Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 131 080
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте, минавам набързичко без да съм чела назад. Докладваха ми, че съм ви липсвала Stuck Out Tongue Winking Eye
Първо, оплаквам се, че при гръцките питки за трети-четвърти пореден път има само етикет! 🤬😡😤 А напоследък ходя рядко до магазина...
Второ, не знам доколко е новина за вас, но за нашият филиал е новина: ще има в асортимента кус кус (от мароканския тип, без варене), както и булгур. Марката мисля, че беше Камполарго, а грамажът- 500 гр. Имаше поставени различни продукти в кашон/количка в единия коридор- реших, че просто зареждат стоки и са ги оставили там за момент. Обаче тъкмо се зарадвах и взех един пакет и ме догони служител да ми обясни, че не се продавали все още, не можело да ги купя, не знаели откога ще са в продажба и т. н. Е, чудно ми е тогава какво правеха заедно с други стоки от редовния асортимент и клиентите как биха могли да знаят, че не са в продажба ...Но се надявам да ги пуснат скоро в продажба!
Трето, похвалвам пилите за педикюр- взех и от трите вида и всичките ми харесват (харесвам им повечето принадлежности за маникюр и педикюр). Ще си имам за всяко настроение по една пила, ха ха Joy Взех и нокторезачка, харесва ми и тя. Само до клещите не се докопах, а тях ги исках за подарък. Но нищо.
Четвърто, шунката слайс 200 гр която обичайно купувам е с цена 2,49лв вече, 10 стотинки нагоре.
Наскоро купих няколко тениски и едни къси панталони за малката (размерът който е за годините и' е голям сега, по-малкият номер обаче ми е съмнително миниатюрен)...ще ги задържа за по-нататък, че са с много хубава кройка и с джобове.
Спортните бюстиета размер 85Б на кой номер отговарят, уголемени ли са чашките? Thinking За тези с розовия цип питам.
Като за "бързо включване"- толкова. Grinning Повече от месец ходя необичайно рядко до Лидъл, та изпуснах темата Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 01:11 от dolce miele

# 751
Аз пък страдам за плодовите барчетата Alesto, много отдавна изчезнаха, от месеци редовно проверявам! За тези говоря, макар че от тази снимка не съм виждала никога някои (основно ябълка, ягода и боровинка съм купувала):

# 752
Ах, Долче се появи! Heart Eyes
Онзи ден случайно хванах някакви много хубави тънички и леки дамски тениски в черно, бяло и сиво с надписи, които не съм виждала ни в сайт, ни в брошура. На сивата пишеше Mommy 007 на гърба, бялата я забравих... На черната пише Family Manager отпред. Joy Взех я. Bowtie

# 753
Contempladora, да не би да са били от дрехите за бременни? Smiley

# 754
Contempladora, да не би да са били от дрехите за бременни? Smiley
Това пък изобщо не ми дойде на ума. Grinning Бяха изоставени самотни в един кош в обичайната неделна гледка на празни кошове наоколо. Гледах брошурата от миналата седмица, в нея ги няма. Но не помня имаше ли ги в сайта...
П.П. Намерих брошура от януари 2020 г., слагам в скрит текст. Тогава са пускани в доста повече варианти за цялото семейство. Явно изостанала стока, но са много хубава материя! Обичам такива "изостанали" неща да се появяват. Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 01:40 от Contempladora

# 755
Влизам с питане за цветя.
Купих си фрезия - аромат йок. Красива инак - бяла.
После купих с огромен мерак жасмин. Нарочно баш жасмин .
Чакам го цяла седмица почти да цъфне - две три цветчета днес се отворили иии мирише ми на застояла вода във ваза.
Карък ли съм или по принцип не миришат хич.

# 756
Уголемени са чашките на спортните сутиени с розов цип, да. Аз съм 75B и трябваше да го сменя с 75А.

# 757
Eee, Долче😍, защо изчезваш така?! 😮 Ходила, не ходила в Лидл, в темата трябва да се явяваш. 😜 Хайде сега да върнем и Lemy, чакам я и нея. 🤗

Марчева, благодаря за рецептата за крема. В този й вид определено изглежда като нещо, което трябва да се опита. 🥣

# 758
Взех и едни ущипци с кашкавал за вечеря, ама докато се опекоха на грил тигана и кашкавалът изчезна.
Как ги приготвяте вие, за да не изтича тоя кашкавал?
Във фурната на хартия за печене. пак изтича, но поне остава около месото и може да се хапне. Високи градуси, стават по добре.

# 759
Благодаря ти, Лъки Flowers Bouquet
Не ни харесаха, няма да взимам повече.
Може би панирани като хапки с яйце и галета, кашкавалът би се дадържал, ама не ми се занимава чак толкова с нещо, което взех за бърза вечеря.
Много хубави клинчета за бременни си взрх. Някакви изостали явно, защото 2бр. бяха 13лв. Органичен памук са.

# 760
Чакам го цяла седмица почти да цъфне - две три цветчета днес се отворили иии мирише ми на застояла вода във ваза.
В моя филиал жасминът миришеше много приятно, само като се премине покрай него. Може би трябва да разцъфне повече.

# 761
Долче, какви пили за педикюр си купила, аз не виждам да са пускали. Трябва ми , че нашите вече са за смяна, тези дето се въртят с батерия, ама и други бих купила. Няма ли да ги пускат вече, че се измъчих(( Лично аз съм много доволна, решават ми проблем за лятото идеално.
За жасмина-имам такъв подарен преди 2 години. Много си го гледах, щото си нямам таквоз цвете. Връткам го (моят е от вида дето се навива на една дъгичка) , в началото цъфна с малки бели цветчета, после нищо. Зимата малко го изпуснах. Трябва много да се пръскат листенцата четох, така обичало цветенцето и водичка да има, на сянка повече да е. Но..така и не цъфна повече, ама си го държа. То имало различни жасминчета. Та му пръскайте листата с пръскачка-важно е.

# 762
Family manager имам и аз, от миналата година поне. Доста са изостанали

# 763
  • Варна
Взех си фрезии преди 10-на дни, ароматът е много силен и сладък, но най-вече сутрин, когато ги напече слънцето.

# 764
купих си фрезии и аз, защото обожавам. то е ясно, че са някакви холандски изкуственяци, но и моите не миришат.

Общи условия

Активация на акаунт