Звездни компромати - Май'21

• 280 087
  • 2 661
  •   1
Отговори
# 2 535
  • Варна
сладурчето на Джулиана
Скрит текст:

Ех, че сладурко 😘

# 2 536
  • Пловдив
И аз гледах Reunion. Любимеца ми е Джоуи - Мат Лебланк . Хубаво беше !

# 2 537
Друг път. Просто е минала на малък М.
Преяла е Simple Smile

# 2 538
Изключително грозно интервю с Иванчева. И "журналистката" през цялото време изглеждаше толкова доволна от "неудобните" си въпроси. Що не ходят да задават неудобни въпроси на правилните хора?
Мисирска им работа.

# 2 539
Славея Сиракова продължава да вози дъщеря си в летния кош на количката в колата си. От бебе я вози така. Така като гледам е без колани. Колата е в движение.
Скрит текст:

# 2 540
Ева Веселинова
Скрит текст:

# 2 541
  • гр.Пловдив
Изключително грозно интервю с Иванчева. И "журналистката" през цялото време изглеждаше толкова доволна от "неудобните" си въпроси. Що не ходят да задават неудобни въпроси на правилните хора?
Мисирска им работа.

Дреме й на водещата Александра Кръстева ,каквото й диктуват и й е написано това пита..,а между другото и  тя е бременна и щяла да слиза от екран .

# 2 542
Ева Веселинова
Скрит текст:

Много е симпатична, а в роклатя се влюбих.

# 2 543
Роклята е на Луси фешън, тя им е рекламно лице.

# 2 544
Това Луси фешън е невероятен кич, не конкретно роклята на Ева, а цялата им стока Scream Недоумявам как магазините им винаги са пълни с клиентки Grin Иначе Ева ми е доста симпатична, изглежда ми много добродушна

# 2 545
Започнах Приятели. Кортни кокс уж беше спряла с боденето, но бях втрещена как изглежда.  Беше най-красивата от трите в първите сезони.
Матю Пери - мъчно ми стана като го видях. Дано видът му не е в резултат на злоупотреба с алкохол.

# 2 546
Той още доката са снимали първите сезони е имал проблеми с дрога и наркотици.

# 2 547
Това Луси фешън е невероятен кич, не конкретно роклята на Ева, а цялата им стока Scream Недоумявам как магазините им винаги са пълни с клиентки Grin

Аз не влизам в магазина им първо , защото няма моя размер и второ, защото продавачката им в нашия магазин е много нахакана и с вирнат нос

# 2 548
Всъщност Лусито имат доста  прилични модели на сравнително читави цени, особено ако хванеш и някакво намаление.

# 2 549
  • София

Аз съм голям фен на Приятели. Гледала съм го и продължавам да гледам с удоволствие, когато попадна на него. Но наистина Кортни е с тотално сменена физиономия. И Дженифър Анистън Дейвид Шуимър бая набоцкани. На Матю Пери хич не му дреме явно как изглежда. Лиза Кудроу и Мат Лебланк остаряват супер добре и достойно.
Много ми хареса Реюниън. Не е претоплена манджа като Секса и града. Там се разочаровах много. Особено на втората серия. Въпреки че съм голям фен на сериала също. Тази третата серия ще е още по-голяма боза. Очаквам и Отчаяните съпруги да избухнат с нещо, въпреки че съм чела, че са тотално изпокарани актрисите.

Общи условия

Активация на акаунт