Звездни компромати - Май'21

• 280 199
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 2 430
  • София
Е, не, не, и не!

# 2 431
"Приятели" така и не го харесах, не успях да усетя очарованието му, а през годините правих доста опити. Интересно как би изглеждала съвременна версия на сериала.

Малко по-модерно от последния сезон най-вероятно Simple Smile

# 2 432
Хелена Кристенсен работи по нов проект
Скрит текст:

[\spoiler]
Явно това е най-моделното облекло в момента.

# 2 433
"Приятели" така и не го харесах, не успях да усетя очарованието му, а през годините правих доста опити. Интересно как би изглеждала съвременна версия на сериала.

Съвременна версия: Всички приятели седят на дивана и всеки си цъка на телефона Laughing

# 2 434
Абе то Бонка хубаво си пази теста за бременност от дъщерята абитуриентка, но само на мен ли ми се стори, че чертичките се виждат доста ясно? На мен, на всичките тестове, които съм правила покрай номер 1 и номер две чертичките направо си изчезнаха...

# 2 435
За Приятелите да се изкажа и аз- очаквах да видя и порасналите вече деца, изиграли ролите на Бен и Ема, бившата жена на Рос също така не се появи.

# 2 436
  • софия
Изгледахме и ние Приятели. Никога не съм била голям фен на сериала. Ако попадна на него го гледам, смея се.
Детето е изгледало около 3 пъти всички сезони. Голям фен.
То се разплака, на мен ми беше леко досадно. Подозирам, че ще го гледа още няколко пъти. Не съм очаквала нищо, но The Reunion ми е като огромна бяла кръпка.

# 2 437
За Приятелите да се изкажа и аз- очаквах да видя и порасналите вече деца, изиграли ролите на Бен и Ема, бившата жена на Рос също така не се появи.
И на мен ми стана интересно как изглеждат сега.
Актрисата, която изигра Керъл
Скрит текст:

Бен
Скрит текст:

Бебе Ема е "изиграно" от две сестри близначки.
Скрит текст:

# 2 438
  • Sofia
Сашо Диков има рубрика в предаването си ЕвродикоФ за светски новини и клюки с трите миски Ромина Антонова,Елена Ангелова и Жени К.
Обсъждат всичко,без задръжки.
Сега хванах поеторението,май в неделя вечер го излъчват .
Скрит текст:

# 2 439
Якимова и майка и на балната вечер.
По- добре от онова жълто сако кат на голямото пиле…

БритнитО Спиърс май, като наша Андреа, не е на център нещо:

Леля Ваня Щерева също! Тотално е злоупотребила с Фесйапа! Очаквайте скоро, като 14 годишна😂🤭🤪🤪🤪🤪

# 2 440
Абе то Бонка хубаво си пази теста за бременност от дъщерята абитуриентка, но само на мен ли ми се стори, че чертичките се виждат доста ясно? На мен, на всичките тестове, които съм правила покрай номер 1 и номер две чертичките направо си изчезнаха...

И аз това се замислих дали преди 18 г е имало surecheck  ….

На това Бонино девойче горната устна е тотално обърната

# 2 441
След всичко, което изписахме за Якимова и безДара (както я наричат някои) този път за бала са съвсем добре облечени за повода и майка и дъщеря. Също и изглеждат като майка и дъщеря. Момичето изглежда хубавко. Явно всичко е въпрос на стайлинг 😜

# 2 442
Ето! Можело значи без оная отвратителна очна линия. Много добре изглеждат.
Всички абитуриенти с едни и същи арки от балони и кръг с надпис... Навсякъде , във всеки град Wink

# 2 443
Не четете с разбиране - Бони никъде не е писала, че това е теста, с който установява своята бременност, а че е по повод на нов проект, който ще разкрие скоро.

# 2 444
Любопитно ми е доколко и виртуалното общуване ще играе роля например. Иначе актуалните форми на човешко разнообразие предполагам, че наистина би ги имало в съвременна версия.

Чакам да мине тая мода с устните, то просто няма мярка.

Общи условия

Активация на акаунт