Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Май 2021 (Тема 10)

• 87 622
  • 1 304
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Да се включа и аз. Simple Smile
На мен пък, черните сандали ми харесват повече. Даже, започнах да ги мисля за себе си, дали не ми трябват Sunglasses! Smile А и са по-полезни за краката! С течение на възрастта е все по важно да се носят чехли и сандали тип джапанка, точно. Именно заради разделителят между пръстите и избягването, ако не -то отлагането на онова гадно кокалче артритно, което се появява с годините.
Има специални силиконови разделители, дори, които се продават за тази цел. Имам приятелка, която дори знам, че спи нощем с такива, за да не и се изкривявали фалангите на палеца и против образуване на деформацията с изпъкналото кокалче.

По въпроса за дългата рокля, Стрина Калина и аз се смях с глас на тая история!  Laughing
Случвало ми се е неведнъж да се застъпя докато качвам стълби, примерно.
Любимата ми дълга рокля:
Скрит текст:

# 1 066
Горджи, виждала съм, просто ми прозвуча смешно. Петък е и ми е весело.
И да не е спам - поръчах 2 блузи, дето изобщо не са в мой стил. Ще снимам, като дойдат.

# 1 067
  • Mediterraneo
Стрино, и двата чифта сандали много ми харесват, много мои, но не са ми удобни като първия модел. От тази гл.т. залагам на вторите.

# 1 068
Ако кафевите ги имаше в черно... Simple Smile
Не ми харесват моделът на първите и цветът на вторите.
Има ги, заповядай
https://answear.bg/p/big-star-kozheni-sandali-460068

И бели
https://answear.bg/p/big-star-kozheni-sandali-462122

# 1 069
Ох, хич не ми трябват сандали, вече съм казвала защо, но много се изкушавам... а обмислям и едни глезотийки за домашния любимец, та само разходи за глупости Simple Smile

# 1 070
Аз ще съм пак напреки, но точно тези равни, тънки и доста твърди подметки на показаните сандали за мен не са синоним на удобство Simple Smile Или да го кажа така - на мен и на моите претенциозни крака са ми неудобни! И за да не каже някой, че съм зла - да, имам и такъв чифт, защото визуално ми харесват (моите са Made In Italy, а аз обичам трепетно обувки направени там), но не мога да си изкривя душата и да кажа, че са ми удобни за ходене! Виж, да се наглася, да се кача в колата и да сляза пред кръчмата - стават!

Равни и удобни за мен са този тип подметки:

Все още не съм намерила сандал с каишка между пръстите, който да не ми е разкървавил съответното място между пръстите на моите крака - изхвърлила съм не по-малко от 10 чифта такива, купувани с надеждата, че ще се случи чудото.

PS Последните ми купени с цел "удобство" - вчера ги носих, пантофи са като усещане. Комбинирах с миди рокля на бяло/синьо райе и изобщо нямаха "бабешка" визия.

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 20:02 от Agent Provocateur

# 1 071
  • София
Преди 2 месеца си купих ниски остри обувки, с цел да са някакъв компромис за официални случаи. Пък и добре ми стояха. С твърда тънка подметка. Оня ден ги разходих. Само звукът, който издават от камъчетата, ме кара да настръхвам! Пък и се усещат тези камъчета.

# 1 072
  • София
С моите 100 чифта сандали стигнах до извода на Агента.
Ама то драма да намериш и да не хлопат, да са красиви удобни.
Купих два чифта скоро, защото ми паснаха идеално, пък ротационните ми издават багажа...
Търся червени със затворена пета, любимите ми евър избледняха.... или начин да ги боядисам Worried

Скрит текст:

# 1 073
  • Mediterraneo
Агентче, и аз не мога да нося вече тънки подметки. Години наред носех само такива сандали и балерини, почти всичко съм разкарала вече. Много ми се промениха ходилата и не мога вече. Миналото лято си взех ей този Скечърс, сега ще заръчам още някакви от този тип, че са невероятно удобни!

# 1 074
  • Велико Търново
Карен, страхотни са обувките!Сигурна съм, че ще ги обуеш и ще си прекрасна!

Калина, на мен черните ми харесват, обаче и аз смятам, че на твоите крака всичко ще стои добре.

Утре голямата ми хубавица има рожден ден и са едни трепети и вълнения, а преди това сме и на кръщене.За кръщенето ще облека роклята от рождения ми ден, но с равни обувки, че църквата е по едни баири и камънаци, а за празника на девойката не съм мислила.

# 1 075
Стрино, черните ми харесват повече като модел, но не бих носила черни.

# 1 076
Аз от линка на Калина харесах подобни на вторите, но с тясна каишка около глезена. Искам ги Heart Eyes

https://answear.bg/p/vagabond-kozheni-sandali-tia-316643

# 1 077
Много сладки са и тези на Магни, но такава абсолютно равна и тънка подметка и аз не мога да нося. Набиват ми се много краката...

# 1 078
Мими, за ходене не стават наистина, но до колата/скутера и обратно са много хубави. Даже им измислих рокличка Joy От линка на Стрина Калина са. Но ако намеря подобни при мен ще си взема.

# 1 079
Споделеното от kopche за разделителя между пръстите на краката определено е нова инфо за мен.
Писала съм, че имам проблеми със стъпалата и навремето съвсем случайно попаднах при бивш ортопед на немския олимпийски отбор по лека атлетика. Та човекът тогава, докато ми правеше разни физиотерапии, надълго и нашироко ми обясняваше, как най- удобно за краката е да са в затворени обувки, а ако са отворени, то задължително да има лента/ленти, които обхващат пръстите на краката. Кратката версия- като ходим, без да са ни обхванати пръстите, ги повдигаме и раздалечаваме  един от друг, което вече води до своеобразни проблеми.

По казуса на Стрина- и двата чифта ми харесват, може би вторият повече. Ако нямах проблеми със стъпалата, смело бих поръчала и двата!

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 22:42 от TuЛи

Общи условия

Активация на акаунт