Звездни компромати - Май'21

• 281 304
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 60
  • Rock & Roll feeling ...
Принцеса Шарлот днес става на 6 годинки. Родителите й пуснали сладко видео по случай годишнината им, преди няколко дни : https://twitter.com/KensingtonRoyal/status/1387778071319781378

Друг британски рожденик е и Дейвид Бекъм, който става на 46 Sparkling Heart
Скрит текст:

# 61
Благо и дете

Скрит текст:

Никол Станкулова
Скрит текст:

Лора Георгиева , красива жена
Скрит текст:

Олеся Малинская и дете,
Скрит текст:

Същата позьорка като Жасмина.

Кобилкина
Скрит текст:

# 62
Починала е Олимпия Дукакис. Аз много я харесвах, особено в Moonstruck и Steel magnolias. Гадно е, че си отиват значими актьори, изиграли човешки роли, за да отворят място за някакви измислени еднодневки с плоски и незапомнящи се роли.
Какво да се прави, всемирно изпростяване настъпва. Но много ми е гадно за Олимпия Дукакис. Ако не сте гледали тези два филма с нея, препоръчвам ги. Могат да ви оправят деня просто.

# 63
Оо, много жалко за Олимпия Дукакис! Точно в "Стоманени магнолии" съм я запомнила, а и в много други филми. Много харизматична, блестяща актриса. Светъл й път!
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 11:59 от Tess d`Urberville

# 64
Починала е Олимпия Дукакис. Аз много я харесвах, особено в Moonstruck и Steel magnolias. Гадно е, че си отиват значими актьори, изиграли човешки роли, за да отворят място за някакви измислени еднодневки с плоски и незапомнящи се роли.
Какво да се прави, всемирно изпростяване настъпва. Но много ми е гадно за Олимпия Дукакис. Ако не сте гледали тези два филма с нея, препоръчвам ги. Могат да ви оправят деня просто.
Страхотна жена ,и чудесни роли направи

# 65
Само да ви обадя ( 'щото е против правилата на форума да ги кача ), че Софчето Маринова има папарашки снимки от плажа, по монокини. Големи и провиснали, макар и силиконови гърди.

# 66
Намирам поведението му за достойно. Интересно ми е как биха коментирали братята си Димитър Рачков и Димитър Бербатов.
За Рачков това се върти из нета, но не знам доколко е достоверно:
"Ти си срам за фамилията ни! Аз вече нямам брат!"
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Dimitur-Rachkov-kum-br … amam-brat-1072401

# 67
  • София
Аз по-скоро вярвам, че се е възползвал от услугите на брат си Рачков. По време на Капките, на моменти се държеше като надрусан.

# 68
Анелия
Скрит текст:

# 69
Все едно Преслава гледам! Май не е само косата, нещо си е правила!? Отслабнала е май също.

# 70
Анелия
Скрит текст:

И Анелия ли е правила нещо на носа си???

# 71
  • София
Ужас, киборгите атакуват все по-яростно! Вярно някой ден ще сме заобиколени от роботи.

# 72
Има филтри, ама да не си е сменила зъбите?
Наистина прилича на  Преслава, което спрямо обичайния вид на Анелия, не е комплимент.

Едитвам: Така, разгледах й снимки и според мен има намеси в скулите,устните и нови зъби. + новата прическа и само напомня за себе си... Очаквам включвания от експертите на темата да съгласуваме мнения, че ми стана интересно що е толкова различна. Thinking

# 73
  • в 1001-та нощ
Аз изобщо нямаше да я позная, ако не пишеше коя е.

# 74
На видеото в ИС, където е само с Бюти филър и без много грим само носът ми изглежда пипан.
На снимките е с фейс ап, с филтра Холивуд всички ще изглеждаме, като близначки- сменя овала на лицето, помпа устните, заглежда порите, носа и очите променя, бе майка ти да не те познае:)
На видеото по- реално се вижда. Та по мое мнение носа и там ботокс и филър тук таме.
И с тъмната коса е по- добре.

Общи условия

Активация на акаунт