Звездни компромати - Май'21

• 280 299
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 2 385
Като загворихме за Приятели, малко снимки на любия ми Том Селек Simple Smile
Скрит текст:

Скрит текст:
Мъж и половина! Винаги съм го харесвала 😍

# 2 386
Току-що и аз изгледах предаването за Приятели ,благодарение на Звънче Flowers Bouquet
Откровено казано ми се щеше епизод с персонажите,а не документални факти за сериала.Те самите актьори казват накрая как виждат в днешно време персонажите им,ами щеше да стане интересен филм.
Но наистина беше емоционално и ме стисна за гърлото.Краят на този сериал си е като краят на една епоха.Много преживявания,смях,приятелства от снимките толкова години...
Анистън има много неприятен глас и смях,но пък плака най-много от всички.Явно е емоционална жената,няма лошо.Всъщност всички се разчувстваха.
Смятам ,че най-добре остарява Мат.Не личи да си е правил нещо,малко се е налял,но беше най-свеж и усмихнат.
А Матю направо ми изглежда болен.Семейство Гелър всички са ми любимци.Дадоха и майката и бащата.
Клиповете с гафовете вече ги бях гледала.

# 2 387
И според мен най-добре изглеждаха Мат и Лиса. Свежарки Blush На мен и отпреди те са ми любимци, де.
Хвана ме носталгията.

# 2 388
Бекъм защо винаги върви отпред, а Виктория е зад него , а той я държи за ръката все едно някой е тръгнал да я бие?

Същото щях да питам и аз. Вие като вървите до мъжете си или ги държите за ръка, и вие ли сте 1-2 крачки зад мъжа? На мен ми се вижда мъчение това, изглежда все едно я дърпа.

# 2 389
Забравих да отбележа какво детско гласче има Бекъм,не ми хареса изобщо.Simple Smile
А много е хубаво това ,че са станали и останали приятели.А не в Сексът и градът не могат да се траят ,което е много странно.Толкова години рамо до рамо с някого и чак пък такава неприязън...но те си знаят.

# 2 390
Каква е работата с актрисите от "Сексът и градът", не съм чувала или чела за неразбирателства и нехаресване?

# 2 391
Предполагам, че това при Бекъмови е някаква защитна реакция когато са обградени от журналисти. Не я дърпа със сигурност, просто иска да я предпази с тялото си.

# 2 392
  • София
Да, и на мен ми изглежда като бодигард с нея.

# 2 393
Да, на мен така ми изглежда....и ми харесва, ако е с тази цел.

# 2 394
  • София
Бившата на Брад Пит- Никол Потур нещо си. Много странна поза и фигура се е получила
Скрит текст:

# 2 395
А много е хубаво това ,че са станали и останали приятели.А не в Сексът и градът не могат да се траят ,което е много странно.Толкова години рамо до рамо с някого и чак пък такава неприязън...но те си знаят.

На предната страница една съфорумка се чудеше защо не подържат връзка Thinking Thinking Станали и останали  ли са наистина прители Thinking

# 2 396
Бивша ли му е вече? Така и не можах да я харесам аз тази девойка. Има едно хем постно, хем леко арогантно излъчване. А и бях чела, че публично е изневерявала на съпруга си с Брад, което ако е истина е е**си наглостта.

# 2 397
E хайде сега Дейвид Бекам имал детско гласче, дърпа жена си... бай Ганьо си най- убав.

# 2 398
  • Пловдив
Издигали Стъки за президент според статията...https://dnes.dir.bg/politika/izdigat-stanislav-nedkov-staki-za-p … tka-s-rumen-radev

И Стивън Сегал ставал партиен член в Русия Simple Smile
https://life.dir.bg/zvezdi/stivan-segal-stava-partien-chlen-v-rusiya

# 2 399
Чудя се Дженката Лопес колко ли спортни клина/тоалета има Simple Smile

Тези клинове са ѝ за еднократна употреба Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт