Парфюмни размисли и страсти (май 2021 г.) - 260

• 69 889
  • 828
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Здравейте, момичета. Имам нужда от съвет за аромат за абитуриентки. Мисля за Бушерон куатре или Мошино Той? Приемам и други идеи.

Аз подарих I Want Choo и много се хареса
https://www.fragrantica.com/perfume/Jimmy-Choo/I-Want-Choo-64015.html

Boucheron Quatre или другите от серията също са добра идея особено Руж https://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Quatre-En-Rouge-53799.h

# 556
Бушероните са супер, но Москино не бих взела аз.

Днес получих Lipstick On Maison Martin Margiela, невероятен червилен парфюм е. Просто съм възхитена как стои и не мога да спра да го усещам. Излъчва средно и има ниска трайност, но бутилката е 100 мл. и ще го подновявам, защото в началото е супер автентично старо червило с ванилия и много лека роза. После идват череши и алкохолна нотка. Голямо попадение ми е. Ако обичате аромати на стари гримове трябва непременно да го пробвате. Мисля, че е спрян, но се намира все още.
https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Martin-Margiela/Lipstick-On-31622.html

# 557
  • España
Densi, нацели ме в сърцето с този Lipstick!!!! Много обичам аромати на стари гримове и червила! Обаче по обичайните ми сайтове не мога да го открия...🙄

# 558
  • Варна
Обмислям какво да взема на ММ за РД.
Този път моля за сравнение Terre d'Hermes EDT и EDT. Мъжът ми го хареса от мостра ЕДТ, аз сега пръснах няколко капки, бива, но малко остър ми идва.
Да го вкарам в магазин да тества е мисия невъзможна.

# 559
Здравейте, момичета. Имам нужда от съвет за аромат за абитуриентки. Мисля за Бушерон куатре или Мошино Той? Приемам и други идеи.

Според мен няма да сбъркате с Императрицата или Мон Герлен

# 560
  • София
Ако си е харесал Terre edt, по-добре вземи него, защото са различни с EDP и има вариант да не му допадне. EDP е някак по-мек и я няма тази острота.

# 561
Императрицата е толкова стар парфюм!
Аз бих избрала нещо по-ново и атрактивно като бутилка, също така по-комерсиално като например Angel Iced Star Mugler или La Nuit Tresor Nude Lancome.

# 562
Аз бих избрала нещо по-ново и атрактивно като бутилка, също така по-комерсиално като например Angel Iced Star Mugler или La Nuit Tresor Nude Lancome.
Супер идеи за млад човек! Императрицата не.

# 563
Бушероните са супер, но Москино не бих взела аз.

Днес получих Lipstick On Maison Martin Margiela, невероятен червилен парфюм е. Просто съм възхитена как стои и не мога да спра да го усещам. Излъчва средно и има ниска трайност, но бутилката е 100 мл. и ще го подновявам, защото в началото е супер автентично старо червило с ванилия и много лека роза. После идват череши и алкохолна нотка. Голямо попадение ми е. Ако обичате аромати на стари гримове трябва непременно да го пробвате. Мисля, че е спрян, но се намира все още.
https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Martin-Margiela/Lipstick-On-31622.html

Честит да ти е! 😍Много го харесах и аз на проба, но никъде не го намирам. Много деликатен и като за пудро-червилен аромат стои неочаквано съвременно и носимо.

# 564
Явно наистина е спрян. Аз хванах една бройка в български сайт. Ще излезе пак.

# 565
# 566

И не мен ми предстои да съм абитуриентка (второ издание)Laughing и съм страшно раздвоена между тези двата разкоша. Изборът май ще се определи от тоалета , защото Звездата при мен е свеж ананас, а ансамбълчето ми не е никак ефирно.
Също бих ги препоръчала за подарък на младо момиче.

# 567
Момичета, кой от парфюмите на Elie Saab става за поръчка на сляпо. Нямам голяма колекция, но с удоволствие чета темата и си набелязвам аромати. Не се хвърлям все още на много скъпи.  Иска ми се да си взема нещо ново, но няма къде да тествам. В списъка ми са ми са Montblanc signature и Mademoiselle rochas couture.
Скрит текст:
В момента имам Boucheron quatre,NR Pure musk, Cacharel Amor Amor, Mon Guerlain edp, LVEB edt - малко ми идва по-сладък, но все пак ми харесва,  Chloe love story sensual. Харесвам и Guerlain aqua allegoria rosa rosa
Не харесвам Chloe Chloe edp- сякаш усещам много силна роза, MK sexy amber- тук сякаш кехлибара ми идва в повече, Olimpeya. Преди години имах Gucci rush - едвам го изхарчих.

# 568
Искам да направя изненада на две приятелки за р.д. с тези два аромата на Кавали

Скрит текст:
И този

Скрит текст:
Искам да бъде изненада и не мога да разпитвам Дали би им се харесало ако имат и харесват други два на Кавали

Скрит текст:
Скрит текст:
А само как го обясних дано ме разбрахте🙂🙂🙂

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 10:18 от bubanka

# 569
Момичета, кой от парфюмите на Elie Saab става за поръчка на сляпо. Нямам голяма колекция, но с удоволствие чета темата и си набелязвам аромати. Не се хвърлям все още на много скъпи.  Иска ми се да си взема нещо ново, но няма къде да тествам. В списъка ми са ми са Montblanc signature и Mademoiselle rochas couture.
Скрит текст:
В момента имам Boucheron quatre,NR Pure musk, Cacharel Amor Amor, Mon Guerlain edp, LVEB edt - малко ми идва по-сладък, но все пак ми харесва,  Chloe love story sensual. Харесвам и Guerlain aqua allegoria rosa rosa
Не харесвам Chloe Chloe edp- сякаш усещам много силна роза, MK sexy amber- тук сякаш кехлибара ми идва в повече, Olimpeya. Преди години имах Gucci rush - едвам го изхарчих.
Не знам дали ще съм полезна но да си кажа: много харесвам Mademoiselle rochas couture. Този парфюм събира комплименти. При мен е супер траен. За цената си особено за мен е страхотно попадение (мерси Денди взех го на сляпо вдъхновена от ревюто ти). Но го нося най вече есента при влажно време е жесток и зимата също. Предвид че идва лято не знам дали не е по подходящо нещо друго като избор. Другия го бях "душкала" в парфюмерия и честно казано нищо не усетих но мисля че има бая писано по форума за него. Не препоръчвам нищо понеже нямам богат опит и нз какво е сходно с изброените от теб които харесваш. Успех!
П.п. на Ели Сааб още нищо не мога да си харесам за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт