Парфюмни размисли и страсти (май 2021 г.) - 260

• 71 633
  • 828
  •   2
Отговори
# 315
Здравейте, има ли парфюм с ясен аромат на банан? Предварително благодаря за съветите!

Аз четох за този:https://www.fragrantica.ru/perfume/L-Artisan-Parfumeur/Bana-Banana-53798.html. И на мен ми е много инересен и искам да го поразнося, но отново никакъв го няма из нашите сайтове.

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 15:44 от sesil99

# 316
Интересен парфюм е Noir Exquis, много ванилов и флорална нотка усещам , нещо като теменужка, но най-вероятно усещам хелиотроп.
А тази мъжката нотка, която  усещам кестена  ли е?

дали и аз да изчакам с Amour Nocturne?
Не.

Бел, Андромедата е всичко!

# 317
Като стана дума за Escada. Как са като трайност?
Не съм си купувала парфюм Escada от не знам колко години, но в съзнанието ми винаги пазя прекрасни спомени за тази, с една дума-обожавах я. Свършваше и отново я купувах. Не знам как не съм разбрала, че я спират, но вече я няма по нашите сайтове. Аз я носех много през 2007г.

Хвърлих,случайно око на тази.

Стори ми се интересна. Може би заради кокосово то мляко и ананасът.Носи ми се нещо свежо, неангажиращо. Можи би плодово, но и лееекоо сладко, без да тежи в горещите, летни дни.

Аз имам Especially Escada и редовно обирам комплименти от колежките, когато съм с него. Като трайност е съвсем О.К.

# 318
  • София
Днес разнасях Mancera Holiday. Абе страхотен е, не толкова коскосов и задушлив, както очаквах, просто разкош. Идеалния летен парфюм. Няма някакъв особен шлеф, с добра трайност е, чуден. За съжаление не можах да го открия из сайтовете.
Нали? И аз реших, че го искам и питах тук, но така и никой нищо не каза. Няма го! Weary

Момичета, имам проблем с пулверизатор. Не съм ползвала поне 2 год. 212 на C. Herrera и сега след душ се сетих за него. Не мога да натисна. Доста сила приложих, не става. 🙄😏 Има ли начин, чрез който да го 'поправя'?
Пробва ли да го извадиш и натиснеш игла в тръбичката по метода на Денси?

# 319
  • España
Здравейте, има ли парфюм с ясен аромат на банан? Предварително благодаря за съветите!

Аз четох за този:https://www.fragrantica.ru/perfume/L-Artisan-Parfumeur/Bana-Banana-53798.html. И на мен ми е много инересен и искам да го пораанося, но отново никакъв го няма из нашите сайтове.
Преди няколко теми бях писала за него. В началото тръгва с мнооого свеж аромат на току-що обелен банан, но много за кратко , няма и минута....после преминава в гамата на цветно-плодовите аромати. Много е красив, но е повече “bana” и по-малко “banana”, ако ме разбирате 😉.

# 320
Здравейте, дами! Не разбирам и 1/10 от парфюми, колкото вас Simple Smile много ми е трудно да си харесам аромат и затова рядко купувам. Искам да помоля да ми препоръчате нещо подобно на Dior Pure Poison. Мирише ми на чистота Simple Smile обичам го, независимо колко е стар и изтъркан. Не харесвам тежки и сладки аромати, остри и кисели също. Далеч съм от масово харесваните парфюми като цяло.

# 321
  • виртуално
Здравейте, дами! Не разбирам и 1/10 от парфюми, колкото вас Simple Smile много ми е трудно да си харесам аромат и затова рядко купувам. Искам да помоля да ми препоръчате нещо подобно на Dior Pure Poison. Мирише ми на чистота Simple Smile обичам го, независимо колко е стар и изтъркан. Не харесвам тежки и сладки аромати, остри и кисели също. Далеч съм от масово харесваните парфюми като цяло.

може би Kenzo Amour Florale
има го за покупка в парфимо и елинор

# 322

Аз четох за този:https://www.fragrantica.ru/perfume/L-Artisan-Parfumeur/Bana-Banana-53798.html. И на мен ми е много инересен и искам да го пораанося, но отново никакъв го няма из нашите сайтове.
Преди няколко теми бях писала за него. В началото тръгва с мнооого свеж аромат на току-що обелен банан, но много за кратко , няма и минута....после преминава в гамата на цветно-плодовите аромати. Много е красив, но е повече “bana” и по-малко “banana”, ако ме разбирате 😉.
тенкю, а нещо, което по-лесно се намира??

# 323
Karl Lagerfeld - For Her става ли за покупка на сляпо? Grinning Може ли да ми опишете аромата? Как е като трайност?

# 324
  • виртуално
Karl Lagerfeld - For Her става ли за покупка на сляпо? Grinning Може ли да ми опишете аромата? Как е като трайност?
Чист, цветен, младежки, звънлив и универсален.
Приятен аромат, подходящ за ежедневие и офис.
Средна трайност

# 325
Чист, цветен, младежки, звънлив и универсален.
Приятен аромат, подходящ за ежедневие и офис.
Средна трайност

Съгласна съм с описанието. Вчера си го купих. Чисто, свежо, сякаш току-що изпрано. Много ми харесва !

# 326
  • España

тенкю, а нещо, което по-лесно се намира??

https://www.fragrantica.com/perfume/Demeter-Fragrance/Plantain-30755.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Demeter-Fragrance/Banana-Flambee-7741.html

# 327
# 328
  • София
Karl Lagerfeld - For Her при мен вади една синтетична дразнеща нотка.
Аз обаче много повече харесах сякаш този кокос, който е в La Nuit Tresor Nude. Там е по-ванилено млечен.
Докато Трезорът е толкова лежерен, мек, уютен, елегантен, че за него нямах съмнения. Много кротък, но в същото време заявяващ достойно присъствие парфюм. Докато LVEB Кристал е крещящ и нахален.
Азалия, благодаря! Flowers Hibiscus Помогна много относно трепетите ми по кокос на сляпо.
Разкошен, гальовен парфюм, днес съм с него и направо мъркам от кеф. Точно такъв, какъвто го описа и какъвто исках и търсех. Единственият недостатък е, че е само 50 мл. С 4 пръскания все още го усещам добре. А вчера се разтапях с Iced star. Първата ми звезда, която да харесам. То тези 50 мл са направо звездище! Огромна ми се струва бутилката, но е много красива. Лято, екзотика, море, плаж, тропически коктейли, ммм...., показва се и една млечна зелена смокиня, жестока е. Сега дебна някъде да се появят и предишните 2 лимитки, трябва да ги имам! Blush
Скрит текст:
Не че не сте ги виждали, но ми е кеф да си ги щракна Wink

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 18:11 от Vesika

# 329
  • Стара Загора

може би Kenzo Amour Florale
има го за покупка в парфимо и елинор

Аз бих препоръчалa JESUS Del Pozo In White.

Kopche, не съм пробвала по този начин. Проблема е, че пулверизатора изобщо не може да се натисне. Сякаш е залепени и не помръдва. 😳

Общи условия

Активация на акаунт