Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 838
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 200
Силвиа, вчера видях, че в самото приложение пише, че наличностите на сирене не са достатъчни по магазини - затова не са ти пратили купона за 3 лв. Тези купони ги пращат като извинение, но когато не са предупредили.

# 1 201
Съставът им е компир и слънчогледово масло. Друго няма. Какъвто е и като си ги обелиш и опържиш ти самият Joy

Ми яж полента бре Тетич.Grinning
Голям бум тая мамалига Joy

# 1 202
Любимата ни бира е намалена, тамън два кашона взехме. И единия отиде, де, по сбирки с приятели.
Чипсът с коричка е ужасно, ужасно солен.

# 1 203
  • Sofia
В Лидл на Алабин също бяха заредили ХХЛ нещата и взех едно масло. 500 гр. е, голямо паве, ще го видим как ще е. ..
Ако го пробвате тия дни, ще се радвам на отзив. Simple Smile
Ако някой е много мераклия за вакумиращите машини... у наше "село" има няколко в момента.

# 1 204
Жената, коя е любимата бира? Мм се израдва на цената на Загорката.
Скрит текст:
Влизам в темата... виждам тиквички като динозавърски яйца и чета за семена от Нутела... NerdSatisfied а уж не употребявам весели субстанции. JoyThinking
Светнах се за какво иде реч де. Simple Smile
Леми, добре дошла отново! Hug Трябват ѝ няколко опита на картата ти да набере отново скорост и ще скречваш печелившо вече. Smiley
🤗
Надявам се да се поправят. 😏

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 17:46 от Lemy

# 1 205
Защо в сторитата на Лидл в Инстаграм непрекъснато се споделят някакви гъбички за гримиране, а видях и тефтерче с бели страници - от кога са тези неща? При нас ги няма, а и не съм ги забелязала в брошурата...

# 1 206
Лени, аргус стъкло. 70 и няколко стотинки е. Класически чешки горчив лагер

# 1 207
Гъбички за грим има в Лидл Борово. Някъде 3лв и нещо май бяха, различни цветове и форми. Гледах, гледах, взимах и оставях, накрая се отнесох нанякъде. С тези маски дори червило вече не слагам, приличам на пещернячка. Та не знам колко са търсени, никой не си взе около мен, имаше и с двойно действие някакви, до четките без дръжка стоят в магазина.

# 1 208
Интересно, как не съм ги видяла... дано да намеря следващия път при нас, бих си взела...

# 1 209
Лени, аргус стъкло. 70 и няколко стотинки е. Класически чешки горчив лагер
Тя не е ли в постоянният асортимент?
Фанфанито, аз си купих един гланц и балсам, и изхвърлих всички стари червила и гланцове.

# 1 210
Мнение за някое от тези?

# 1 211
Леле Simple Smile
Някой случайно да е садил семенцата от Нутела - по Великден я пуснаха? Какво е поникнало евентуално?
Сега буркана беше на промо и понеже купих, мисля да садя семената в малки формички - Лидълска мини оранжерия. Трябват ми за градинката пред блока, че озеленяваме любителски.
Моята реколта:
Скрит текст:

... има и още, но засега не са поникнали, че са садени по-късно. Бяха два вида - кученца и жълтички. На едните пише време за поникване 14-21 дни, на другите е повече, но не помня колко точно. Жалко, че не поникват малки нутелки, хахаха. Joy
Основните поникнали семенца са от тагетис (турти). Другите още не мога да разозная какви са, трябва да станат по-големи.

# 1 212
В Лидл на Алабин също бяха заредили ХХЛ нещата и взех едно масло. 500 гр. е, голямо паве, ще го видим как ще е. ..
Ако го пробвате тия дни, ще се радвам на отзив. Simple Smile
Ако някой е много мераклия за вакумиращите машини... у наше "село" има няколко в момента.

Може ли някоя добра душа да ми го купи и изпрати (не съм от София) с наложен платеж..помолих Morena, но тя няма възможност;

# 1 213
Аз накрая си купих шевна машина от olx, пак  лидлска, ама ...аман. Чаках, чаках....

# 1 214
  • Sofia
Честита да ти е, Хепи, със здраве  и кеф да си  я ползваш! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт