Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Май 2021 (Тема 10)

• 87 407
  • 1 304
  •   1
Отговори
# 1 230
Ами,  Пепа, сега поне има възможност чрез интернет да си навсякъде.В ютюб гледам понякога пътувания, така съм посетил много страни и курорти, ето днес бах на Пафос NerdSmile

Мими,
Скрит текст:
ние сме малко по-надолу
Значи сме съседи!
Не мога да си представя живота без морето, от Сф съм, но вече 25 години живея тук. Прекрасно е. Понякога сутрин преди работа ставам и отивам да изпия едно ранно фрапе на плажа...! Често след работа изморена и прегряла се потапям в топлата вода-чай. Така разтоварва и отмива всичкото напрежение. Обичам да седя във водата - много, да се разхождам по брега, да карам колело до Солниците или Сарафово. 
Пепа, не знам как устояваш да не го виждаш?

# 1 231
Много ми хареса чантата, Лайт! Каква е кожата?
Thinking... не съм  съвсем сигурна. Дръжките и вътрешната част в кафяво са меки и ми приличат на агнешка. Лъскавата част с обработка шагрен е телешка кожа по-скоро....
Агент, пак съм недоразбрала Joy Но, не бихме имали нищо против да ни покажеш плажна визия.

И с тези продължителни плажни дискусии подстрекавате много Imp Ще ме карате да погледна бански...
Последно изгарях жестоко 2008. Бяхме на гости на приятели в Гърция по средата на август и прекарахме на плажа целия ден. Чадърът не помогна.... вечерта кожата ми беше така опъната, че не можех да си сгъна коленете и лактите... Neutral Face... това след няколко почивки на море преди това и приличен тен.... От тогава раменете ми към гърба са покрити с петна като лунички....

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 20:37 от Light Beam

# 1 232
Че ти след тези разговори още ли не си гледала Simple Smile
Снощи гледах ласкана, гледах в бул бел, днес калцедония в магазин. Но май няма нови зареждания, пообрано, харесах някои - няма моя номер.
Има време тепърва ще купувам. Заради дискусията гледах, иначе ми е рано за море, мнооого го обичам, но юли, август.

# 1 233
На море съм садължително 3 пъти в годината. През ноември, януари и след това  август. На планина не обичам, но за море умирам.
На плажа ходя когато сваря да отида. Нямам определен час. Мажа се и седя под чадър покрита с нещо. На младини никога не се пазех, но от 30 годишна почнах да внимавам.

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 21:36 от G.Savova

# 1 234
Много обичам морето, но съм живяла на море само в студентските ми години. Тук се задоволява с басейните, че море няма наблизо.

# 1 235
Обичам Гръцкото и нашето море!

Девойки давайте още линкове за бански, ще ми трябват още един, може и два, все пак три месеца плътно ги ползвам! Hands Pray

Скрит текст:

# 1 236
Съгласна съм за гръцкото море, но нашето е отвратително. Знам че сега ще разбудя духовете, но нищо особено не е нашето Черноморие. Предпочитам Гърция, Италия, Сардиния, Франция от европейските дестинации.

# 1 237
Съгласна съм за гръцкото море, но нашето е отвратително. Знам че сега ще разбудя духовете, но нищо особено не е нашето Черноморие. Предпочитам Гърция, Италия, Сардиния, Франция от европейските дестинации.
Няма да ги разбудиш...все пак аз не съм традиционният курортист. Wink Аз съм местна и знам най красивите и спокойни плажове...прекарвам си прекрасно! Няма нищо общо с прекарването на посетителите по нагъчканите плажове и лошо обслужваните хотели.

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 22:18 от mimi.7299

# 1 238
  • София
Аз юли 2018 се набутах в такъв бг  морски ужас, че вероятно никога няма да повторя.

# 1 239
Аз също съм местна Wink.

# 1 240
Е как не го харесваш тогава - северния плаж на Приморско, дюнния плаж на Аркутино, Шофьорския плаж, Перла... надолу към Синеморец? Пясък фин като коприна, вода без камънаци, дори и гръцките  и испанските плажове не са ми толкова любими!

# 1 241

Не съм съгласна. Имаме прекрасни заливи, особено на юг. Има плажове - само към хотела - спокойни, чисти, бистра вода, гледка - чудо.
Била съм на плаж в Италия - също е хубаво, топла вода, гледка, чисто.
Била съм и в Гърция  - повтарям горното описание.

Ако гледам само плажовете и морето разлика не правя.

# 1 242
Е как не го харесваш тогава - северния плаж на Приморско, дюнния плаж на Аркутино, Шофьорския плаж, Перла... надолу към Синеморец? Пясък фин като коприна, вода без камънаци, дори и гръцките  и испанските плажове не са ми толкова любими!

Въпрос на вкус, но факт е че не сме туристическа дестинация каквато е Гърция или Франция.
Била съм на плаж на много места по цял свят и за съжаление българското Черноморие изобщо не ми влиза в класацията.

Последбо ходихме в Приморско преди 2 години и освен градчето, нищо друго не ни хареса.

# 1 243
На мнението на Савова съм. На каквито плажове съм била в Гърция и Испания, тук само можем да си мечтаем за такива. Аз имам навика да не ходя на централните плажове, обикновено в Гърция палим колата и тръгваме покрай брега. Последния път бяхме в Катерини и дори не видях централния плаж. Намерихме си един на може би десет километра, на който нямаше жив човек, а пясъкът брашно, водата чиста и плитко на много метри навътре. После ходихме надолу покрай Олимп на едно място, на което река Пеней се влива в морето, няма такава красота, спокойствие и чистота. В Испания живеех на втора линия на плажа, който беше над 17 километра. И там нямаше кьорав човек. Имах там една позната българка, която се оплакваше, че испанските плажове били кофти, защото нямало никой, нямало капанчета и нямало продавачи на царевица и гевреци. Направо припаднах като я чух. Тук съм ходила по плажове от Кранево до Резово. Е няма такава навалица и кочина. Трудно се намират пусти и хубави плажове, ако са хубави, някой веднага ги е лапнал на концесия. Безлюдните плажове са каменисти и не става да се влиза във водата, защото и вътре е камъняк и боза. Последното лято се навих да ида на Нестинарка, едва издържах. Егати и панаира беше. Такава гъчканица не бях виждала скоро. Отделно, че свободна зона почти нямаше, а хотелите държат места за гостите си и реално едва си намерихме два свободни шезлонга. Аз обичам да си поспивам на плажа, още не съм попадала на такъв в България, лудницата е непоносима.

# 1 244
  • Бургас
Така е, най-хубаво е май, юни и началото на юли , когато няма много хора.В сезона е ужасно, водата мазна от масла, хвърлят боклуци навсякъде,миризми, музики,  а обслужването -гола вода.Аз си харесвам плажа, но започна да става отвратително последните години, а беше рай.

Мими, разгледай renibg.com предполагам се сещаш къде са магазините.

Общи условия

Активация на акаунт