Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 699
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 195
Корите за лазаня от италианската седмица хубави ли са? Смятам утре да взема от пълнозърнестите такива.

Особено пресните!:
https://www.lidl.bg/bg/p/izkusitelni-shedovri-v-italianski-stil/ … za-lazanya/p54378

Иначе взимам и от другите, за да имам..(пълнозърнести не съм пробвала).

# 196
  • София
Не знам, дали има разлика с другото маскарпоне от постоянния асортимент, винаги вземам от италианската седмица, харесва ми. Днес ще купя отново, ще си имам именик, който обича много тирамису.
Корите за лазаня - харесвам само пресните с яйца. Хубав е и доматения сок в шише. Въобще чудна лазаня стана на предната италианска седмица. Само кайма вземам от другаде.

# 197
Сега се прибирам от магазина. Уредих се с уред за паста. Ще го ползвам основно за точен на кори за  баница.
Взех и сив спортен панталон и Мерителни не лъжички, както и сирен в цилиндрична кутия на промоция. Скречът - чипс с коричка. Може и да го пробвам.

# 198
  • София
И от мен глсас за йогурта с лимон, заредих доволно количество😁

# 199
И двете маскарпонета ми харесват много. Да не говорим, че като цена нямат конкуренция.

# 200
Моля, някой да каже маскарпонето с каква годност е, ако е купил или забелязал!
16.06

# 201
  • Sofia
И аз харесвам маскарпонето от обичайния асортимент и особено  че е малка разфасовката от 250г. Много ми е удобно, като го ползвам по малко за десертче за кутията на щерката.

# 202
  • София
Фокачата е хубава също.

# 203
И днес няма пъпеши .. ЕВЕНТУАЛНО утре.. аз всеки ден ли да ходя да търся пъпеши според тях ???

# 204
Сега бъркам в хладилника и вадя  един кашкавал РС, взет преди 2 седмици, годен до юли месец-мухлясал🤦♀

Тези хубави ли са за бисквитена торта?

# 205
В найлон/кутия с капак ли съхраняваш?
Така мухлясват, да.

# 206
Това беше така сложено, както е купено. Сега видях другото, което е в кутия с капак, то също е мухлясало. 🤨

# 207
  • София
Сега бъркам в хладилника и вадя  един кашкавал РС, взет преди 2 седмици, годен до юли месец-мухлясал🤦♀
Аз бих върнала този, който е в оригиналната опаковка.

# 208
Аз ползвам само тези бисквити за бисквитена торта. И с крем -пудинг и с маскарпоне с течен шоколад

# 209

Тези хубави ли са за бисквитена торта?

Откакто ги открих, само тях ползвам; много са ни вкусни и идеални за бисквитена торта.

Общи условия

Активация на акаунт