Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 887
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ползвам този оцет

За салата е разкошен!

# 541
Бъркам си смесите за мъфини с бъркалката за яйца и нямам проблеми.
Моят е същия, но мисля, че го взех за 39.90 преди 2 месеца или се бъркам?

# 542
...Пасатора може ли да замести миксер? Гледам, че има една бъркалка..
Например кексово, пандишпаново тесто да бъркаш, ми се струва, че няма да е добре. За белтъци, яйца, сметана - да.
Мощността я има за всичко, но не мисля че е пригодено за нещо от сорта на кекс или пандишпан да се разбие, прекалено дълго отнема и загрява. Миксерите са с две бъркалки, освен че корпусът не е толкова компактен и повечето дори имат отвори отстрани, през които има все пак някакво охлаждане на мотора.
Моята машинка 3 в 1 първата си я взех от Лидл точно защото аз не правя торти, кексове и подобни и прецених че ще ми е достатъчна за всичко. Ако правех и такива обаче, щях да си взема и нормален миксер. На майка ми взех миксер дето е с по-малка мощност преди време, май към 400 вата да беше. Ами нищо общо няма с единичната бъркалка с тел, всичко става за нула време.
Иначе това 3 в 1 е идеално за белтъци, сметана, майонеза, пасиране, чопъра също го ползвам доста, супер полезен ми е спрямо цената си и пространството дето заема.

# 543
  • София
Ползвам този оцет
...................
За салата е разкошен!
Също този ползвам и не само за салати, за някои рецепти добавям при готвенето, стават разкошни. За съжаление в момента точно този липсва, има друг, който взех вчера, дано да е така добър. Този,  който е спрей не е добър, не гъст, не е така със сладък вкус, или поне на мен не ми харесва.

# 544
  • Sofia
...Пасатора може ли да замести миксер? Гледам, че има една бъркалка..
Например кексово, пандишпаново тесто да бъркаш, ми се струва, че няма да е добре. За белтъци, яйца, сметана - да.
Мощността я има за всичко, но не мисля че е пригодено за нещо от сорта на кекс или пандишпан да се разбие, прекалено дълго отнема и загрява. Миксерите са с две бъркалки, освен че корпусът не е толкова компактен и повечето дори имат отвори отстрани, през които има все пак някакво охлаждане на мотора.
... Ако правех и такива обаче, щях да си взема и нормален миксер....
Точно!

.. Този,  който е спрей не е ... не гъст, не е така със сладък вкус,
Точно, ползвала съм за салата.

# 545
  • Пловдив
Разбрах, мерси.
И при нас коктейлните домати са по 0,99 тарелката.

# 546
  • СОФИЯ
Вчера пазарувах в Лидл гр. Казанлък. Имаше всичко което търсих, вкл. лук в саксия. Кора яйца 1.99 лв. Коктейлните домати бяха по 1.56 лв., но не ни харесаха. Оцет взех и делукс и този ит на модена с пръскачка.

# 547
  • In transit
Марчева, огледай при останалите неща от Делукс серията. При нас имаше доста от този балсамов оцет вчера. Или ако останат малко ги слагат върху хладилните витрини с месата.

Skk007, само, че това което показваш е глазура, не чист балсамов оцет. Иначе на вкус, този, който съм показала по-горе е подобен на глазурата.

# 548
Да изместя темата от оцета (аз понеже ползвам лимони, и този артикул не купувам кой знае колко често), пробвахте ли ликьорчето с шоколад? Никак не е хубаво като стандартния ликьор на Делукс. Прецакаха ни този път.

# 549
И аз да попитам - дали скоро пак ще има платна за рисуване? Знам, че имаше когато бяха диамантените гоблени - т.е. преди около два месеца?.. Обаче ми се струва, че тогава преобладаваха странни платна за оцветяване, искам обикновени. Колко пъти годишно пускат?

# 550
Здравейте, това ли е черният сладолед,който не е много сладък?https://www.lidl.bg/bg/p/podkani-lyatoto-s-lyubimi-sladoledi/sla … na-klechka/p54743

Дано да ви е полезно: Майка ми си купила някакво цвете ,от онова дето отблъсква комари.Решила да го присади и изненада-коренът му бил увит с някакъв найлон. Когато присаждате разрушавайте пръстта до корен.

# 551
  • Варна
Похвалвам и аз пасатора 3в1. Купувах го намален преди време, върши си работата.
Балсамовия оцет бива, но другия червен не ни допадна на вкус и едва го пробутвам.
Вакуумиращи машини купих два броя точно преди година и са супер. Препоръчвам! Само ще помоля и аз за място, откъдето да се снабдя с по-бюджетни консумативи. Благодаря предварително! Blush

# 552
Този сладолед в кутии по 6 броя не съм пробвала, единичен черен обсъждахме като не отровно сладък. Може и този да е такъв, който го е пробвал, нека сподели.

# 553
Мисля, че този в кутията е и единичният. Имам спомен, че веднъж миналата година пак го пуснаха в кутия, иначе си го продават само единично. Не е от най-сладките, хубав е, но зависи и човек колко е свикнал на сладко, определено е по-какаов и не толкова захарен по спомен.

https://www.lidl.bg/bg/p/product-recommendation/sladoled-na-klechka/p54742
От тези за панакотата какви са отзивите, хвърлих му око Laughing

# 554
Всички видове от тези сладоледи ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт