Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Май 2021 (Тема 10)

• 87 427
  • 1 304
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Гледайте какво си поръчах по нощите заради вас:

# 1 186
  • София
Агент, все едно за мен пишеш 🤣
Рокси, много е хубав банският.

# 1 187
До 25 се пекох като германка дошла за пет дни на морето-изплющявах се на плажа без чадър в най-върлото слънце .И изгарях и се белих,и къде ми е бил акъла,аз съм бяла като сирене ,защо съм се пържила така,не знам .
Вече ходя от 7 до 10 сутрин или след 16 следобед,не искам да почернявам ,а просто да си лежа на пясъка и да се кисна в морето.Даже плажът на който ходим последно време има гора,и пада сянка следобед и е много приятно.Слънцезащита разбира се мажа доста сериозно.Сега съм на ръкав потъмняла,но постоянно съм навън и е неизбежно,а и не ми дреме особено.
Рок ,много е хубав банският.

# 1 188
  • София
Бобчита, и аз съм много бяла, но някак не изгарям, а правя тен бързо. При всички положения пърженето не е полезно, но от нашето поколение всички от деца сме го правили.
Помня, че като дете и с масло се мажех 🤣.

# 1 189
Масло, масло... пък кисело мляко Simple Smile)) точно! Точно помине изгарянето и се обелиш - пак масло! Но тез порочни практики някъде до ранна демокрация, после се научихме да сме куул и да купуваме Piz Buin sunscreen Wink

PS В момента освен корейските ми сънскрийни за лице купувам най-вече продуктите на Australian Gold, защото не мога да устоя на аромата, който ползват Grinning

Агент, все едно за мен пишеш 🤣
Grinning Hug Grinning

Гледайте какво си поръчах по нощите заради вас:
...
Айде, аз пак виновна Simple Smile Много ти е хубав банският, Р. да ни го покажеш и като дойде!

И Магни да ни покаже всички похарчени пари във вид на чанти след къртовския труд, който хвърлих по темата с чантите!

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 01:27 от Agent Provocateur

# 1 190
  • София
Кисело мляко със сода. Между другото още го ползвам при изгаряне в кухнята.
Агент, ще ходите ли в БГ?

# 1 191
Аз ще ходя, остатъкът от фамилията засега не, но това може да се промени. Все пак не се знае колко дълго праотците ще отказват да се ваксинират.

# 1 192
  • София
Уф, не я разбирам тази драма с ваксинацията. Ваксини се произвеждат от над 100 години и на новите нищо им няма, ама паника да има.

# 1 193
Магни, добре че припомни за татутата. Аз на 54 си направих първото 😀 и сега щях да забравя да го мажа.

# 1 194
На 40 бях аз и по него време скочих с бънджи. Десет години по-късно направих втората, но повече няма да скачам. Joy

# 1 195
С бънджи няма да се осмеля да скоча. Ще ми минат хиляди параноични мисли какво може да ми се случи.

# 1 196
  • София
Аз съм от тези, които се пържат на плажа. Отиваме към 11 и седим докъм 18 часа. Гледам главата да е под сянка, за да не ми свети много на очите. Мажа се с 50ти фактор, хем не изгарям, хем добивам тен. Не мога да се лиша от тена, колкото и да е вредно, харесва ми вида на загорялата кожа, на кожата на лицето ми се отразява адски добре, изравнява ми тена, регулира ми омазняването. Прелест. Бръчките ще ги мисля в другия живот. Нямам цял бански, седи ми ужасно. Преди купувах, уж за плуване в басейн, те се скапваха само от седене в гардероба, та ги отсвирих.

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 10:01 от Klemy

# 1 197
Аз ходя на плаж към 12:30 и стоя до към 16. Търся безлюдни плажове, което в Гърция ми е много лесно, но тук е кошмар по плажовете. Само главата ми е под чадъра, мажа се с фактор 15, ако въобще се намажа. Обикновено се мажа първите 2-3 дни само.

# 1 198
Ние ходим на безлюден плаж,който има път към Варна може да иде на Паша дере.Последният път бяхме ние и една къмпингарка,която беше много далеч и от дюни не я виждахме даже.Лошото е,че пътя е на коловози и с джип даже не би се стигнало,спираме до където можем и от там вървим десетина минути пеша.Другият ни любим плаж е Черноморец,до Боровец (Варна пак),там има хора но лягаме накрая по  към нудистите и е много спокойно.

# 1 199
  • Русе
Вярно сте заразни в тази тема! Аз със закъснение се движа с покупките. Купих си четири рокли и удобни ежедневни сандали, до банските не съм стигнала още. Преди години и аз съм се пекла доста и по монокини също, но сега гледам сутрин докъм 11 и следобед след 16 часа да се показвам на слънце. Ако съм по друго време на плажа стоя под чадъра. Бяла съм, използвам слънцезащита и хващам тен. Не помня от колко години не съм ходила на безлюдни плажове.

Общи условия

Активация на акаунт