Звездни компромати - Май'21

• 280 375
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 2 280
Харесва ми как Ирина Ш се е облякла
Скрит текст:

Скрит текст:

# 2 281
Ужасно е това за Лорина! Съболезнования на близките!

Аз я харесвах, нежна и миловидна ... Горкото момиче. 🥺🖤

# 2 282
  • София
От какво е починала Камбурова? Аз я знам само от "Черешката".

# 2 283
Лорина се е разболяла и след усложнения от вирусна пневмония, причинена най-вероятно от Covid-19, е била приета в московска болница. Въпреки усилията на руските лекари обаче актрисата е починала тази сутрин.

# 2 284
Много тъжно.Толкова млад човек,а и беше много красива.Аз я знам от сериалчето Връзки.

# 2 285
  • София
Шокира ме новината за Лорина, специално влязох тук да прочета дали е потвърдена. Толкова младо момиче!

# 2 286
Много тъжно. Смятах Лорина за бърларската Одри Хепбърн и предвиждах голяма кариера. Много нежно и фино създание беше. Да почива в мир.

# 2 287
Шокира ме новината за Лорина, специално влязох тук да прочета дали е потвърдена. Толкова младо момиче!
И аз съм тотално в шок !! Беше много лъчезарна и естествена.
Дори не е могла да се лекува тук !! Коварна болест!!

# 2 288
Много тъжна новина!

Аз само във Връзки съм я гледала, хареса ми, много чаровно и лъчезарно момиче. 😔
Знае ли се защо е била в Москва?

# 2 289
И аз я знам от Връзки. Много красива беше. Лека и пръст.

# 2 290
  • София
Много тъжна новина!

Аз само във Връзки съм я гледала, хареса ми, много чаровно и лъчезарно момиче. 😔
Участваше в някакъв руски филм, трябвало е да присъства на премиерата.

# 2 291
Много тъжна новина!

Четох стари новини за нея. От известно време /1-2 години/ е живеела и работила в Русия. Участвала е в руски продукции.

# 2 292
# 2 293
  • софия
Ужасна новина за Лорина. Не е справедливо толкова млади хора така да си тръгват! За съжаление я запомних с участието й в Черешката.
Да почива в мир 🌹🌹

# 2 294
  • София
Да почива в мир. Много тъжно, толкова млада. Не знаех, че се развива успешно в Русия, както и че е сирак. И аз я помня от Черешката, там не се представи добре, но това е без значение. Животът е бил пред нея, много жалко.

Общи условия

Активация на акаунт