 750
Баба Дони е готина, но стила и е аграрен за мен, НО това не значи, че не и отива или не отива на много други дами, просто не моята “чаша чай” Grinning

И Ким с дечицата. Най-малкото е навършило две, обаче не видях на нито една снимка Кание
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 09:51 от ARIA*

# 1 751
И Д-р Цветислава Гълъбова беше мис баба, но никой не я нарича баба Цвети. Баба Дани като няма с друго какво да блесне с това си остана. Колкото и правилни черти да има, и хубаво тяло за мен е турбо ретро с фолк елементи. На моменти е комична направо.

# 1 752
  • На морето!
Милата Ева Веселинова, единствената от известните майки, чиято съдба на недоспала, рошава, изтощена и нахилена като ряпа съм споделяла, когато децата ми да били малки бебета. Чак мило ми стана от тази нормална снимка-няма бебета, няма голи бедра, токчета, тежък грим и 20 клонинга на погача, организирана от фирма за събития.

Джоли е зашеметяваща. Това е съвместна кауза с НГ и съм сигурна, че ще съберат необходимите средства за целите, които са си поставили.
Не я харесвам откакто психяса Анджелина, но тук отново я виждам такава, каквато беше - силна, красива и смела.

# 1 753
  • София
И без да ме нападате, ама тази Виктория едни безлични песни и инфантилни клипове. Опитва се да имитира Били Айлиш, което й изиграва лоша шега.
Няма индивидуалност, а иначе има потенциал.
Съгласна! "Нека депресията започне сега!" - всеки път си го мисля, щом започне да пее...Weary

# 1 754
и аз това щях да напиша, със сигурност не е тя
Със сигурност това е Гуркова. Ето друга нейна снимка от същото събитие
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт