Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ Май 2021 (Тема 10)

• 87 479
  • 1 304
  •   1
Отговори
# 1 140
Мими, аз не съм много обективна, защото съм влюбена в малкото островче и 10 години не минава пуста обич. Simple Smile Но Змия е идвала и може да сподели впечатления като турист. Аз съм чуден гид Heart

# 1 141
Магни, бях останала с най-сигурни впечатления, че живееш в Гърция. Застеля ме сега с тази Малта, толкова бях убедена. Joy

При нас започна да се задържа вече 25+ градуса. Любимите ми приятели с лодки (как да не ги обича човек Laughing) ги спуснаха във водата, чакам вече да ме поканят на кръгче, време е.

# 1 142
Мими, аз не съм много обективна, защото съм влюбена в малкото островче и 10 години не минава пуста обич. Simple Smile Но Змия е идвала и може да сподели впечатления като турист. Аз съм чуден гид Heart
Ние преди пандемията се замислихме за там. Иначе почиваме от нашето море на Гръцкото море. Малта ми хареса по това, което прочетох и видях тогава! Така, че някой ден ще се видим на островчето живот и здраве. Hug

# 1 143
Barbabeau е аз съм се шегувала че, живея в Африка ( географски) И снимките които качвам показват доста от островчето. И лодки си имаме в изобилие. Simple Smile
Скрит текст:

# 1 144
  • Бургас
Barbabeau е аз съм се шегувала че, живея в Африка ( географски) И снимките които качвам показват доста от островчето. И лодки си имаме в изобилие. Simple Smile
Скрит текст:

Как да не се влюбиш ! Сигурна съм, че е един друг свят.

# 1 145
Магни, идвам Simple Smile

Аз се чудя на едни маратонки, заради светлия цвят, макар и не чисто бял, и змийския ефект.

Скрит текст:

# 1 146
Магни, вземи ме при теб! Умирам за такъв климат и море Heart Даже и бански си имам Joy
Любимите ми са тези с бикини и горнище с презрамки и закопчаване като сутиен. От магазините на Триумф си ги купувам. Тези двата имам от миналото лято, един модел са. Мисля да нося и тази година:
....
На сегашните 16-21 градуса си ми е хладно. В момента и кожено яке съм си наметнала. Гости на поредната абитуриентска вечер сме. Докарах се в ретро миди рокля:
...

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 09:44 от Light Beam

# 1 147
  • В градината...
Червените сандали ми харесват, но не са ли неудобни с тази каишка през глезена? Взех си миналата година обувки на ток, със затворена пета и такава каишка, много трудно ходя с тях, каишката ми се врязва.
Магни, разбирам как се чувсвтваш и искрено ти съчувствам Wink
Вчера беше под 20 градуса, но  не се траеше от жега, защото сутринта валя и после напече. Усещаше се като 30 градуса и цял ден ме боля глава. С тази възраст май си искам вече хладината. Макар че, след 2 седмици сме на море и ще трябва да ходим с якета. Бански купувам от Лидъл последните години.

# 1 148
Нямам проблеми с каишките през глезена. Имам много обувки, не само сандали с такива. Някои по-тънички, други по-широки.
perunika, обичам слънцето и топлото много. И вирея прекрасно при високи температури. Е като минат 40+ търся сянка и студена бира. Simple Smile
Лайт, прекрасна си в роклята на точки. По бански също - много красиви модели! Аз понеже нямам бюст, нося всякакви и никога не съм избирала друго освен цвят. Последно си бях поръчвала от някакъв китайски сайт, качество нула, но не ги губя като плувам. Joy Сега направо ми иде да ги изхвърля всичките - вие сте виновни!

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 11:02 от MagniМ

# 1 149
  • София
Леле, какво тяло! Позеленях от завист!
Аз имам да се съобразявам с бюст, корем... сложна работа.

# 1 150
Времето се затопли и морските сирени наизлязоха! Sunglasses
Аз последно време си купувам банските на Esprit.

# 1 151
Магни, страхотно тяло! Бе да ти кажа имаш си и гърди, и всичко. Yellow Heart

Бански нося според настроенията. Обичам цели бански, много са ми елегантни. Половинките са обикновено в 1 цвят или с някакъв закачлив принт – череши, ягоди, примерно. Предпочитам горнища триъгълник.

Лайтче, много романтична и нежна! Обожавам принт точки. Heart Eyes

# 1 152
Не е моя заслугата, момичета. Проблеми с килограмите имах само преди менопаузата - намалих въглехидратите и бързо свалих до обичайните си мерки. Напоследък даже не съм толкова стриктна в храненето. Като дете бях злояда и клечеста, сега се очертава да съм суха бабка. Във фитнес не съм влизала от 15г. Като бях на 30 правех по триста коремни преси, сега не съм сигурна че ще мога и 10, ама вече не се втелявам толкова. Обаче ще си купя нови бански. И аз харесвам целите модели, но ходя на плаж за тен. Бързо почернявам и много.

# 1 153
Как пък ви идва на акъла да си говорите за бански при това гадбо време Grinning.
Тази сутрин не можах да ди направя сутрешната разходка защото заваля.
Бански все още си позволявам да нося половинки и нямам нито един чифт който да ми е комплект. Обикновено купувам каквото ми хареса и после ги комбинирам с каквото имам.

# 1 154
МагниМ ми припомни последната ни ваканция (пътуванията до България не ги броя) преди локдаун 1. И един изгрев по терасата на хотела.

Общи условия

Активация на акаунт