Звездни компромати - Май'21

• 281 360
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 90
Никаква пластика няма Анелия явно, но защо ги пляска тия филтри, на които не прилича на себе си?

# 91
  • Великобритания
Анелия е изперкала тотално , докарва се на 18 годишна , после няма познаване

# 92
Много грозен разкрач на Анелия!

# 93
Нито Анелия има нужда от филтри, нито пък Камелия от корекции. Обаче като са в чалга индустрията им се налага да се подчиняват на тази естетика и публиката си. Затова фолкаджийките никога няма да изглеждат стилни и адекватни за възрастта си дами, освен ако не решат да сменят попрището си.

# 94
Топузакова , странен филтър ...

Скрит текст:

Жасмина
Скрит текст:

# 95
  • Sofia
Теодора Велинова с децата
Скрит текст:

Имало е пелена от сух лед на партито на ББ
Скрит текст:

# 96
Топузакова , странен филтър ...

Скрит текст:

Жасмина
Скрит текст:

"Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!" - би възкликнал Йовков пред тази гледка.
Обезобразили са се, на хора вече не приличат.

# 97
  • в 1001-та нощ
Анелия на последната снимка - прилича на себе си.

Аз съм от тези, които винаги много, много са харесвали Камелия, като визия. Никога не съм забелзвала носа й. Факт е, че не съм й слушала музиката, не съм я глдала на живо, но предполагам, че цял живот е подбирала кадри, пози, в които носът й да не прави впечатление.

Тези дни гледах един филм с нейно участие - освен, че адски се изнендах как изглежда - вероятно няма филтри, а и светлината има голямо значение, направо изглеждаше едра и това, което ме шокира - беше "стария нос". Ама аз специално се загледах. Иначе може би - нямаше да обърна внимание. Сега нали е на фокус... без да искам - направо се втренчих ...

Давам кадър и линк към трейлъра - кадри с нея има в самото начало. Филмът адски ми хареса:

# 98
Филмът не е лош. Гледах го на кино.
Камелия изглеждаше различно там , да

# 99
  • Sofia
Леле...Топузакова колко миловидна беше преди години...какво е направила с лицето си? Каква е тази корекция, която е направила устните й тип огромно-нацупено-патешки? Какви са тия доктори, защо правят такива безобразия не мога да си обясня. Не може ли да се оправи това, не се ли вижда в огледалото?
Знам, че имаше някаква драма преди години с любовницата на мъжа й, ама толкова време мина, не вижда ли на какво се е направила, че да й дойде акълът вече?

# 100
Аз пък не знаех, че Никол Кидман и Том Круз са се развели заради Пенелопе. Мислех, че е заради сциентологията, каквато беше причината за втория му развод.

Предполагам, визираш развода му с Кейти Холмс, който е трети за Том Круз. Първият му брак е с Мими Роджърс, за която злите езици твърдят, че именно тя го запалва по сциентологията.

# 101
Били Айлиш за Воуг
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 102
Много и отива този ретро стайлинг на Били.

# 103
Харесва ми тази фотосесия на Били Айлиш, наистина й отива ретро стайлингът, секси е.
Топузакова е мама мия! Да плюеш в пазва 🙄, само косата й ми хареса.

# 104
Прилича ми на Лейди Гага на тези снимки.

Общи условия

Активация на акаунт