Звездни компромати - Май'21

• 281 347
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 75
Правила е носа , но на мен ми харесва , а и тъмния цвят е нейния.

# 76
В Нова тв  предната седмица каза, че това е нейния си нос, нямала корекции по него.

# 77
Филтър на муцуната, филтър на гъзягата, а после на живо режим Квазимодо кво го правим?

# 78
Филтър на муцуната, филтър на гъзягата, а после на живо режим Квазимодо кво го правим?

Плюеш в пазвата и като почнем де бегаме, бате😂😂😂😂🤭🤭🤭

# 79
  • Down south
Филтър на муцуната, филтър на ... а после на живо режим Квазимодо кво го правим?
Това ми напомни на една история от преди време, която беше много нашумялата тук.
Китайски бизнесмен се беше оженил за някаква тамошна хубавица, всичко хубаво, докато не се родили първите две деца, които с течение на времето се оказали не толкова хубави, колкото може би се е очаквало.
Съпругът се разравя в миналото на красивата си съпруга и установява, че не била дори привлекателна, преди редица козметични процедури.
Било заведено дело за измама, което той спечелил.
Имаше и снимки на съпругата преди и след козметичната процедури.

# 80
Е нали преди около месец й се публикуваха тук снимки на Анелия и се каза, че не си била правила носа? Била казвала в интервю, че в попфолка тя била с най-сладкото носле. 🙄
На мен още тогава ми изглеждаше с ринопластика.

# 81
Понеже тук в темата Донков е недолюбван и често квалифициран като насилник - ето как празнуват Великден с Радина - в село Стакевци, в старата къща на баща му.
Цялото семейство на Деян и това на Радина. Отзад е първородния син на Деян.
Скрит текст:

Радина с бебето и после с кучето
Скрит текст:
Скрит текст:

Симона Загорова - лицето на бебето пак скрито
Скрит текст:

Ева Веселинова
Скрит текст:

Биляна Йотовска и семейство. Дъщеря им е навършила 11
Скрит текст:
https://www.instagram.com/p/COSw8ZFpy-S/

# 82
Дъщерята на Биляна е копие на баща си

# 83
Андреа с 53ти номер крак - 1 брой.
Другия е само 42ри. 😜
Скрит текст:

# 84
  • Rock & Roll feeling ...
Интересно ми е да опитам тортата. Биляна готви доста здравословно, в "Черешката" даже Манчев впечатли.
А в "Смени Жената" показа доста добри принципи, в които иска да възпита дъщеря си, въпреки, че на малката й се искаше да е като всички деца и да се тъпче с вредни храни.

# 85
Ха, ха щерката издъни работата тогава. Все едно моето дете видях. Всичко разбрал, знае кое се яде кое не, обаче подаде ли се мекица от някъде и му пада пердето 😂😂

# 86
Андреа изглежда все по-зле, направо като човек с ментални проблеми. А пошлите снимки не правят положението по-розово.

# 87
  • софия
Андреа с 53ти номер крак - 1 брой.
Другия е само 42ри. 😜
Скрит текст:
А ръчицата и ноктенцата 😂

# 88
  • Rock & Roll feeling ...
Тодор Славков при Тото. Тото постоянно се почесва по слабините, гъбички ли има тоя човек, не знам, но е много неестетично.
Скрит текст:

Славков бил влезнал в ВБ за 150 хил. лв. ....

# 89
Ето ви сега Анелия с филтър и без- нищо общо!

Ако се чудите как да се барнете за посещение на Светите места ето това е- с ансамбълче, на което чашките са са 3 номера по малки😂😂
Джугани.

Стринка сякаш е прегърнала сина си:

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 18:01 от JACKLIN*

Общи условия

Активация на акаунт