Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 643
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 470
Леми, а къде в магазина са разположени тези хрупкави вафли, че вчера се огледах за тях, но не ги видях. Може и да са свършили, де. Търсих ги там, където има останали други неща от италианската - сушени домати и т.н. Там ли трябва да са /ако са останали/ ? Те няма мен да чакат, но да питам за всеки случай. Simple Smile
Италианските вафли са постоянен асортимент, на най-горен рафт стоят при другите вафли и бисквити.
И аз забелязах подробното описание на ваниловите шушулки в крема.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 471
Алеле..каква е тази брошура..цялата лятна колекция на един път ли я изкарват?! 🤪Някои неща са 1:1 от миналата година, други в нов цвят. Много се смях на описанието на ванилията, дали някой е направил връщане заради точките..или нас четат. 😁 Иначе си харесах разни неща от четвъртък..но ги забравих, трябва ми списък.

Ефибуш, как изравни крачетата на масичката?
Леми, 35 лева е.
Саня, това е каменната масичка.

# 1 472
Харесва ми брошурата. Ще си заредя универсални мокри кърпички.
Готовата салата в плик също ми е удобна.  Френско розе.
Да ви питам, добружанския нахут хубав ли е? Правя домашен хумус и търся  свястна суровина.
Ще си купя паприка у павлаци, няколко броя, ние си хапваме.
Цветоулавящи кърпички.
Има какво да се пазарува и другата седмица.

# 1 473
Кърпички и аз ще взема.

# 1 474
Прочели са, че някой търсеше стъклени панички и връщат брюлето Joy
Наистина много повторения. От тези меденки неотдавна взех 3 опаковки, даже мисля, че имам още...
Някои от дрехите ми харесват, но не съм убедена, че ми трябват.

# 1 475
  • Козлодуй
Харесват ми дрехите от четвъртък но да бяха включили малко жълтичко със сиво стига с тия огромни цветя за десен - като тапицерия то дори тапицериите вече не са с такъв десен Simple Smile

# 1 476
Подобни десени дрехи (червени цветя на тъмен фон), видях наскоро в Уайкики, сигурно е модерно. Имаше различни видове.

# 1 477
Имате ли впечатления от апарата за кръвно? Дали мери вярно?
Скрит текст:

# 1 478
  • Козлодуй
Аз имам стар лидълски апарат за кръвно с който се мери на бицепса и скоро го сравних с докторски показава същото - много съм щастлива че е съвсем точен Simple Smile

# 1 479
И аз смятам,,че правилно сложен ,апарата за кръвно мери точно.
Иначе и на мен ми е сбирщайн новата брошура - само на храната ще наблегна ....и на купичките от брюлето Wink Wink Wink
Все гледам,гледам чуждите брошури и каквото харесам там ,все не идва ...чакам си аз бански , раница за лаптоп,едни бели панталони , маратонки -мрежести за момче 31-37 номер ( те пак сандали за малките ,само че от скъпите този път Joy) . Вкъщи много тачим бургерите от младо телешко и ловджийските наденички ...и бланшираните картофи на вълнички ,също повече ни харесват от обикновените ...та явно на бургери с картофи пак ще се набляга Wink Wink Wink

# 1 480
Сбирщайн, Плюшкин, липсвал главният герой... Joy аз избирам да кажа, че в брошурата има за всекиго по нещо Grinning Зехтинът ми хвана окото, каперсите, апарата за кръвно, бургерите, някои неща с лидл плюс, промо салатата, сигурно и скара артикули ще уважа, че ще ходим на барбекю... Впрочем в сайта има повече неща, отколкото в брошурата.

# 1 481
  • Велико Търново
Новата брошура ми прилича на гаражна разпродажба.
Хрупкави вафли italiamo Са от постоянния асортимент, стоят до обикновените вафли в магазините.

# 1 482
  • Варна
Харесват ми дрехите от четвъртък но да бяха включили малко жълтичко със сиво стига с тия огромни цветя за десен - като тапицерия то дори тапицериите вече не са с такъв десен Simple Smile
Абсолютно съгласна. Тези цветя колко години ще ги гледаме? Плюс, че на повечето неща няма най-малкия размер и като се вземе предвид, че дрехите им са уголемени.. Съвсем нищо не ми хареса.

# 1 483
  • Пловдив
И на мен ми хареса новата брошура . Да питам макароните -сладки  и  лимоновия чийзкейк  хубави ли са ? За почерпка се чудя дали да взема .

# 1 484
  • Sofia
От новата брошура зехтина и аз го обмислям, ей тъй да го видя, не че имаме нужда, ама  пък и все ще се използва. Вчера си взехме и балсамов оцет 1л (от Ф), че у нас си върви...
Още каперси и брюлето, вафлени фунийки и бисквити, агнешки бургери, соба нудлите, Доместос, суровия петрохан, ПиЗ...
Чудя се кое ли няма да дойде/ ще липсва този път?!

Общи условия

Активация на акаунт