Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Май 2021 (Тема 10)

• 87 712
  • 1 304
  •   1
Отговори
# 1 155
Харесах си https://www.astratex.bg/damski-banski-ot-dve-chasti-edith-blue/
Обаче докато стигне до мен ще свърши лятото.

# 1 156
Хепи док,супер са сандалките,но и аз на толкова ниско не мога,имам предвид тънка подметка.Всяко камъче ми се забива в мозъка.Но на вид са много добре.От сегашното намаление на обувки.бг си поръчах ей тия кецове и едни джапанки на Поло между пръстите за плажа.Даже забравих жълти или червени поръчах,тъй или иначе от нас до колата и от там до пясъка ще ги нося.Имам едни половинки и един танкини,двата са черно бяло,две рокли-черна и черно бяла .Пълна скука.Обаче колкото пораствам или остарявам,толкова ме влече шареното,а по-жълто взех да си умирам.Сега трябва да си намеря чанта за кецовете.Проблем с ходилата май нямам,но не мога да нося отворени обувки,страшно ми е неудобно.

# 1 157
  • Mediterraneo
При нас лятото е ад, аз още не мога да се справям добре с жегите, а минаха 6 години. По- скоро влажността ме мори, Т рядко минават 35, но заради убийствената влажност се усещат като 45.
Какво ми трябваше да ровя по сайтове като нямам пари за харчене, не знам. Тези Кларкс, за под 30 евро... Ще ги сънувам няколко дни и накрая ще ги купя, сигурна съм!

# 1 158
Изглеждат супер удобни- купи ги и си спи дълбоко и спокойно:grinning:

# 1 159
Аз последно време си купувам банските на Esprit.

Сутиените им харесвам, но бански не съм купувала, като се замисля .... Ще ги погледна следващия път, когато вляза в Bul Bel.

Какво ми трябваше да ровя по сайтове като нямам пари за харчене, не знам. Тези Кларкс, за под 30 евро... Ще ги сънувам няколко дни и накрая ще ги купя, сигурна съм!
Тарталетке, ако очакваш някой да те разубеди, не споделяш на правилното място Grinning Кларкс имам само един чифт лачени лоуфъри и са най-твърдите и неудобни от наличните ми обувки. Но, сандалите ми изглеждат  никак не лоши.

Иначе, изобщо не е нужно човек да рови по сайтове, за да си вкара муха в главата. На мен понякога ми е достатъчно само да мина по улицата и да мерна някоя витрина с периферния си поглед ... В петък една чанта ме "дръпна" така. Не съм си и помисляла, че бих могла да си падна по толкова лъщяща чанта, но на живо ми хареса  и мисля ще успея да я вържа с повечето неща от летния си гардероб Rolling Eyes
Скрит текст:

# 1 160
Лайт, страхотна комбинация.

# 1 161
  • В градината...
Твърдо съм за чантата.
Оняден си взех и аз една лъщяща, ама розова, какво ме прихвана... ММ естетествено се намръщи, циганийка, но и аз имам нужда понякога от такова нещо. Ще смимам да покажа.
Аз с цял бански не се харесвам, прави ми тялото някак плътно, понеже съм доста широка в ханша и някак пренася тази ширина и на талията и натежава.

# 1 162
Чантата е великолепна.

# 1 163
Трябва си циганийка от време на време.

Тарти, защо зорлем ще си причиняваш няколко дни мъки и терзания? Щом ти харесват и цената е добра... Simple Smile

# 1 164
  • Нидерландия
Light чантата е много шик 😍

# 1 165
Пак аз...

# 1 166
Агент, чудесен гръб! Но за дами, аз съм от тези в пясъка, не на шезлонг и не с коктейл в ръка. Тичам, играя с топка, плувам, седя като жабите във водата, пия бира от бутилката. Днес разцъках страницата на Esprit, но нищо не си харесах. Ще обиколя през седмицата физическите магазини. Следващата сряда съм на басейно парти, дано намеря нещо да ми хареса. Ако не ще си ходя с някой от китайските. Simple Smile

# 1 167
Grinning Магни, и аз не съм дама, бре!

Скоро си гледах едни снимки от младостта (късната, някъде на 26-29 год съм там) по едни голи цици и прашки на плажа. Никакви терзания, никакво чудене и чесане дали може един бански да струва такива пари и как ще изгоря асиметрично Grinning
От време на време съм си намятала шал Grinning Grinning Grinning

# 1 168
  • София
Калпазанки, изпуснах ви!

На мен ми писна от студ. Тичам по шорти, даже днес си сложих новото гашеризонче за седмичното пазаруване в магазина на 50 метра от нас. Че ми се доноси нещо късо, неразумно и лятно.

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 11:41 от Harpalike

# 1 169
Аз нося такъв тип бански:
Скрит текст:
Цял бански - не, много неравномерен тен се получава, не ми харесва как ми стои - не е моето.

Обаче от както излязоха танкини -  много ми се носят.
Скрит текст:

Но къде? На плажа не става - тен на рокличка, на спа не става - ползвам много сауна и парна баня, не искам излишни материи по себе си освен абсолютно необходимите.

Току що Магни ми даде идея - плажно парти - идеално да облека танкини. Сега остава някои да ме покани на такова Simple Smile.

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 00:02 от Sweta

Общи условия

Активация на акаунт