Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Май 2021 (Тема 10)

• 88 221
  • 1 304
  •   1
Отговори
# 135
Веси, вторите много ми харесаха. А как се поръчва от този сайт? Flushed

# 136
  • Sofia
Не съм поръчвала оттам. Намерих ги абсолютно случайно офлайн в Стил 99, имайт онлайн магазин, обаче моите отдавна ги няма, затова показах модела от официалния сайт. Предполагам, че би могло с превозвач до Германия.

# 137
Не съм поръчвала оттам. Намерих ги абсолютно случайно офлайн в Стил 99, имайт онлайн магазин, обаче моите отдавна ги няма, затова показах модела от официалния сайт. Предполагам, че би могло с превозвач до Германия.
ОООО, твърде сложно с превозвачите, не ми се занимава! Харесах тези на Каприз, но няма номер. Ох като се сетя мъката с търсенето на сандали лошо ми става.
https://bonito.bg/damski-sandali-28213-22-silver-suede-metalic

# 138
Много ми харесаха показаните от Мими, но аз обувки онлайн не купувам. Трябва да меря задължително. При това имам съвсем нормален крак, нито широк, нито тесен, номер 38-39. Има производители и 40 ми е добре. Общо взето нямам драми с намирането на какъвто и да е вид обувка.

# 139
Аз за това често от Ингилиз си купувам, знам че са ми ок като размер и ширина. Май само веднъж съм им връщала закупена стока.
Виж, обувки.бг си е рулетка винаги. Но пък те са бързи във връщането..)

# 140
Магни, и аз он лайн обувки не купувам, брах ядове с едни на Джани, нито 37 ми стават, нито 38, и нямаше как да ги сменя повече. Сега стоят така...На Каприза имаме фирмен магазин в града, гледам модели и после в магазина. Но там и половината от избора от сайта няма. Но поне имам идея кой номер ми става от опредлен техен модел и бих могла и да рискувам. Ей сега видях едни ботуши на сайта, аз ги имам купих ги 239 лв, а на сайта 180, че има и половинка номер.

# 141
  • Sofia
Сложно е понякога онлайн - аз си знам определени марки, модели и номера и с тях нямам грешка. Но с времето се научава, винаги има риск.

# 142
  • Mediterraneo
Изключително онлайн купувам. Последно 2-3 чифта платненки връщах, докато открия моите. Предпочитам го в пъти пред обикалянето по магазините. 41 номер нося, нормално ходило имам, нито много шороко, нито много тясно.

# 143
  • В полите на Пирин планина
И аз основно онлайн купувам. Кракът ми е твърдо 36-ти номер, съвсем стандартен на ширина - почти нямам върнати обувки.

Последните ми покупки са тези два чифта сандали:

# 144
Много станахме от клуба на 36 - 37.
Сандали взимам 37, понеже краката ми оттичат лятото. Зимни имам и 36, ок са ми.
От обувки бг е голямо тото номерацията, поне 3-4 чифта съм връщала.
С други сайтове нямам такива проблеми, а пазарувам много.

# 145
  • Sofia
Като споменахте Caprice,  купих тези сандали с идеята, че 40.5 може да са ми големи спрямо моя 39, но цената ме изкуши. Огромни са ми и на дължина,  и на ширина, стоят си с етикетите, ама изгодни Joy

# 146
Последните ми сандали са 37. Имам и 2 чифта 38. За съжаление не мога да ги нося, заради петите ми. Днес си харесах още едни, но е безсмислено.

# 147
  • София
Карен, има ли как да измериш вътрешната обиколка на каишката, която е при пръстите? И дължината на стелката.
Много ми харесват, но като си знам крака, шансът да ми станат е малък.

# 148
Ахахах,  pinkoи аз си имам такива бойни венециански чехли, проблема е, че като се "заходя" по бързо и често ми изхвърчат по 2-3 метра напред, и аз подскачам на куц крак, да си стигна чехъла🤣
Прихнах да се смея, защото и на мен ми се е случвало с подобен вид чехли когато допреди години носих моите "венециански" такива/дори не знаех, че така се казват/. Между другото при такъв вид чехли/обувки аз много шляпам и дори вървя леко не естествено. И аз страдам от сухи пети, напукват се, загрубяват, краката въобще не ми се потят и според мен като няма нормално омазняване, то трудно правят сцепление с подметката и ходилото постоянно излиза от границата на обувката. Моя версия е това.

Чорапогащници имам и обичам да нося, но само когато съм с пола или рокля. Под дънки или панталон, само ако е много студено и то много рядко. Дълги силиконови чорапи отдавна не съм носила, но като си спомням постоянно ми се свличаха, поради това, че и най-малкия размер ми бе голям в бедрата.
Благодаря за посочените видове терлички на конверс и тези в H&M, защото и аз имам проблем с намирането такива които да се задържат на крака ми.
Харесвам дълги рокли, и съм имала такива и смятам, че ми отиват, при все че съм миньон. И продължавам да търся.

36 номер съм или 23 см ходило, с нормална към тясна широчина. И май си купувам по-често онлайн обувки. По нашите магизини във Варна почти нищо не си харесвам. Почти винаги съм си улучвала номера, но най-често връщам поради това, че не са ми удобни на свода /с много висок съм/ или пък като височина на тока. От Ингилиз съм си поръчвала няколко чифта и съм определено с отлично мнение за качество, материали и визия.
Доволна съм още от Гидо и Дима, от Бианки имам добри попадения. Най-често връщам от Обувки.бг

Последна редакция: чт, 06 май 2021, 18:58 от Pink Dress

# 149
Pink Dress, прекрасна си с тези рокли! И на мен това ми е любимия дълъг модел, както и с леко ръкавче, V деколте и прибрани до талията.
От Обувки бг имам само едни купени, които ми стават и нося. Останалите - някои си стоят необувани, други са подарени на майка ми. Тя е между 35 и 36 и малките за мен са идеални за нея.
Каприз са много удобни. При тях съм 36 в 99% от случаите. Мими, единствено подобни на показаните от теб ми дойдоха къси и отидоха при майка ми миналото лято. Иначе са по-подходящи за нормален към широк крак.

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 22:18 от Light Beam

Общи условия

Активация на акаунт