Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Май 2021 (Тема 10)

• 87 413
  • 1 304
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
Ей го "моят личен плаж". Кога ли ще си го видя пак?

# 1 201
  • Sofia
От години не се пека , ходя на плаж след 16ч и не ми трябва ни мазило, ни сянка.  Наслаждавам се на топла вода и пуст плаж, повечето са се разотишли по това време.
Бански нося само на   Gossard,  там има модели с голяма чашка , които не са бабешки. Много харесвам цял бански, но не и бял корем след него, затова редувам с половинки.
Скрит текст:

# 1 202
  • София
Банските като са с подплънки не съхнат ли бавно? Имам един такъв и все ми е мокро на гърдите.

Иначе и аз не понасям да се пека. Само аз ходя на плаж от семейството, а синът ми обича да се плацика и понякога ме хващат дивите като съм с него.
Обичам да плувам гола, но не ми се случвало от векове да посещавам нудистки плаж. Голяма гледка съм там, защото не мога да плувам без очила за плуване и хем съм диби дюс, хем със снаряжение.

# 1 203
Банските като са с подплънки не съхнат ли бавно? Имам един такъв и все ми е мокро на гърдите.

Иначе и аз не понасям да се пека. Само аз ходя на плаж от семейството, а синът ми обича да се плацика и понякога ме хващат дивите като съм с него.
Обичам да плувам гола, но не ми се случвало от векове да посещавам нудистки плаж. Голяма гледка съм там, защото не мога да плувам без очила за плуване и хем съм диби дюс, хем със снаряжение.
За мен всички плажове, на които няма хора, са нудистки.Smiley
Затова и обичам да плажувам в Гърция, мога да си се пека чисто гола, без никой да ме смущава, или аз да ги скандализирам.

# 1 204
  • Sofia
Аз съм с бяла кожа от типа, който изгаря и трудно почернява. Щерката и мъжа ми също са със светла кожа, но хващат тен. Ходим на плаж рано сутрин и максимум до 12 -12,30 часа. Следобедите са предназначени за други дейности след като си починем от плажа:)
Бански няма да търся това лято, последните години така се случва, че през зимата се сдобивам случайно с бански и имам поне два нови. Цял бански имам за басейн и спа, иначе половинки с хипстер долнище и триъгълници горнище. Есприт и Триумф са моите марки, все нещо си харесвам от тях.

# 1 205
Много ми хареса чантата, Лайт! Каква е кожата?

Не мога да плувам и дори като цяло не обичам да ходя много на плаж, но домашните ми са големи жаби, дай им вода, затова и не се спираме да ходим по плажове. Стоя си под чадъра защото не издържам вече да се пека. В младежките години съм правила и аз глупостта да се излежавам без защита /кой ли ти мислише за нея/ и без чадър. Последното зверско изгаряне беше на Болата през 2003 година някъде. Идеше ми да спя гола и права, ако въобще можех да заспя. Бързо правя тен иначе, но не позволявам да ставам черна, а по скоро с приятен загар. Никога не съм се пекла монокини, аз и с бански имах какво да покажа, и пък винаги съм имала комплекс от големите си очи.
Сега нещата са коренно различни, стоя под чадър изцяло, намазана и омазана отвсякъде. Често и завита с кърпа, шал или парео. И цели бански обичам и половинки.
От последната ни почивка преди месец обаче при разходка на една голф количка, бях седнала отзад, само главата и тялото ми бях под тавана и така ми пържеше слънцето горната част на ходилата, че си изгоряха и пак боляха. Та припомних си болката от изгорено.
Рок, отде този бански? Много хубав!

# 1 206
И ние не можем да плуваме,което учудва всички Все пак живеем на морето,не в него ,нищо странно не виждам аз.

# 1 207
  • София
Сайтът го пише на снимката. В момента имат двойно намаление.

# 1 208
Много обичам да се пека, да ме пронизват слънчевите лъчи. Кеф! Затова и банските ми са от две части, някои доста изрязани. Който не ме харесва, да не ме гледа. Като отидем на морска почивка цял ден съм около басейна или на плажа. Или тук, в Германия, отивам на басейна и отнасям едни 5 часа. Оф, размечтах се.

# 1 209
Bobchita, аз можех... като малка. Помня във втори клас един път седмично часовете по физкултура се провеждаха в долното училище, в което си имаше плувен басейн и си беше дълбок. Няма не искам, няма не мога, дават ти по една дъска и те хвърлят в него. Морски чеда сме все пак, трябва да умеем да плуваме. И плувах да. И по цяло лято на Камчия от сутрин до вечер са ни водили като деца, селото ни е до курорта. Но след години имах неприятен инцидент в Приморско. След някаква нощна буря морското дъно бе осеяно от ями и аз пропаднах в такава, една вълна ме изхвърли. От тогава вода до шията усетя ли, а дъното не го ли усетя и се задушавам. После дълги години не ходих на плаж.

# 1 210
  • София
Най-хубавото нещо, което направих за себе си беше да се науча да плувам на стари години.

# 1 211
Точно в Приморско на Северния плаж щях да се удавя,спаси ме едно момче.Направо си видях краткия животец на лента,бях на 18.Сега се пльосвам на дюшек или възглавница във водата,с мъжът ми правим пружинки и толкоз.Гоня си бирата из вълните и гледам да имам дъно 😄,да на плажа винаги пия бира,дори в седем сутринта.Тази година ще ни е първата с бебе на плаж,като си помисля колко багаж ще трябва да тътрим лошо ми става.

# 1 212
Най-хубавото нещо, което направих за себе си беше да се науча да плувам на стари години.
Завиждам ти! Аз не мога и това си е, като ютия съм. Докато живеех в Испания правех опити да се науча, но всички ми се смееха, че отстрани съм изглеждала все едно се давя.

# 1 213
Мога да плувам, мога и да се пека, само веднъж да стигна до моренце. 😂 Обожавам да лежа на пясъка и водата. На басейн не ми е същото. Много искам тен, но съм бяла и трудно почернявам. Преди 2 години бях 1 месец командировка на морето, тогава успех да стана черна. Банките са ми половинки, с цял не мога. Само след 10тина дена отивам за малко на море, после се надявам да отидем и в Гърция.

# 1 214
  • Пловдив
Завиждам ти! Аз не мога и това си е, като ютия съм. Докато живеех в Испания правех опити да се науча, но всички ми се смееха, че отстрани съм изглеждала все едно се давя.
+1...и надали ще се науча.

Общи условия

Активация на акаунт