Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 715
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Идеални са бисквитите за всичко с бисквити.

# 211
Някой пробвал ли е зехтинът от тазседмичната брошура? Изпуснах промоцията от миналата седмица и сега се чудя на този.

# 212
Супер! Благодаря ви за отговорите. До сга все Мариа ползвах, че ми отговаряха на съда, но тук в този Лидл не ги намерих и взех тези. Ще се пробват. И пудинги взех.

# 213
И бисквитите и пудингът(харесваме този с ванилия най-много) на Лидл са чудесни! С тях правя бисквитена торта и винаги се харесва от дегустаторите. Simple Smile

# 214
Хлябът от Лидл винаги ми изсъхва до сухар, нямам случай да мухляса. Ако се държи в найлон или в хладилник, може и да развие мухъл, не съм пробвала.

# 215
  • Пловдив
Акумулаторната стъклочистачка мина ли тази година? Чистя прозорци и се чудя ако не е минала дали да не изчакам и да я взема. Много тегаво на ръка миенето.

# 216
  • София
Корите за лазаня, независимо кои пресни или не са хубави, поне аз ги паресвам и двата вида.
Маскарпоне винаги купувам, поне 4 кутии и изобщо не му следя срока на годност, прибирам го в хладилник и след като не е отворяно има дълъг срок на годност.

# 217
  • Sofia
Някой пробвал ли е зехтинът от тазседмичната брошура? Изпуснах промоцията от миналата седмица и сега се чудя на този.
Аз понеже имам зехтин, само го погледах от къде е, ако ще става обичаен асортимент да знам. Та поне е италиански, не от ЕС.

# 218
  • Варна
Акумулаторната стъклочистачка мина ли тази година? Чистя прозорци и се чудя ако не е минала дали да не изчакам и да я взема. Много тегаво на ръка миенето.
Някаква мина, но не беше като миналогодишната.

# 219
Благодаря, Морена! Ще го пробвам, надявам се да не горчи и да ми хареса. Ще пробвам и балсамовия оцет от Модена, защото "съседът" му в брошурата е със спрей, а такива не уважавам- пръска около чинията колкото и в самата нея. Grinning

# 220
  • до най-прекрасния мъж
Някаква мина, но не беше като миналогодишната.
Почти всяка година сменят нещо по модела. Тази година беше доста по-различен. Мина някъде през март месец.

# 221
  • Sofia
Благодаря, Морена! Ще го пробвам, надявам се да не горчи и да ми хареса. Ще пробвам и балсамовия оцет от Модена, защото "съседът" му в брошурата е със спрей, а такива не уважавам- пръска около чинията колкото и в самата нея. Grinning
Е, много не съм полезна... Ако вземеш, пиши като го пробваш, моля! Simple Smile
Балсамовите оцети ми се видяха еднакви като гъстота, а сме пробвали спрея и ни харесва.

# 222
Момичета, някоя от вас взе ли гаудата? Как е?

Давам сигнал, че в сайта има (за мен) по-красиви спортни бюстиета от тези в брошурата, та сигурно и утре на място ще ги има.

# 223
  • София
Купих италианския зехтин, като го отворя довечера, ще пиша.

# 224
Може ли някой да ми снима мерителните лъжички? Не ги видях вчера в магазина, а доста обикалях. И в брошурата не ги видях. Ще се опитам утре да изпратя да ми ги потърсят.

Общи условия

Активация на акаунт