Звездни компромати - Май'21

• 280 352
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 2 310
Трагедия е това, което се е случило с Лорина! Светъл да е пътя на душата и!

# 2 311
София Буш
Скрит текст:

# 2 312
Заради вас гледах прогнозата на Нова. Никол Буклата е бременна 100%. Този път обаче, няма да може да се крие до 9 месец

Днес не съм я гледала, но тези дни беше с една розова рокля и на мен също ми се стори бременна.

# 2 313
  • Rock & Roll feeling ...
Не мога да го проумея... Едно свежо, прекрасно и талантливо момиче... Лек полет мила душице...

# 2 314
Жалко, от това, което прочетох изглежда, че е обичала живота, огнено момиче. Да почива в мир!

# 2 315
Деси Банова с нейната кърма ми идва в повече за вечеря .

И аз мисля че Никол е бременна.
Изглежда с наедрял бюст и коремче.

Жалко за младото момиче.
Много я харесвах във ,, Връзки””.

Да почива в мир …..

Явно не само  нашата медицинска система е калпава .

# 2 316
Много се открояваше във Връзки Heart Беше ми любимка! Светъл път на душата ѝ Flowers Rose

# 2 317
Последният филм на Лорина се казва "Любов и чудовища"  и сюжета е много забавен. Тя играе полицайка, която трябва да преодолява куп препятствия и чудовища заедно с руски туристи дошли на българското черноморие.
Ето трилъра: https://www.instagram.com/p/CN2heQ9DDX6/
Премиерата е била на 22 Април. Някъде из БГ медии срещнах информация, че не е успяла да присъства защото е била в болницата и човек от екипа я е пуснал на стрим през телефона си, при което тя се е разтроила и много плакала, че неможе да присъства.
Редактирам се: Не приемиера ами връчване на награда.

# 2 318
Много харесвах Лорина, още от Връзки. Много тъжно....

# 2 319
Хубава Радина
Скрит текст:

Съвсем нормално за след скорошно раждане, но признай, че не искаш да си толкова "хубава" 2 години след раждането😏

# 2 320
Какво и е на Радина? И пет години след раждане пак изглежда супер. Подвижните скелети нито са секси, нито здравословни.

# 2 321
Според мен Радина на тази снимка изглежда повече от страхотно. Много нераждали жени могат да й завидят за тялото. Женствена и секси, прилича на пинъп моделите от американските картички от 50-те и 60-те години на миналия век. От снимката лъха на свежест, здраве и наслада от живота - много по-добре от торбата кокали, която беше преди.
Жалко, че в БГ анорексията е още на мода, а филтрите и програмите за "разхубавяване" допълнително изкривяват представата за нормално, здраво и хубаво женско тяло и създават нереалистични и нездравословни представи и очаквания и у жените, и у мъжете.

# 2 322
Идеална е Радина, по ми харсесва от периода, когато беше само рагу и зъби!
Аз ква снимки имам от първото море с малката, ехееее, чудя се чии гривнички по баджачките да броя нейните или моите 😂🤭🤭🤭 и на второто и море си бех сочничка всъщност 🤭🤭

# 2 323
  • Primum non nocere !
Харесва ми как Ирина Ш се е облякла
Скрит текст:

Скрит текст:
Детето е страхотен Бонбон!
Винаги щастливи очички с мама или татко..
Много е хубаво че и двамата имат равни родителски  права по отглеждането....
Браво! Ирина е умна ..

# 2 324
Имам чувството, че в 90% от времето си навън, Ирина Ш. рекламира различни брандове. На 100% сигурна съм за Бърбъри.

Общи условия

Активация на акаунт