Звездни компромати - Май'21

• 280 736
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 1 845
Ужасна е Преслава. Ако лицето се види изправено се вижда крива физиономия с ужасна брадичка и нелеп нос.

# 1 846
  • Rock & Roll feeling ...
Ето го коментираното гостуване:

Скрит текст:

# 1 847
Наистина има по-младежко излъчване, но е придобила нещо хамстерско в цялостната физиономия. Зъбите са пресолили нещата, нещо не са добре направени. Галената и тя на гризач го докарва, че и фъфли.

# 1 848
Този  турски хирург, явно прави някакъв маньовър.
Променя носа с цел да повлияе на линията на профила и да изтегли кожата, напомпва скулите и дава плътност в устните ( признавам, в сравнение с Отварачката устните са поносими ). Идеята е цялостно подмладяване, но пациентките стават и тотално неузнаваеми.

# 1 849
Халваджиан за детските градини
Скрит текст:

# 1 850
Теа и Наум са при Митко Павлов.
Той попита Теа: Ти някога имала ли си истинска работа Joy
За щастие, Наум се е отказал от лекарската професия и се е отдал на ютюбърство.
- Защо всички искат да са инфлуенсъри в Бг?
- Защото си мислят, че е по-лесно, а то в много трудно, особено за амбициозни хора като нас, който много работят и не почиват!

Наум имал повече дрехи, харчел повече пари. Митко заключи, че явно е една доста добра жена Joy
Не го харесва и му личи.

# 1 851
Има огромна разлика между Преслава на снимки в ИГ и Преслава в предаването. На снимки бих казала, че новият нос макар и унищожавайки индивидуалността ѝ я подмладява и прави по- красива. След предаването, което изгледах, категорично мисля, че визията ѝ е нелепа. Ноздрите- огромни, носът пинокио. Не ми харесва изобщо. Иначе се държа много добре, мила и простодушна, наподобява ми на Софи Маринова като изказ и разсъждения. Надявах се да изпее нещо на живо, тя е една от малкото певици с такъв хубав глас.

# 1 852
Майката на Зара наистина има много хубаво тяло,
което според мен няма общо с професията на мъжа й,
Зара е казвала, че майка й не дори не е ходила във фитнес зала ...

# 1 853
А къде го гледате тялото на майката на Зара ( освен на живо ) ?

# 1 854
  • Варна
Е, жената беше преподавател по ФВС. Все ще да е тренирала нещо.
Кактус, наистина странно. Не намирам нейни снимки из нета. По едно време участваше в разни предавания покрай дъщеря си. Явно архивът е затрит. Не и познавам семейството, просто наблюдения от ученическите ми години. Все едно я видях преди 20 години. За разлика от клонингите, които ежедневно обсъждаме в темата.

# 1 855
Мисля, че става въпрос за сухата кожа, не за pvc нокти по 4см.
На тия разтегнати снимки това се вижда.

Нищо подобно не се вижда! Вижда се, че не ходи на маникюр, което в БГ е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО дори и цената на бърз кредит😅

# 1 856
Мисля, че става въпрос за сухата кожа, не за pvc нокти по 4см.
На тия разтегнати снимки това се вижда.

Нищо подобно не се вижда! Вижда се, че не ходи на маникюр, което в БГ е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО дори и цената на бърз кредит😅
За щастие, нейно Wink, тя не е в България и не следва този кифленски протокол явно.

# 1 857
Е, жената беше преподавател по ФВС. Все ще да е тренирала нещо.

да, това е  коментирала и Зара- тялото на 60 г ми майка, която винаги се е занимавала със спорт, макар че не е стъпвала във фитнес зала, има и други начини- нещо такова беше
в Инстаграм съм го виждала, плажна снимка ...

https://www.instagram.com/p/BSQKbbJhJfI/?utm_source=ig_web_copy_link

zara_watson_
I just got inspired to share a photo of my Mum today, because I was talking about how age is just a number! My mom was born in 1959 and those photos are taken last year, YES that makes her 57 years old on the photos! I just admire her spirit and her passion to be active! My mom never visited a gym but she is a high school sports teacher so she plays basketball and volleyball and loves to sprint and I don't think I've ever seen her overeat or get drunk(unless I am a strong influence 🙈) Just a good example of how different our life, energy and health can look like even in our 60's if we dedicate an hour of our day in being active and be conscious of what we feed our bodies with! I LOVE YOU MOM, you're my inspiration!

# 1 858
Майката е уау! И Зара има страхотно тяло, онзи ден имаше клипче в ИС, станала в страшно добра в йога, което още повече е изваяло природно хубавото и тялото.
Покрай пандемията спрях да нося маникюр, да ходя в салон. Подържам го къс и само със заздравител, родих се! Що съм се мъчила аз 20 години?! Сега за лятото ще сложа пак лак, че да не възмущавам ората:) на есен мащам и така.
Абе имаше си ползи от локдауна, малко да се осъзнаем и да видим колко маловажни са някои неща.
Не ми е грозно жена без лак, ако е с чисти и къси нокти. Виж мома с мигли кат крило на пеперуда на плажа, с вежди като гасеници и фон дьо тен, стигащ да покрие половин голф, ето това ми докарва позив за повръщане, след като умра от смях де:))

# 1 859
Не разбирам защо лавирате из крайностите, сякаш няма среден вариант като къси, добре оформени нокти с изрязани кожички и нюд, френски, или бледо розов лак, добре овлажнени и грациозни ръце ?
Зара има мъжки, грубовати и определено неподдържани ръце на показаната снимка.
Тя си е мъжкарана по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт