Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 131 061
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 795
  • Пловдив
А това сирене в мет.кутия как го вадите без да се разпада? Има някъв трик ли? Simple Smile

# 796
  • Мадрид / София
Видях как се вади месо от кутия. Може да ти е от полза:
Отрязват се горния и долния капак (да е отворено от двете страни) и после със силен удар в плота на долната страна на кутията съдържанието се изхлузва. Помагаш си с лек натиск отгоре с ръка ако не му се излиза.

# 797
Някой купувал ли е сглобяемия моп, който е в брошурата от 10.05 и върви с 10 кърпички за сухо почистване. Отделно продават още такива за сухо и за мокро. Тези 60 бр за мокро  почистване някакъв вид мокри кърпи ли са? Като свършат ще мога ли да ползвам нещо универсално за него за да почиствам.

# 798
  • Sofia
Аз за кускуса... днес го пробвах и много ми харесва. Само накиснах (вкусен беше и чист с малко сол) и добавих в плънката за пастията.  И почти всички продукти са лидълски, включително и дъсчицата Ернесто. Simple Smile

Скрит текст:

# 799
Съгласна съм, че системата за връщане/рекламация е пълна каша. Унифицирането ѝ обаче би било доста трудно упражнение в момента, защото в старите филиали например клиентите нямат достъп към касите от обратната им страна (не може да се влиза през изхода). Охраната също често не е на входа. В такива филиали ходя и се редя на касата на опашка, за да върна. Според мен би било най-добре в новите по-големи филиали да се приспособи някаква малка каса някъде, която да отговаря само за такива неща и да има някакъв тип звуково известяване. Клиентът натиска бутон, идва служител и вършат работа. Много са ми фантастични идеите обаче за нашата реалност. Simple Smile
Ходих пак днес и пак похарчих една камара пари. Ще ме изгонят вече от къщи. Smiley Добре, че живея сравнително далеч, че иначе не знам как ще я карам.CloseJoy

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 16:37 от Contempladora

# 800
  • София
Видях как се вади месо от кутия. Може да ти е от полза:
Отрязват се горния и долния капак (да е отворено от двете страни) и после със силен удар в плота на долната страна на кутията съдържанието се изхлузва. Помагаш си с лек натиск отгоре с ръка ако не му се излиза.

Не е приложимо за сиренето - то е в саламура и има да чистят после.
Аз го вадя лесно - с нож подхващам една от шайбите и изваждам. Те са достатъчно твърди и не се разпадат. Останалите си седят в саламурата. до следващия път.
При връщането - влизам от изхода когато някой платил излезе, показвам нещото и касовата бележка на охраната и ми казват да се наредя на някоя каса. Около касите винаги има човек от  охраната и няма как да не ви забележи. Така правя в 3 филиала, в които ходя, от стария вид са.
Даже в Ст. град до скоро имаше и указание на входа как се процедира при връщане на стока. После го замениха с бележка за любимия коридор. Не съм гледала дали пак са  лепнали указанието след 01.05
За претенцията да не се редите два пъти - ами помислете в колко други магазина може да върнеш каквото решиш. Та поне заради това изчакайте още 5 мин.

# 801
Някой купувал ли е сглобяемия моп, който е в брошурата от 10.05 и върви с 10 кърпички за сухо почистване. Отделно продават още такива за сухо и за мокро. Тези 60 бр за мокро  почистване някакъв вид мокри кърпи ли са? Като свършат ще мога ли да ползвам нещо универсално за него за да почиствам.
Взех такъв и ми харесва повече от един подобен, който купих пак от Лидл преди време. Щом на сегашния успях да закрепя две кърпички за почистване на Доместос (по-малки по размер и само една не стига) и при чистенето не се разместиха - за мен е добър. Също пробвах с W5 момината сълза от ХХЛ опаковката, и той става пак така- с две кърпички, една не покрива. но не се разместват при чистенето, защото е грапав отдолу мопа и задържа така кърпичките, а с предишния, който взех се разместват, когато слагам две кърпички (на Доместос най-много ми харесват, но са малки по размер) .

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 17:14 от fenyx

# 802
  • София
Днес и аз се разписах в любимия Лидл-взех намаленото веро от 1.40лв, зехтина в метална тубичка, сурово чоризо и коктейлни домати.В нашия магазин на Каблешков имаше доста пижами и чаршафи. Останах разочарована,че не ми върнаха пари за развалената салата айсберг и друг път такава от там няма да взема.

# 803
Защо не са ти върнали парите, нали и хр.стоки може да се връщат, в разумен срок?

А като влезеш от изхода, как се редиш на каса? Rolling Eyes
Отъркваш се до и минаваш покрай вече  наредените хора на касата,  или  как?

# 804
  • Sofia
... А като влезеш от изхода, как се редиш на каса? Rolling Eyes
Отъркваш се до и минаваш покрай вече  наредените хора на касата,  или  как?
Не... чакаш (да излезе някой), за да влезеш откъм изхода на касите, само за да информираш охраната. После си излизаш от там и влизаш от входа и на касата.

# 805
Няма да има процедура, още по-малко пък отделна каса и сега ще ви кажа защо. Когато преди време попитах касиерка какъв е редът за връщане, тя ми отговори "ами най-добре е да не връщате". 😂

# 806
Има ли дезодорант с аромата на синия ролон?

# 807
  • Варна
Пратих ММ в ранния следобед в Лидл с неголям списък - около 10 позиции. Вика, ами нищо няма. Само банани е взел. Аман.
Мини Браунита, дето тогава ги похвалих, а повечето не ги харесахте, също е нямало. Та, кой ги изяде? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 808
Скрит текст:
Аз съм връщала или заменяла по всички описани начини - и всеки път се опитвам първо да намеря охраната и след това да влезна откъм изхода за да питам на каса , как се процедира в конкретния случай. Явно зависи не само от конкретния филиал,но и от служителя/охраната , която е на смяна Wink Wink
Иначе ,аз понеже съм си мрънкало,ги на мрънках хубаво в анкетата за обратна връзка - не стига че започват в 8 ,ами ще си продължаваме както преди - 100 човека в магазин, палета и кашони навсякъде,и целият персонал търчи из магазина ,да зарежда, да е на каса ,да търси нещо с някой клиент ...Еми да му се не види , ако трябва в дните на промоция да ги викат по-раничко ,да си заредят. Сега вече не могат и да ме изгонят в 8:30 и какво ще правят ,не знам ,но не съм ок да се блъскам и да чакам на касите и да си търся кое къде е ,като гламава , да ги карам да го търсят и персонала .Щото някоя умна глава не може да организира процеса и да си оптимизира персонала .
Скрит текст:
Аз да си дам мнението и за фото-епилатора. Имам лумеа Филипс от по-евтините и мога да го сравня като параметри: Прилики: +50К повече на брой импулси е моят , и двата имат УВ филтър и защита от изгаряне, както и функцията за по- бързо светкане с плъзгане ,което е супер.
Не е ясно ,колко е голям отворът ( моят е 4см) и колко бързо зарежда за ново светкане - от това зависи,колко време ще отнеме светкането на зона - но ако не ви е приоритет времето за процедурата, не е толкова важно.
Имайте в предвид,че ефикасността на този вид уреди ,зависи от типа кожа и косъм - колкото по-голям е контрастът между двете ,толкова по -ефикасен е. Също така ,ако имате много бенки ,белези,ранички ( които да заобикаляте) ...ще е безмислено да си купувате такъв уред . И на последно място,този на Лидл няма приставка за лице,което според мен означава,че не става за лице ( ако искате и за това да го ползвате ,не е ясно дали ще може).
В заключение , това е уред,който всеки индивидуално трябва да си прецени дали,или - аз лично имам супер ефект на краката , на мишниците и имтим зоната ,по -скоро оредяване ,но не изчезване на косъмчетата.
Хубавото е че космите стават едни тънички и фини и въобще не се виждат/усещат , но аз си се святкам всеки месец за поддръжка.
Ако имате финанси е по-добре лазерна епилация , но за бюджетен вариант и този е ок. Аз съм доволна ,ако не друго ,се отървах от врасналите косми и ранички и кожата ми става супер гладка и мека след процедура- а не съм с най - тъмните косми и бяла кожа .
Предвид казаното ,по-скъп епилатор ,навярно ще е по-бърз и с повече приставки ,но няма да върши по-добра работа за тялото,тъй като технологията е една и съща.
Искането от теб е крайно нагло!Извън работата всеки има личен живот и семейство. Работното място на човек не му е втори дом и не е всичко. Заради нечия претенция хората по-рано да ходели стока да нареждат. А тези служители деца нямат ли,дом,семейство?
Не желаеш теб да те правят на гламава,но искаш същото за други хора.

# 809
Идвам с молба към дамите от Бургас, ако някъде видите Л размер, моля пишете.

Общи условия

Активация на акаунт