Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 972
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 065
Няма проблем да ползваш сушените домати до седмица-10 дни. Ако са в зехтин, няма какво да им стане.
Ползвам в буркан и стоят в хладилник доста време отворени. Проверявам преди употреба, ако не ми хареса нещо - хвърлям.

# 1 066
  • София
........
Имам и един въпрос за сушените домати от италианската седмица - на тях пише да се използват до 5 дни след отваряне на пакетчето. Аз обикновено се старая да изпълня препоръките от етикетите, но в този случай не съм сигурна, че за 5 дни ще успея да вложа в храната целия пакет сушени домати /днес сложих в блата за пица Simple Smile /. Та да ви питам, някой ползвал ли е точно тези сушени домати повече от 5 дни и има ли проблем?
Когато отваря пакетчето и не използвам цялото количество сушени домати ги поставям в бурканче и заливам със зехти, държа ги в хладилник, имат дълъг срок на годност, никакъв проблем, даже стават по-хубави.

# 1 067
Бонус купон за другото сирене май имат тези, които не са си ползвали другия на Родна стряха. Миналият ден взех една кутия с купона, сега нямам друг купон бонус.

# 1 068
  • Sofia
Като стана дума за купоните и офертите имам един въпрос аз. Повечето от тях имат условие за максимум 3 закупени броя. Тъй като аз вчера се доредих само до една опаковка от сиренето РС от купона, сега в друг магазин мога ли да взема още две опаковки на офертната цена или трябва трите продукта да са купени едновременно, за да се отчете офретата?

Имам и един въпрос за сушените домати от италианската седмица - на тях пише да се използват до 5 дни след отваряне на пакетчето. Аз обикновено се старая да изпълня препоръките от етикетите, но в този случай не съм сигурна, че за 5 дни ще успея да вложа в храната целия пакет сушени домати /днес сложих в блата за пица Simple Smile /. Та да ви питам, някой ползвал ли е точно тези сушени домати повече от 5 дни и има ли проблем?
Понеже даваш за пример продукт с купон, виж дали го имаш купона.
За офертите, предполагам че взимаш 3те (или колкото е ограничението)  и още ако искаш, са на отделна сметка, за да са на офертната цена. В една сметка само 3те ще са намалени, ако имаш повече, са на обичайната им цена.

Сушените домати ако са наистина сухи, не знам какво им се чудите... затворени добре биха издържали доста според мен.
Аз датите за годност гледам ако ще взимам нещо, което няма ползвам веднага, за да преценя колко да взема. Иначе срока на годност не ме вълнува, проверявам продукта и преценявам.

# 1 069
  • Пловдив
Благодаря ви за отговорите. Flowers Tulip
Сушените домати не са в буркан, а са в пакетчета, без зехтин. Тъй като няма консервант в състава, помислих, че може наистина да се развалят бързо, щом пише да се ползват до 5 дни. marchеva14, чудесна идея да се сложат в зехтин, мислех си го и аз. Спрях да купувам сушени домати в буркан със зехтин, защото имат кофти съставки.

# 1 070
marzeliva, има голяма разлика между купони и оферти в приложението, както вече са ти писали. В първи пост на темата е обяснено добре.
Накратко. Купоните могат да се използват само еднократно, независимо колко бройки си взела. След това изчезват от профила. Офертите могат да се използват многократно в рамките на календарната седмица, като намалената цена важи за максималното упоменато количество в една касова бележка. Ако искаш повече от (обикновено 3) бройки, можеш да разделиш на отделни бележки при едно пазаруване или да пазаруваш много пъти в рамките на седмицата, за да бъдат всеки път на намалената цена.

# 1 071
  • Пловдив
Contempladora, не съм объркала купони с оферти. Не съм новобранец и съм оползотворила доста купони и оферти от приложението. Simple Smile Специално за купоните за първи път ми се случи в магазина да няма достатъчно /три/ бройки от даден продукт и не съобразих да погледна дали купонът е изчезнал от приложението, преди да питам. Благодаря ти за разясненията. Flowers Hibiscus

# 1 072
  • Козлодуй
В началото на темата също има обяснение за купоните и офертите Simple Smile

# 1 073
Разбирам. Simple Smile Твоят въпрос всъщност ме подсети нещо. Понякога (най-често когато има технически проблеми с приложението, но не само) се случва купонът да не изчезне от профила на човека и той да може да го използва повторно. Но това е по-скоро бъг и рядко се случва. Така че най-сигурно е да проверяваме профилите си периодично. Иначе по дефиниция купоните изчезват веднага след използването им, дори и да не сме купили максималния брой артикули.

# 1 074
  • На изток от Ада
Останах си без машинка за вакуумиране ☹️, верно късно отидох. Но тука и не видях къде е била тази Супер събота, обикалях, обикалях.

# 1 075
  • до най-прекрасния мъж
Хубава е машината за вакуумиране. Имаме я от 2 години и се ползва често. Пликове купих от Метро. Имаше 3 различни размера, аз ползвам най-малкия, струваха окоро 16-17 лв за пакет от 100 бр.
Това колко метра е като дължина? Лидлските не излизат ли по-изгодно? Две ролки по 3 метра са 10 лв. 28 см ширина. По-малките са дори 3 ролки по 3 метра. Нещо не ми излизат сметките, помагайте. 🙂
Не излиза по-скъпо с пликове от Метро. 3 метра са ти 15 плика по 20 см., две ролки са ти 30 плика. В Метро са 100 плика за 16-17 лв. Не е по-скъпо, даже е доста изгодно.

# 1 076
marzeliva, ако е посочено до 3 броя, купуваш 1, 2 или 3, и купонът изчезва. Ако ти хареса въпросния продукт, просто правиш профил на друг член от семейството и купуваш още с него. Поне аз така правя.

Ако например в купона са упоменати 3х2 млека, а ти купиш общо 3, две ти ги смятат по купона и едно на редовна цена.

# 1 077
В Лидл продават ли лаваш и ако да къде е разположен?

# 1 078
  • София
Кой писа, че новия купон за сирене, идва само при тези, който не са си използвали този за тенекиената кутия?

Аз вчера взех една тенекия за проба, днес имам и за БДС сиренето. Той обаче е само до утре, та няма да го използвам.

Освен, ако не отида да проверя има ли машинки за вакумиране Simple Smile)))))

# 1 079
  • София
В Лидл продават ли лаваш и ако да къде е разположен?
Мисля че не.
Имаше тортиля преди, сега не знам.

Общи условия

Активация на акаунт