Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 131 070
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 810
Фрезията / бяла - красива - кичеста / , категорично на нищо не ухаеше . Ни сутрин - ни вечер - ни на обяд.
Жасминът пък - ухание не бих го нарекла . Красиви цветчета - но миризмата е на застояла вода от ваза .
Това е положението .
 Интересни са ми гарденията и стефанотиса дали ухаят по- хубаво.
Направо ме е яд , че не купих гардения .

# 811
На прясното сирене и ние вече сме фенове.
Едното сушено чоризо, това на подкова (Laughing), не го харесахме, лютата версия.
Видях пилешки хапки, панирани май, в снимка по-назад, как са, добре ли се получават на хартия във фурната например?
Очаквам иначе да пуснат пилешките шишчета в билкова марината, при нас не ги видях, по спомен ги пускаха заедно с факличките и другите продукти за скара, хубави са и на тиган.

# 812
Може ли снимка на това прясно сирене? Извинявам се, ама почти не съм купувала сирене и нямам идея кое обсъждате- дали от седмична промоция или от постоянен асортимент.

# 813
Аз да ви дам отзив за това веро реплика на Ферито

Не съм доволна. Слабо идва. Далеч  е от оригинала.

# 814
  • София
Влизам в темата с молба - в ЛИДЛ Слатина са изчерпани кръглите люлки, дали някъде в София някой е виждал?

# 815
Аз да ви дам отзив за това веро реплика на Ферито

Не съм доволна. Слабо идва. Далеч  е от оригинала.
Скрит текст:
Пробвай верото от ДМ - тяхна марка - аз съм очарована и е супер икономично . Даже не мога да повярвам.Отделно не ми разранява ръцете .

# 816
Това е сиренето, в кутия, постоянен асортимент:
Скрит текст:

# 817
И то ми е слабо...дм-ското. За МЕН. Сравнено с ферито. Не ангажирам никого с мнението си!

# 818
И то ми е слабо...дм-ското. За МЕН. Сравнено с ферито. Не ангажирам никого с мнението си!
  Явно е слабо , но за мен е добре защото не е агресивно към кожата на ръцете ми .
Инак харесвам Бинго .

# 819
  • София
Тета и аз по-добро веро от Фейрито не съм срещала. Даже се отказах да пробвам различни, само него си взимам.

# 820
  • Велико Търново
Последен лидл пазар направих за следващите сиг две седмици и държа да се отчета! Купих 5 пакета полента, а една жена след мен (мисля че водена от стадния пример) веднага взе два Simple Smile
Сега ще ги паркиран в хладилника и дано ме чакат за ядене в по-добри времена Simple Smile
Иначе на купих Солети, бисквити и кърпи за издърпване, вода, БАНАНИ Simple Smile и едно кенче вино да си сложа в багажа. Ама само на вас си признавам, даже и на ММ няма да кажа Simple Smile
Успешни покупки и да знаете че в Лидл Велико Търново, серес, полентата е на привършване Simple Smile

# 821
  • София

А като влезеш от изхода, как се редиш на каса? Rolling Eyes
Отъркваш се до и минаваш покрай вече  наредените хора на касата,  или  как?
Не, не обичам отъркването в хората или тяхното в мене.
Като кажа на охраната, че връщам нещо  човека отваря вратичката на неработеща каса и през нея ме пуска да се наредя накрая на опашката на някоя работеща. И в трите магазина, в които ходя така стават нещата.

# 822
Разбрах, благодаря.

# 823
Simple Smile и едно кенче вино да си сложа в багажа. Ама само на вас си признавам, даже и на ММ няма да кажа Simple Smile
Хубави новини да полееш с него! Днес не успях да стигна до Лидл.

# 824
В нашия квартал феновете на качамака (полента) не са много. 🙂 С какъв срок на годност са тези пакети, май не беше много?

Общи условия

Активация на акаунт