Звездни компромати - Май'21

• 280 354
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 2 370
Аглея и аз така Simple Smile

Ала Бала, къде го гледа?
Има го в Замунда

# 2 371
  • UK
И аз гледах снощи, веднага като го пуснаха, специалния епизод на Приятели. Като голям фен на сериала, ме върна години назад, прекрасни истории, прекрасни спомени. Много сълзлив найстина, даже дъщеря ми която е на 10г.се разплака накрая.

# 2 372
  • софия
Нямам го, ще чакам някъде другаде да излезе Blush
Има го тук.

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 11:46 от zvаnchе

# 2 373
предполагам защото хората влизат да се разтоварят и не им се четат/дискутират такива теми, знам ли. това е много, много сериозен проблем.
Има го тук.

нямам достъп.

# 2 374
  • софия
Извинявай, объркала съм цитатите! Поправих се.
За FRIENDS The Reunion писах Simple Smile

# 2 375
  • София-Младост
Сутринта гледах Reunion на Приятели...същите са си, малко поостарели, малко напълнели, малко ботокс, но все така забавни. Само Джен сякаш много дрезгав глас има.

Интересно ли е, заслужава ли си да се гледа? Аз съм им огромен фен и направо ме е страх да не се разочаровам. Flushed
Интересно е, но не очаквайте филм или сериал и те да играят. Не! Събират ги и е като шоу, говорят, припомнят си...режисьорите и те разказват, на мен ми хареса!
Аз като качиха десетте сезона в НВОGO ги почнах от начало. Но не е като Секса и града например, там си беше пълнометражен филм и двата пъти...но и тяхното не беше след 17 години май.

# 2 376
Ще ги видим секситата какво ще измислят. Трите филма въобще не бяха добри, не знам защо не спряха на време.

# 2 377
Снощи си го пуснахме с мъжа ми - едвам изтраяхме половин час. Нито ме грабна, нито усетих емоцията от сериала, сякаш насила ги бяха накарали да седнат и да се усмихнат. Иначе не разбирам - ако наистина са в добри отношения, защо чак след толкова години, се събраха на едно място? Аз имам съученици, с които си поддържаме връзка и при първа възможност се виждаме - вече с децата. Не знам дали ще го изгледам до края...

# 2 378
  • София
Много мъчно ми стана за тази млада жена. Много ми хареса в Скъпи наследници. Да почива в мир. Сега ще гледам Връзки, ако го открия.

# 2 379
Много мъчно ми стана за тази млада жена. Много ми хареса в Скъпи наследници. Да почива в мир. Сега ще гледам Връзки, ако го открия.

Засичам го по FoxLife

# 2 380
Изгледахме половината “Приятели” снощи и днес ще го довършим.
За сега това, което ме издразни е ЛГБТ пропагандата ..
Едно не могат да променят - всички главни герои са бели.

# 2 381
  • София
Дженифър Лопес
Скрит текст:

Чудя се Дженката Лопес колко ли спортни клина/тоалета има Simple Smile

Мда. И аз. На последното показано фото е реклама на STAX

# 2 382
  • София
Чудя се Дженката Лопес колко ли спортни клина/тоалета има Simple Smile
Повече от необходимото!

# 2 383
Като загворихме за Приятели, малко снимки на любия ми Том Селек Simple Smile
Скрит текст:

Скрит текст:

# 2 384
  • София
Ако някой очаква от "Приятели" епизод, по-добре да не гледа. Няколко познати споделиха разочарование, защото не са прочели какво всъщност ще бъде предаването. Беше смесица от сцени, истории и спомени. Матю още като се появи изглеждаше странно в устата, още в началото се видя, че е различен там, по-късно съм изпуснала къде и какво е обяснявал. Мъжете много са се променили и състарили, от жените най-добре ми изглеждаше Лиса, както и Джен.

Общи условия

Активация на акаунт