Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 823
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 275
# 1 276
  • Sofia
Аха... и аз предложих щипка (аз ползвам таква от години и не си представям живота без)  или вилица при липса на първото.

# 1 277
Едни по-малки щипки наскоро взех от Икеа и са ми изключително удобни,
а решетка за сладкиши по принцип ползвам, като вадя пици и печени просто на решетката на фурната (или на тавата с дупки, но не чак на 250 градуса)
Скрит текст:
Решетката е подобна,
снимката е от нета

# 1 278
  • Варна
Всеки ще си намери правилното решение за него. Аз оплесках камъка като реших да извадя пицата с някаква шпатула, която огъна тестото и плънката се изля. И понеже температурата си е доста сериозна и не търпи бавно и дълго ровичкане във фурната, нещата се случват за секунди. Сега с хартията съм по-сигурна. И с металната подложка

# 1 279
Здравейте, тези дни забелязах, че в Лидъл (Бургас) продават празни буркани. Та ако някоя съгражданка има намерение да купува, дали няма да иска да и подаря моите натрупани празни буркани?
Пак са от Лидъл - от лютеница, кисели краставички, мед и т.н. Blush Повечето са от големите
Знам, че мога да ги хвърля в контейнера за стъкло, ама ако някой може да ги използва за нещо, ще е по-добре май

# 1 280
  • София
Искам да попитам за картофите по селски, снощи пекох във фурната и бяха ужасно лютиви, отдавна не съм купувала, но сякаш преди не бяха така, дали е до партида или вече са такива?

# 1 281
Решетка си бях взела ето тази, много ми е удобна, тъй като е висока и лесно се вентилира

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 13:20 от dani-ela-80

# 1 282
  • София
Относно пиците, аз си взех лопата, огромна но с много къса дръжка за по-лесно съхраняване от olx, много съм доволна!
https://www.olx.bg/ads/q-%D0%BB%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D … 0%B8%D1%86%D0%B0/

# 1 283
Леле....30 минути да нагрявам камъка...вкусът трябва да става дяволски различен, иначе няма да имам нерви да ползвам такава плоча.

# 1 284
Леле....30 минути да нагрявам камъка...вкусът трябва да става дяволски различен, иначе няма да имам нерви да ползвам такава плоча.
Има нещо такова... Ти ако я вкараш в студена фурна дори... за тези 30 минути и фурната ще е загряла, и пицата ще е изпечена...
Дано да прави божествена коричка... и евентуално да пее на италиански плочата. Smiley
П. П. Чудя се дали не е популярна повече заради визуалния ефект. Човек се чувства като майстор на пици в пещ, като я вижда така поставена, и му се радва душата. Blush

# 1 285
Аз нещо не мога да смятам- значи, махаш 2 лв от 7 и цената ти става 2 лв .
Предполагам е  печатна грешка, защото надолу е описано по- правилно
Скрит текст:

# 1 286
Не правя толкова често пици, и точно затова ме отказаха тези 30 минути (и чакане, и разход на енергия…). Затова за себе си прецених, че минавам без камъка, а пък и иска място за съхранение все пак.
Взех обаче сапун с помпата за пяна, всъщност още един, много е приятен за мен на допир, като е на пяна, дано може да се ползва после с разредени и други сапуни.

# 1 287
  • Стара Загора
Искам да попитам за картофите по селски, снощи пекох във фурната и бяха ужасно лютиви, отдавна не съм купувала, но сякаш преди не бяха така, дали е до партида или вече са такива?
Последните такива, които правихме вкъщи, не помня кога са купувани, но също бяха много лютиви, а аз люто не ям. Преди ги харесвах и ще е жалко ако не е било само нещо моментно.

# 1 288
Предполагам е  печатна грешка, защото надолу е описано по- правилно
Скрит текст:
И аз го загледах това, грешка е със сигурност. Ако пуснат дезинфектант за 2 лева такова количество, ще настане ситуацията с бананите при откриване на нов супермаркет. Smiley Не за друго... ами 'щото ще е еФтин нали...

# 1 289
  • София-Младост
Предполагам е  печатна грешка, защото надолу е описано по- правилно
Скрит текст:
2лв. ти е отстъпката...но така написано изглежда първоначално, че препарата струва толкова.
И за други неща така са го писали. Но винаги си чета скрития текст аз.

Редактирам се, оправили са го вече, сега си е цената 6.99 задраскана и отдолу 4.99, а горе пише спести 2 лв.

Общи условия

Активация на акаунт