Парфюмни размисли и страсти (май 2021 г.) - 260

• 70 065
  • 828
  •   1
Отговори
# 675
От кога е спрян?? Ужас.
Много е хубав той, пудрено-червилен-ирисов и  велурена подложка. Не е за мен, но за майка ми беше добро попадение.
много е красив, да, пудрен, идваше ми много силен и го размених, скоро го гледах по сайтове, има и фланкър

# 676
Изпуснала съм цяла тема неусетно. В парфюмна апатия съм най-накрая, която ще приключи на есен. Не знам защо, но като се затопли и не се вълнувам от парфюми, освен ако нечие излъчване силно не ме впечатли положително. Често съм без парфюм, а ако съм то в 95% искам да е Sensual instinct,  в останалите някоя Делина или Oud satin mood extrait. Всички рози са ми от съфорумки и им благодаря, че ми напомниха защо не трябва да казвам  " Аз никога..." Simple Smile
Чакам си и едно бебче Bvlgari edp 2, не го познавам.

# 677

Хубав е.Приятен,не е тежък аромат, средна трайност, добра цена.Става за сляпа поръчка Simple Smile

# 678
  • До сърцето...
В парфюмна апатия съм най-накрая, която ще приключи на есен.

Ама то било заразно... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 679
  • Варна/Лондон
В парфюмна апатия съм най-накрая, която ще приключи на есен.

Ама то било заразно... Stuck Out Tongue Winking Eye
Да идвам, че да прихванат, че при мен само се настървявам с всеки следващ. 😂
Ама с Денси, Ковачева, и всички момичета и момчета с красивите си описания просто е трудно да се овладее човек.
https://www.fragrantica.com/perfume/Parfums-de-Marly/Cassili-54660.html
Този си го харесах от мостра, която получих от немския сайт на Ковачева с Делината, и най накрая на добра цена се взехме.
https://www.fragrantica.com/perfume/M-Micallef/Mon-Parfum-Gold-24722.html
От размяна, избран по пирамида, просто чудесен.
Тук още пускаме парно, та си нося тежките аромати бе да ми мине око. 😁
https://www.fragrantica.com/perfume/Thameen/Regent-Leather-43204.html още един на сляпо, абе страхотни попадения имам, като не пробвам. 😁Пробвам ли и все нещо ме разколебава, или му се чудя, а така две опции - харесвам го/не го харесвам.
И последно, https://www.fragrantica.com/perfume/Xerjoff/XJ-1861-Naxos-30529.html, нямаше как пропусна, просто след сравнението с  TOBACOLOR, трайността на това ме изуми. Разделих се с два парфюма за този(не нови, слава Богу😁) , но грам не съжалявам, Creed под път и над път, Naxos е един 😂

# 680
  • Пловдив
Ех, Sysly, напълни ми душата! Аз бях точно така с Alien. Сега съм влюбена в него (EDT) 
Имах и аз един сън, който ми се сбъдна току - що. Но не е свързан с парфюми, а с работата.
Angel все още не харесвам, но като гледам как ми се променя вкуса, може би скоро ще го тествам отново.
Ами толкова от човек, който до преди 2 години познаваше и обичаше само Лайт блу.

# 681
  • by the sea
Sysly много интересен сън си имала,  преживяла си такъв парфюмен обрат и катарзис, като пречистване на сетивата и то точно с този парфюм, в който съм чела, че има вода от река Йордан ( ама дали е така... )

# 682
Sysly, страхотен сън и страхотна парфюмна трансформация!
Аз съм сред най-верните фенове на Ноа на Кашарел. И до ден днешен не мога да си предтавя, че носът зад този аромат и зад Angel TM е един и същи чопвек - Olivier Cresp. Моята най-голяма любов и най-големият ми ароматен кошмар.
Хм, да взема и аз да се пробвам да харесам Ангела...

Със здраве и усмивка да си го ползваш! Kiss

# 683
  • Пловдив
Хайде пък сега в парфюма вода от река Йордан...Вместо да ме привлече по-скоро ще ме отблъсне.Да не би да е по-свещена от осветена църковна вода или по-чиста от дестилирана ?На живо може и да е по-мръсна и от Марица...Важно е да има митове и легенди.

# 684
  • by the sea
Да не би да си вампир , че да те отблъсне Joy

# 685
Може ли мнение за Yves Saint Laurent La Nuit De L Homme? Обмислям го за подарък за мъж на 30 г.

# 686
Тествах вчера Flora Salvaggia - една от новите Алегории. И съм впечатлена, много красиви теменужки, свеж и леко акватичен. Не знам как ще е трайността, но обмислям покупка, въпреки съм фен на гурмета.

# 687
Благодаря, момичета! Hug
И мен ме беше налегнала апатията. Носех си моите любимци и си живеех спокойно. Ама то дявола си няма работа, нали знаете как е. Smiling Imp
Днес се радвам на Нероли Портофино.
Разкошотия ми е той и ме зарежда с енергия. За да си го купя Денси е "виновницата" с нейното ревю. Kissing Heart Никога не съм скачала да купувам нещо, което друг е казал че харесва. Но едно брилянтно ревю, може да ми насочи вниманието към даден аромат и да ме подбутне да тествам отново, да го погледна от друг ъгъл и даже да го помириша с друг нос. Relieved
Много го мислих преди да го купя, но си заслужава всяка стотинка!

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 14:16 от Sysly

# 688
Мили парфюмни феи, много благодаря за помощта преди няколко дни. Избрах Rochas mademoiselle couture и съм много доволна. Прекрасен е, леко секси, без да е много сладък и в същото време не натрапчив. Много му се радвам😊

# 689
  • Пловдив
Момичета, този мъжки Бентли е доооста намален, чудно ми е защо! Някой да го познава?
https://www.parfimo.bg/bentley-bentley-for-men-intense-eau-de-pa … m-za-maje-100-ml/

Общи условия

Активация на акаунт