Звездни компромати - Май'21

• 280 060
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 2 640
Не е бременна Николчето.
а и помните предния път как качваше стари снимки за заблуда на противника, така че и сега очаквам сюрпрайз Smile
Преди няколко дни беше с бял рокля и никакъв корем нямаше

# 2 641
Много красив кадър на Станкулова -
Скрит текст:

# 2 642
Не е бременна Николчето.
а и помните предния път как качваше стари снимки за заблуда на противника, така че и сега очаквам сюрпрайз Smile
Преди няколко дни беше с бял рокля и никакъв корем нямаше
Ако е оная двойната рокля от прогнозата... Беше толкова широка , че абсурд да се види нещо.
Но самото ѝ поведение на екрана говори , че нещо я притеснява

# 2 643
  • Down south
Много красив кадър на Станкулова -
Скрит текст:
Красива дама, която и да е.
Имаме нужда от нещо красиво, след Лизо и останалите Close

# 2 644
Красива е Никол, даже и да не се гримира . И във ВБ не се изложи, или поне не си спомням нещо фрапиращо. На мен ми е много симпатична.

# 2 645
Ето един “уиЙкенд” травестит. Съжалявам, но на това не му знам името мисля, че беше биометката Цвети, ако не греша
Скрит текст:

# 2 646
Едно интервю с Андрей Арнаудов и жена му:
https://ladyzone.bg/videa/btv-video/andrej-arnaudov-s-emanuela-t … fPNU-bbv_gX1Iz-Tk
Запознали се край кофите за боклук и 1 месец по-късно тя заживяла у тях.

# 2 647
Иван и Андрей, добре, че имат пари. Че сигурно още щяха да са ергени.

# 2 648
Иде ми да хвана ножицата и да отрежа бретона н жената на Андрей...
Показаха кадър от снимките на Фермата..стайлинга ѝ е трепач. Хубава, млада, слаба... А се носи като клошар

# 2 649
Не ми изглеждат много хармонично семейство Толева и Андрей.

# 2 650
Накрая на интервюто си признават, че са италиански тип семейство. Има от всичко - любов, караници, шум.

# 2 651
И на мен не ми се струват хармонично семейство Андрей и Толева, първо защото визуално изобщо не си отиват. Второ, срещала съм ги в ресторант, двамата заедно вечерят. Тя нещо рови е телефона си, той яде като прасе лакомо буквално “муа” и гледа жените супер нагло и неприкрито. Даже честно казано правеше лошо впечатление, все едно е на кастинг. Не си казаха 1 дума цяла вечер, а уж излезли двамата.

# 2 652
  • До морето
Ами то в 6 реда статия 3 пъти пише, че мълчат. Явно това е на почит при тях. Аз и не съм останала с впечатление, че тя има какво да каже.

# 2 653
Грам не си отиват. Колко години им е разликата?

# 2 654
Едно интервю с Андрей Арнаудов и жена му:
https://ladyzone.bg/videa/btv-video/andrej-arnaudov-s-emanuela-t … fPNU-bbv_gX1Iz-Tk
Запознали се край кофите за боклук и 1 месец по-късно тя заживяла у тях.
Много симпатична е жената на Андрей. Възпитана, мила и истинска. Истински хора почти вече няма и аз ги ценя, дори и да не ги познавам лично.
Да, случил е на жена Андрей, но той ми е правил впечатление на много умен мъж, така че не си го представям с фалшива, елементарна и пресметлива жена като буля Ирина на бай ви Иван.

Общи условия

Активация на акаунт