Парфюмни размисли и страсти (май 2021 г.) - 260

• 69 878
  • 828
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Аз пък ще подаря Dior Joy. Смятам, че става за млада дама и е на разпознаваем бранд.

# 586
  • Бургас
И аз харесвам Paradiso, страхотен ежедневен парфюм е.За абитуриентка - бих подарила естествено винаги Chanel Chance eau Tendre, Amouage Honour, също така и съвършения Lancome La vie est belle Crystal

# 587
Аз пък ще подаря Dior Joy. Смятам, че става за млада дама и е на разпознаваем бранд.
Много добър избор!

# 588
  • До сърцето...
Днес получих Lipstick On Maison Martin Margiela, невероятен червилен парфюм е. Просто съм възхитена как стои и не мога да спра да го усещам...

Ха-ха, Денси, превзе те и тебе Маргиела най-накрая Hug

# 589
Много благодаря за съветите за ароматите за младите момичета. Императрицата не знам кой е. Armani Si  е малко тежък за тази възраст, Dior Joy лично на мен не ми харесва. Най - вероятно ще им купя Бушерон Куатре и на двете, но се чудя и за Дупонт Пюър Блуум.

# 590
Аз също не харесвам Joy на Dior. За абитуриентка бих препоръчала Nuit tresor или Nuit tresor a la folie. Младежки и секси парфюми.

# 591
Тези намаления в "Дъглас" са много изкушаващи. Но този месец съм на +4 парфюма и ми е малко прекалено да взема още един. Кажете нещо за "Блек опиум", "Версенс" и "Премиер жур", ако някой има наблюдения, за всеки случай? Relaxed

# 592
  • Somewhere far away
Кажете нещо за "Блек опиум",
Имах го, хареса ми, но не е уау и просто не е моето нещо, беше ми подарък. Ако аз си го вземах, нямаше да го избера...

# 593
Lorelada ,
за Опиум-а аз ще кажа да го пробваш.Въпреки че ако обичаш като цяло сладки ванилови парфюми,+ кафе ( аз не мога да живея без него,не че ме събужда,просто обичам вкуса и аромата и съм голям консуматор ) може и на сляпо да го купиш.На мен ми е любим, сега си го чакам за 3-ти път, от Елинор(50 мл излизаха много изгодно с кода).

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 08:52 от KristinaZ

# 594
Premier Jour Nina Ricci беше много хубав парфюм, прекрасно композиран и траен - носила съм го преди 17 години и такъв го помня. Не зная дали е реформулиран. Цветен, богат аромат, много женствен и класен.

# 595
  • Sofia
На кой парфюм да заложа за парти преди бал? Да имах 5 лесно, а сега.. Искам да е присъствен аромат , който да не се скрие в навалицата, но и да не е тежък , превземащ дъха,  че събитието ще е в горещ следобед, да не удуша роднините.

# 596
  • София
На кой парфюм да заложа за парти преди бал? Да имах 5 лесно, а сега.. Искам да е присъствен аромат , който да не се скрие в навалицата, но и да не е тежък , превземащ дъха,  че събитието ще е в горещ следобед, да не удуша роднините.

Karen - помня, че имаш Mancera Gold Prestigium. Ако все още е така и го харесваш към днешни дни, 2-3 пръски от него биха били идеалния избор Animal Heart Eyes Cat

# 597
Днес получих Lipstick On Maison Martin Margiela, невероятен червилен парфюм е. Просто съм възхитена как стои и не мога да спра да го усещам...

Ха-ха, Денси, превзе те и тебе Маргиела най-накрая Hug
А не, това ще е за пръв и последен път. Парфюмът е страхотно червилен /аз съм голям фен на такива парфюми/, но за половин час се прибира до кожата и не излъчва въобще. Трайността му е добра, но си го усещам само аз, а това не ми харесва.
Вчера пробвах и новата Матча на марката. Не! Не се усеща, супер лек, нетраен и нищо и половина. Усеща се матча, при мен мента няма, но половин час за 190 лв., мерси.

Вчера се влюбих изненадващо в прекрасен парфюм. Като го поръчам ще пиша повече за него.

# 598
  • До сърцето...
А не, това ще е за пръв и последен път...
Един, един, ама без хич? Mr. Green
И аз от един съм пленена, но му го признавам!

Чакаме да ни разкажеш за новото си влюбване Blush

На кой парфюм да заложа за парти преди бал?

Вчера имах такива терзания. Заложих на MaDame JPG и се оказа чудесен избор за събитието, което беше на открито и подухваше ветрец.

# 599
Здравейте ,отново.Ще се радвам,ако някой ми препоръча парфюм за пролет -лято,който да е шлейфов и траен. Цитрусови не харесвам.По принцип ,ползвам тежки парфюми,и честно казано лятото си ползвам такива 😄 . По-едно време ,подкарах на майка ми жълтото Версаче(интенз).Допадна ми,но искам да пробвам нещо друго.Бюджет 60-70лв,на този етап. Колебаех се за Girl of now shine-но се притеснявам дали няма да идва прекалено тежък за лятото. Колкото и да харесвам силни и шлейфови парфюмчета. Ползвах Girl of now  и много ми хареса.Благодаря ви предварително.Сега ползвам Mon Guerlain-intense и Dior Poison  girl🤪 по-мъничко 😄.

Общи условия

Активация на акаунт