Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Май 2021 (Тема 10)

• 88 178
  • 1 304
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Харпа, аз имах предвид дълги чорапи като за жартиери, но със силикон. От тези късите не съм намирала такива, които не се виждат със стилето. Имам такива със силикон на петата за маратонки, кецове и подобни.

# 76
  • Canada
Знаменитостите носят и джапанки с чорап.  Sick 

Дъщерята на Синди Крауфорд

Taz девойка повече ми прилича на Emily Ratajkowski май!

Девойки, бъдете по-широкоскроени, със или без чорапи Grinning

На мен ми прилича на Кендъл Дженър.

# 77
Сиска, честит рожден ден! Много силна година със сбъднати мечти ти пожелавам! Наздраве! Champagne

Чехите типично носят трекинг сандали с чорапи. Вече си отива "тренда", но като се замисля, времето го налага.
Сутрин е супер студено, на обяд се стопля. В метрото е доста студено.
Но англичаните са на другия полюс- боси и на 10 градуса. Няма как да ги сбъркам. Посинявам като ги видя, но те са си свикнали.

С тази жълта рокля ще се издокарам аз, само да се стопли. Чудя се на живо дали ще е твърде плажна, и дали става за свободните дни за разходка с дънково яке. Тези дни ще пристигне с двете бели ризо-рокли.

# 78
Сиска, Честит Рожден Ден! Много здраве, любов, усмивки и постигнати цели!

Дез, трябва ми твоето вдъхновение за пазаруване! Прекрасна рокля! За съжаление е от сорт, който ми харесва, но не ми стои добре 😞

# 79
Сиска, честита да си! 🌹🥂 И все така впечатляваща! 🤩

# 80
Sprinkles, не е възможно да не ти стои добре. Според мен този тип рокля е невъзможно да стои лошо- издължава силуета, и е достатъчно женствен, особено при по-развита (нарочно) мускулатура.

Пазарувам, защото за кой ли път пак нищо нямам!
Най-любимите ми летни рокли (подобни на жълтата) са ми ужасно големи. Тя е всъщност техен заместител.
].....................................................................
Поне си заковах в главата, че тениска ще нося с пола, а панталон с риза, или блузоподобно.
Имам едно много яко офицерско, двуредо сако от Манго, нямам търпение да го облека, но е студено! И се чудя с какви/кои обувки. През уикенда ще правя инвентура, комбинации и снимки, за да запомня кое с кое си подхожда. Да не се чудя в последния момент. И пак ще гледам Трини!

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 14:10 от Dez

# 81
  • София
Моите чорапки-невидимки са от Пирин Хил. Много съм доволна.
Никога не обувам затворена обувка без чорапи.

Сиска, честита да си! Пожелавам ти много здраве и усмивки!

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 08:43 от змия

# 82
Сиска, честита и благословена да си! 🌺💐🌸

# 83
  • Mediterraneo
Сиска, да си жива и здрава!

Ето ми зимните чехли за вкъщи, лятото съм по джапанки. Много удобни са, не ги заменям, нищо, че са грозни, вкъщи удобството е над всичко.

# 84
Дез, не мисля че е твоята рокля. Мисля че е по- подходяща за високи жени.

# 85
Сиска, честит рожден ден! Жива и здрава бъди! Постигнати лични цели и радост от живота. Flowers Hibiscus Heart

Жълтата рокля на Дез много ми харесва и мисля, че ще ти стои чудесно. Yellow Heart

# 86
Сиси, прекраснице бъди все така красива, борбена и амбициозна! Възхищавам ти се момиче. Постигна ли заветните кила?

# 87
Рокли и поли нося през лятото, през останалите сезони ги избягвам, защото от дъното на душата си мразя чорапогащници.
Аз и чорапогащници, и тези найлоновите чорапки.. бляк Weary
Обаче пък обичам рокли Grinning

Ще я пробвам тази с балеринки. Благодаря за идеята, Тарти.

Честит Рожден Ден на Сиска! Желая свежест в душата и искри в очите!

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 10:50 от Витаминче_

# 88
  • Sofia
Скрит текст:
Знаменитостите носят и джапанки с чорап.  Sick 

Дъщерята на Синди Крауфорд

Taz девойка повече ми прилича на Emily Ratajkowski май!

Девойки, бъдете по-широкоскроени, със или без чорапи Grinning

На мен ми прилича на Кендъл Дженър.

Какво значение има коя е, много ходят така, а с тези маски са трудно различими. Grinning
Ето я Кая

Скрит текст:

# 89
Дез, не мисля че е твоята рокля. Мисля че е по- подходяща за високи жени.

Mннне. Грешиш. Харесвам се не само аз в дълго, а и други ме харесват, и то много.
Имах едно гадже, което започваше да заеква, ако му се появях в дълга рокля. Губеше ума и дума.

Така че клъвни някой друг на тема височина. На мен тези не ми минават.
Talk to the hand! Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт