Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 133 056
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 290
Тъкмо отворих приложението и вече е оправено. На агентчето, което ни чете, евала и браво за бързата реакция! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 291
Да измърморя ли тогава пак за липсващия от иберийската седмица спрей -зехтин, може пък следващия път да го включват в офертите  😄

# 1 292
Искам да попитам за картофите по селски, снощи пекох във фурната и бяха ужасно лютиви, отдавна не съм купувала, но сякаш преди не бяха така, дали е до партида или вече са такива?
Последните такива, които правихме вкъщи, не помня кога са купувани, но също бяха много лютиви, а аз люто не ям. Преди ги харесвах и ще е жалко ако не е било само нещо моментно.
Аз преди редовно купувах от тях, но лютото не ми понася и спрях да ги купувам

# 1 293
Феникс, спрея са го използвали за смазка да отпецнат кораба в Суецкия канал, за да могат да дойдат другите кораби с благини към нас. Всеки е помагал с каквото може... Joy

# 1 294
🤣🤣🤣Конти, 🎯.
Направо би било ужасно разхищение. Впрочем много ми беше удобен, някой ако има идея откъде да взема шише спрей (стъклено, което да пълня със зехтин по мой избор), с хубава помпа, може да ми пише на л.с., че да не спамим тук.

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 15:46 от fenyx

# 1 295
Отидох да погледна плочите, но забравих. Купих ирландско уиски, де, харесваме го. И сто други боклука.

# 1 296
Така де то от аперетива се започва:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 1 297
  • Somewhere far away
Как е прясното мляко на Pilos ?

# 1 298
  • In transit
Мики, дъските от четвъртък дали са подходящи за тази цел, или да търся по-тънки.
Не, дебели са. Моята е тънка 4-5мм и края и е изтънен. Намерих снимка където се вижда как изглежда лопатата ми.
Скрит текст:

Ако намериш някоя тънка дъска, може с малко шкурка или полираща машинка за дърво да и изтъниш края.  
Или нещо такова може да си вземеш.

# 1 299
  • Sofia
На нас ни харесва, ама по вкус и цвет... Та колко му е да пробваш. Simple Smile

# 1 300
  • София
+1 и от нас, по нищо не отстъпва на Верея или Олимпус.

# 1 301
Морена, би ли споделила каква е новата сметана(малката с капача), когато я пробваш? Дали има захар в нея и каква е разликата с малката сметана в светлосиня опаковка?
Днес за първи път взех свински ребърца в марината и телешки такива. Хубави ли са?
В сметаната няма захар. 30%, за разлика от единичните е с капачка.
В София на Раковски имаше 4 вакуумиращи машини преди час.
Ако някой се интересува как лесно да си направи домашна горчица, мога да пусна на лично рецептата или ако има повече желаещи, ще наспамя темата или дайте линк къде да я пусна. Аз не съм купувала горчица не помня от кога.

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 15:49 от Недоволна

# 1 302
  • Бургас
Бургазлийки, в някой магазин за сте видели останала вакуумираща машинка? В събота по обяд вече нямаше на Трапезица, днес проверих и в МОЛ-а и там няма.

# 1 303
И аз правя домашна горчица. Дай я тук рецептата, ще го преживеем този спам, какво ли не сме чели в темата. Nerd

# 1 304
И аз имам 3-4 рецепти на Пепчо за горчица, но още не съм правила, а ми се виждат лесни.
Уважихме днес и Лидъл и Кауфланд, и като гледам сметките, онлайн е по-изгодно да се пазарува, караш си по списък, и няма промоцийки и туй онуй в магазина, дето да те изкушава 😁 🥴
А, и отново нямам нищо в скреч картата.

Общи условия

Активация на акаунт