Парфюмни размисли и страсти (май 2021 г.) - 260

• 70 037
  • 828
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря, момичета! Hug
И мен ме беше налегнала апатията. Носех си моите любимци и си живеех спокойно. Ама то дявола си няма работа, нали знаете как е. Smiling Imp
Днес се радвам на Нероли Портофино.
Разкошотия ми е той и ме зарежда с енергия. За да си го купя Денси е "виновницата" с нейното ревю. Kissing Heart Никога не съм скачала да купувам нещо, което друг е казал е че харесва. Но едно брилянтно ревю, може да ми насочи вниманието към даден аромат и да ме подбутне да тествам отново, да го погледна от друг ъгъл и даже да го помириша с друг нос. Relieved
Много го мислих преди да го купя, но си заслужава всяка стотинка!
Моя вечна лятна любов е Нероли Портофино Форте. Честит и много прекрасни емоции да ти донесе.Sparkling Heart

# 691
Повлияна от ревюто на Денси поръчах на сляпо A drop D'Issey и съм толкова щастлива!!😍😍
Нежен люляк върху подложка от млечен бадем. Абсолютна пролет в бутилка. На моменти долавям полъх от Нина Ричи Премиер жур, но в никакъв случай не са близнаци.
Ще взема и голяма бутилка веднага щом я пуснат изгодно. 💙💙

# 692
Повлияна от ревюто на Денси поръчах на сляпо A drop D'Issey и съм толкова щастлива!!😍😍
Нежен люляк върху подложка от млечен бадем. Абсолютна пролет в бутилка. На моменти долавям полъх от Нина Ричи Премиер жур, но в никакъв случай не са близнаци.
Ще взема и голяма бутилка веднага щом я пуснат изгодно. 💙💙
Ееее, Смарти, предполагах, че ще ти хареса на теб и сега страшно ме зарадва. Честит и много любов!:revolving_hearts:

# 693
  • Бургас
Смарти, забелязвам сходство във вкусовете ни, още не съм пробвала този парфюм.Дано да е траен, чета бил нетраен.Премиер жур го харесвах и имах преди много, много години.

# 694
Струва ми се, че ще е траен. Вече се промени за около час и долавям нещо акватично. Ще дам отзив за трайността след стабилно разносване😘

# 695
  • Велико Търново
И аз купих люляка на Исей Мияки 😉 на моята кожа  трайността е около 4-5 часа, което е супер за цветен парфюм, според мен...

# 696
Момичета, този мъжки Бентли е доооста намален, чудно ми е защо! Някой да го познава?
https://www.parfimo.bg/bentley-bentley-for-men-intense-eau-de-pa … m-za-maje-100-ml/
Това си му е редовната цена. Парфюмът е чудно мъжко попадение, но за есен-зима.

______
Получих си мини сладичката 25ца Bvlgari edp 2. Няма да го нося и веднага го пренасочих по роднински. Сигурно имам сериозен бъг, но за мен този парфюм няма нищо от описаното във фрагрантика - силно акватичен и озонов ми е, а при паралелен тест с Beach hut Amouage  намирам минимални разлики, като нюанси в развитието. За последното ви позволявам да се смеете с глас, но носът ми това отчита.
Който търси морски аромати, може да пробва и това бюджетно Булгари.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 13:53 от Фръц!

# 697
Някой успя ли да пробва вече Splendida Patchouli Tentation Bvlgari?
 https://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Splendida-Patchouli- … tation-60779.html

# 698
Аз и ми хареса,но не до толкова,че до го купя. Хубаво пачули,без мухливи нотки,унисекс ми е някак Flushed

# 699
И аз го тествах и не съм очарована. Сякаш са се опитали да направят реплика на Tom Ford White Patchouli. Може би защото ми е един от любимците и ме подразни приликата. Ако трябва да ги сравня, Splendida е по-мек, по-сладък и пачули-то е силно "парфюмирино". Едва успява да се заяви под напористият плодово-цветен фон, явно предвиден като подложка, но изземащ функцията на главният герой в композицията.

# 700
Sysly, с тия впечатления направо ме буташ към сляпа покупка 😀. Харесвам Бялото пачули, но не мога да го нося, защото ми идва остро и твърде хладно, твърде мъжкареещ понякога. По-мека, цветна и парфюмна версия звучи добре...
Ре, благодаря и на теб!

# 701
И аз го пробвах, хареса ми. Аз трудно харесвам пачули, но този бих носила с удоволствие, защото не е остро, мъжко и мухливо,нито мирише на мазе.

# 702
  • София
Като фен на пачули по принцип и притежаваща много парфюми с тази съставка, бих казала, че Splendida Patchouli Tentation Bvlgari е най-слабото пачули, което съм усещала. Първо ми беше нетраен и второ се чудя, защо изобщо са го кръстили така.
Да, много лек, ефирен и малко ми наподобява на лекотата на Patchouli d’Angkor Boucheron, което пък е прекрасно за предстоящия сезон. Аз го имам и ще си го нося и на този етап реших да пропусна това на Bvlgari. (Имах големи надежди за него, когато излезе миналата година. Може по-нататък пак да го пробвам)

# 703
  • Germany
Sysly, ето ме, готова за прегръдки Hug . Много се радвам, че съм ти въздействала на сън, и си открила красотата на Angel! Страхотен парфюм, за мен е явление в парфюмерията. Преди две-три седмици разхождайки се в гората до нас, покрай мен мина достолепна възрастна дама на колело, и такава Angel-ска диря оставяше след себе си, че цялата гора миришеше! И така хубаво ми стана, така го вдишах с удоволствие отново, че разбирам прекрасно вълнението ти! Носи си го със здраве!

Кисело, зелено, землисто пачули, за мен много близко с Пачули Мистрал на Ателие Колон. Усещам го хладно, има една чаена нота в него, и лека сладост на праскова. За мен е унисекс и който обича зелените пачулита и подправки, може да го хареса. Аз не го усетих мое, идва ми прекалено строго.

# 704
  • София
Kovatcheva, a и останалите, които познавате и двата парфюма - това пачули на Булгари има ли нещо общо с Patchouli Ardent Guerlain? На мен то ми е точно кисело и зелено, напомня ми на неузрели къпини и ми харесва. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт