Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Май 2021 (Тема 10)

• 87 410
  • 1 304
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Аз мога да плувам в басейн. Когато имам възможност, се насилвам даже дължини да правя. Обаче морето ме стъписва. Трябва да е абсолютно спокойно, за да вляза и то до кръста, малко да пошляпам.

# 1 216
  • София
След като години наред бях така, просто ми обясниха какво правя грешно и проплувах на мига.

# 1 217
  • някъде под слънцето...
Bobchita
Разбирам те напълно.
Аз уж можех да плувам. До втори курс имахме плуване в института и си имам заверките.
Обаче в един момент в морето  се гипсирах и започнах да се давя на Синеморец.По онова време беше пуст плаж(96 година).Ни спасител , ни летовници...красота
Та давя си се аз, а компанията се хили и си мисли,  че се майтапя, за шоуто. Изпитах ужас...По едно време съпругът ми  усети, че е на сериозно
Измъкна ме...
От тогава не влизам на дълбоко, само се пълцикам.
Иначе стоя  на сянка омазана със слънцезащита
По монокини съм ходила , но на пусти плажове, какъвто беше Силистар  средата на 90те.
Последно бях там преди десетина години .Това, което видях уби желанието  да летувам на българското Черноморие.
За банските според зависи, но предпочитам половинки.Имам и цели.

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 13:18 от sl

# 1 218
  • В градината...
В басейн правя дължини без умора, но в морето гледам да стигам дъното, че има разни течения.
Миналата година беше доста бурно морето и не можах да плувам, дано сега е по-спокойно. Но пък е ужаасно студено.

# 1 219
# 1 220
  • В градината...
Ето ми я циганийката, на която ММ се намръщи, след като си знаех, ама щерката /на 6 вече/  я хареса Wink

Скрит текст:

# 1 221
  • София
Аз стоя на плажа от събуждането до лягането. Предпочитам да стоя под чадъра, почти никога не се мажа със слънцезащитен.
Мразя грозни разлики от бански и затова си търсим плажове без хора, за да не ми се налага да ползвам бански. Слагам долнище задължително + спасителна жилетка, когато влизам с каяка или падълборда.

Вече имам завиден тен, но с отбелязани ръкави, презрамки, къси панталони, часовник. Ще го оправям след 10-ина дни живот и здраве.

# 1 222
  • Mediterraneo
Плувам добре. Даже се тюхкам, че когато можех, не изкарах курса за спасители! И заради плуването, не ме свърта на едно място и все кисна във водата. Дори и да не плувам, а само да съм вътре; опната на шезлонг/ хавлия изкарвам прочитането на десетина страници книга и пак съм във водата. Съответно рамене, ръце и лице хващат бързо тен, краката белеят Simple Smile Много бързо почернявам като карам скутера по къси панталони, чудесен тен на къс крачол, а отдолу на маратонка Simple Smile

# 1 223
  • София
Аз съм много бяла и винаги ми е било некомфортно първите дни на плаж...от миналата година ходя 5-6 пъти на солариум преди морето и ми е ок, няма да живея 100 години, се пак Wink Обикновено съм с деца около мен, плуваме, тичаме, играем федербал, волейбол. От 12:30 до 16:30 обаче, не стъпвам на плажа.

# 1 224
Аз съм като Змия от една кръвна група сме Wink
да отбележа, че поне 4 месеца така живея 😁

# 1 225
И аз почернявам много и бързо и общо взето се пазя. Иначе на зелените очи и черна съм като от махалата.
Поръчах бански от предложенията на една от съфорумките, на Етам, не е съвсем моят на десен, но на форма - да. Сега ще търся още един. Дано поне той е по свеж.
https://etamshop.bg/product/golden-banski-sutien-s-povdigasht-efekt

През отпуската ходя на плаж в 8 сутринта, къпя се, съхна и към 10-30 съм у нас.
През работно време ходя в 17, къпя се, съхна и айде пак у нас. На морето в Гя, обикалям по плажа, така да лежа да се припичам не издържам - полудявам. Но до края на лятото ща, не ща винаги съм черна, защото всеки уикенд обикаляме с мъжа ми по Черноморието, отделно имаме къща на морския бряг. Там даже и по двора хващам тен.

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 19:43 от mimi.7299

# 1 226
  • Бургас
И аз днес отидох и си купих бански, да не остана по-назад,не, че нямам достатъчно. Добре, че приятелка ми припомни за Рени, имат чудесни според мен модели.Плаж само сутрин или следобед, през другото време по изключение когато има някой на гости,  но под чадър.Мажа се в началото само, Даже вече успях няколко пъти.При добро желание, можеше да имам 6-7 бани, но докато се начудя и то се развали.

Мими, къде имате къща?

# 1 227
Скрит текст:
На Черноморец-във вилната зона Червенка!

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 20:20 от mimi.7299

# 1 228
На море, в истинския смисъл, не съм ходила от 90-те години.
2001, 2003 и 2008 по няколко дни. От години не ме влече.
Мечтая да отида, но не на плаж - вечерни разходки, ресто на брега, розе и морски дарове, пак розе, ретро и jazzy музика, нощен бар, сутрешно самотно кафе с изгрева...
Така го виждам живота Grinning За жалост само в мечтите.

# 1 229
  • Бургас
Ами,  Пепа, сега поне има възможност чрез интернет да си навсякъде.В ютюб гледам понякога пътувания, така съм посетил много страни и курорти, ето днес бах на Пафос NerdSmile

Мими,
Скрит текст:
ние сме малко по-надолу

Общи условия

Активация на акаунт