Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 757
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 335
О да, и аз имам такива съмнения, но човека така реши : ))
Ще видим де, може и да ги изядат още преди да съм почнала 😸

# 1 336
  • Бургас
И аз мисля като птичката - чарът им е че са леки и хрупкавки, а в сладкиш това ще изчезне. Ама човекът като иска, опитай, и ако не стане добре, ще му набиваш канчето после Grinning

# 1 337
  • Стара Загора
Така си се ядат. Наскоро гледах рецепта как се правят.

# 1 338
  • до най-прекрасния мъж
Я дайте идея или рецепта какво да ги правя тез хрупкави вкусотии, от италианската седмица? Мм иска някакъв сладкиш, върти ми се в главата нещо с маскарпоне, сметана 🤔
Скрит текст:
Лидл предлагаха по едно време торта с такива сладки. Беше с лек крем. Мисля, че 1 маскарпоне и 2 сметани с малко захар ще стане перфектен крем. Те са доста сладки и  ароматни и им трябва нещо леко, за да балансира вкуса. Аз правя подобен сладкиш с бишкоти, потопени в кафе, вариация на тирамису (майка ми не трябва да консумира сурови яйца и алкохол) и става много приятен, свеж и лек.

# 1 339
  • In transit
Леми, на тези бутерки им ходи да ги направиш със сладкарски крем, ако ще ги правиш на десерт изобщо.
Скрит текст:

# 1 340
Майки, точно рецепта за милфьой харесах, сега ще погледна и твоето предложение 👌
https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2019/11/blog-post_63.html?m=1

# 1 341
Правила съм такъв мързелив сладкиш. Ред обикновени или за торта бисквити, натопени в прясно мляко, ред крем от маскарпоне сметана и пудра захар, компот от праскови по средата и най-отгоре се забиват в крема сфолиатините.

В инструкциите на една приятелка имаше Нутела в крема, не плодове, но и без Нутела и въпреки сметаната те отдават много голяма сладост, като се размекнат. Прекалено сладко ми дойде на мен, не го одобрих много.

# 1 342
Мен ако питаш - не ги хаби за десерт.

# 1 343
Някоя съфорумка питаше за детските сандали на по-предна страница. Вчера взех за сина си номер 27 - много уголемени и широки са, аз взех от по-отворения модел. Утре планирам да ги върна и ще търся от другаде, защото имаше само 3-4 чифта останали, от които едни видимо носени (мръсни), едни номер 27 и всички останали - по-големи номера.

# 1 344
Някой нали каза, че не са качествени? За такива залагам на декатлонските.
Китки взехме вчера със синчето и пак забравих за камъка. Явно не ми трябва.

# 1 345
И аз вчера загледах сандалите за момичета ,обаче. Наистина са малко по- широки краченца,но момичешките единия модел се стесняваше с лепка ,а другия с ластик отгоре. Ако нямах 5 чифта вече купени сандали,щях да и взема. Wink Иначе ,в 6 вечерта е Младост 2 имаше много малко останали бройки сандали за момичета( много за момчета ), гръцки питки и мини сладоледи също нямаше ..само много хора дето имаше .
Детето грабна веднага 2 Легота - за 1-ви юни били Wink Wink а аз яйца намалени,шунка,картофи, сметана, кроасани ,рибни пръчици за бърза вечеря

# 1 346
Благодаря за отговорите за сандалите, аз ще търся за момче, може би 30номер. Дано ме дочакат, за В.Търново говоря Simple Smile

# 1 347
Я дайте идея или рецепта какво да ги правя тез хрупкави вкусотии, от италианската седмица? Мм иска някакъв сладкиш, върти ми се в главата нещо с маскарпоне, сметана 🤔
Скрит текст:
Хапваш си ги така,уникално вкусни са.ММ ,който не яде сладко,излапа една опаковка ,с кафето много му вървят.Бях взела преди време на промоция ,намалени на 1.99 няколко опаковки.След това се наложи пак да прескоча до магазина за още едно зареждане .

# 1 348
  • София
Скрит текст:
Лидл предлагаха по едно време торта с такива сладки. Беше с лек крем. Мисля, че 1 маскарпоне и 2 сметани с малко захар ще стане перфектен крем. Те са доста сладки и  ароматни и им трябва нещо леко, за да балансира вкуса. Аз правя подобен сладкиш с бишкоти, потопени в кафе, вариация на тирамису (майка ми не трябва да консумира сурови яйца и алкохол) и става много приятен, свеж и лек.
Да, имаше го тоз сладкиш преди 4,5 години,купувала съм с лек и средно сладък крем, хубав беше десерта.

# 1 349
  • Somewhere far away
Някой може ли да погледне дали са налични кампарито или аперол-а, че да не се разкарвам напразно и днес.

Общи условия

Активация на акаунт