Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Май 2021 (Тема 10)

• 87 438
  • 1 304
  •   1
Отговори
# 1 170
Харпи, на миниатюрка на балерина ми приличаш с тази крехка фигурка Flowers Hibiscus

Агент, ти си махала снимката светкавично и не успяхме да видим нищо...

# 1 171
  • София
Какви са тези танкини и какъв е смисълът от тях?

Много обичам цял бански. Връща ме някъде във 2-3 клас, когато беше адски cool да имаш искрящо цикламен такъв. Странното е, че плуването не ми е снело кефа и естетическата наслада от целия бански.
Иначе не ми харесва какъв тен правиш с него, съхне по-бавно, абе нефункционален е, но е много, много шик.

# 1 172
Аз не нося цял бански, не ми харесва тенът с него, а и приличам на гимнастичка, сякаш ей сега ще изкарам бухалките и ще врътна едно съчетание. Издирвам ето такъв модел

# 1 173
  • Нидерландия
О боже Калино моме това ти ли си? 😍 Ако е така Евала и респект за това тяло!

# 1 174
О боже Калино моме това ти ли си? 😍 Ако е така Евала и респект за това тяло!
Не, не съм аз, за съжаление. 😅😅 Част от душата ми мечтае за плочки, а другата да не мърда от дивана.

# 1 175
  • София
Аз, честно казано, ходя следобед на плаж и хич нямам зор за тен. От няколко години ходя уж с половини, но отгоре слагам дълги свободни потници, така че пак става нещо като цял бански.

# 1 176
  • В градината...
И аз едни такива очи ококорих като скролвах да видя снимката, стрино, викам - ти си. Но ти май не си по-различна де. Все си стройна.
И аз не ходя по плажове с шезлонги и хора и също се търкалям в пясъка, та няма и много смисъл от специален бански, че даже изобщо от такъв, ама айде, слагам.

# 1 177
Аз нося танкини на Триумф, но тен не гоня, никога не се пека.

# 1 178
Sweta, твоя също е за шезлонг и коктейл. И за басейно парти, нашето е всъщност празнуване на рд на кандидат зетя и просто ще пием бира с приятели.
Агент, как ме развесели. Помня и аз имах период по монокини, но си затварях очите и мислех че никой не ме вижда. Като надигнех тяло от пясъка прилежно си слагах горната част Joy
Това с непеченето на плажа как ви се получава? Аз и под чадър почернявам, пък във водата направо изгарям. С крем мажа само татуировките ( не припадайте и такива имам) и лицето си.

# 1 179
  • София
Разбира се, почернявам полека, но не ми е цел, така да се каже. Сутрин ме мързи да ходя на плажа, следобед се мъкнем след 4, пием бира, гледаме залеза и т.н.
Слънцезащитата слагам винаги.

# 1 180
Рок, аз работя до 15:30, около четири съм вече у дома и ако се кача на покрива да си ошетам цветята, за няма и час съм изгоряла - много силно е тогава слънцето. Обикновено това ми е свободното време и правя завиден тен още в началото на месец май, който си подържам до октомври. До плажа стигам максимум 2 пъти в месеца. Само за плуване ходим вечер след 7. Май и аз нямам нужда от нов бански. Обаче сте такива провокаторки в тази тема. Следя и онази за модните тенденции - какви чанти видях... оммммм

# 1 181
Магни, изпревари ме.
Ако под печене се разбира да се опънеш на кърпата или шезлонга, и аз не го правя. Напомня ми детството, когато майка ми ни вадеше от водата и ни позиционираше "да печем корем" Joy
Иначе на плажа няма как да не потъмнея. Обичам да вървя по брега с километри. Ходя по-рано сутрин. Тогава морето е най-тихо и красиво. След това си забивам столчето на по-спокойно място и разтварям чадъра. Обичам и в пясъка да си седя. След 11 и преди 4 след обяд не стоим и пак потъмнявам доста.
Дори в момента лицето и ръцете ми вече са по-тъмни само от ходенето по улицата в градска среда. Слънцезащита ползвам целогодишно.

# 1 182
Sweta, твоя също е за шезлонг и коктейл. И за басейно парти, нашето е всъщност празнуване на рд на кандидат зетя и просто ще пием бира с приятели.

Знам Магни, и съм била, просто си търся повод да си купя танкини.
Весело прекарване!

Какви са тези танкини и какъв е смисълът от тях?
Какви са - показах, а смисъл няма, просто нещо различно, което харесвам и ми се носи Simple Smile.

На плаж стоя под чадър, на шезлонг, обилно намазана и омазана. Излизам из под чадъра късния следобед. Обичам тен, не силен, но лек, приятен загар харесвам и ми отива.
И аз обичам да се разхождам по плажа.

# 1 183
  • София
Аз даже на балкона като изляза, да прибера прането, да пия кафе и ме хваща слънцето. Ама хич го няма този месец в София!

# 1 184
Агент, ти си махала снимката светкавично и не успяхме да видим нищо...

Simple Smile)))))))))))) Аз, да си призная, НЕ съм слагала, нито съм махала снимка по монокини, но ако много настоявате........... Simple Smile)))))))))))

Агент, как ме развесели. Помня и аз имах период по монокини, но си затварях очите и мислех че никой не ме вижда. Като надигнех тяло от пясъка прилежно си слагах горната част Joy
Изобщо не се залъгвах виждат ли ме, разхождах си срамотиите гордо, Магни, но факт - тогава се и печах. Със сънскрийн, но се печах и се радвах на тен. Сега слагам и дълги ръкави и козирка и седя под чадъра. ММ само ме заплашва, че ще ме заведе на плаж във Франция, че пак да се поразголя... факт е, че поне гърдите ми се запазиха, ако не друго.

Общи условия

Активация на акаунт