Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 513
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 575
Някой вече ползвал ли е капака срещу пръскане в тиган? Аз едно време имах нещо подобно и си пръскаше пак през дупките. Давайте отзиви за този, че все гледам и се чудя. За спагети ясно че е супер удобен, ако ми попадне може да го взема само за тая цел.

Плотът на масичката от какъв материал е
Може на опаковката да е пишело, но я изхвърлихме вече. Леко като гумирано стои и не дрънчи саксията като я пльокнеш отгоре, според мен не е камък или теракота, по-скоро някакво супертвърдо pvc.

# 1 576
Пицка от брошурата. Хареса ми.
Вчера успях да взема това, което го нямаше във вторник - голямо масло и крем за мазане ХХЛ.
От скреч картата имам бисквити с канела за 1 стот.

Коя точно пица е тази - и вие явно сте добавили домати и какво още отгоре ?

На мен вече често ми да ми маркират на редовна цена стоки намалени с 30 или 50 % .
Досега нямах време или не отивах да направя рекламация . Но вчера бях взела онзи капак против пръски и едно пластмасово кошче - добре си погледнах бележката навреме / в къщи вече /
 Както винаги се бях натоварила и нямах време да разглеждам бележка след касата .
И как няма да сгрешат като бързат да маркират още не съм застанала до касата .
Често за някои неща треперя - тази плоча да не я счупя например . Защото бях с малката пластмасова количка
Нямаше проблем при корекцията . Даже имам стреч карта . Две за един ден .
Първата един гел там антибактериален .
После шоколад със сметана и цели лешници / баш на мен дето мразя лешници - все неща дето не обичам ми се падат .
Капака срещу пръскане е и подложка за горещи съдове и цедка / гевгир за спагети и т.н.
Срещу пръскане ми трябва нещо правоъгълно - щото най- вече ми пръска грил тигана.

На фолиото за грила си пише , че става и за фурни . Не виждам защо би изгорял реотан , ако да като сложа например тава не изгаря . Въпросното фолио ми напомня имам подобно силиконово за печене .
Тоест ако сложа правоъгълна тава на дъното на печката реотаните няма да изгорят - но с тънък слой фолио ще - че то те са скрити под метал .

# 1 577
  • София
Нищо не е добавяно,така си е пицата

# 1 578
  • Пловдив
коя е пицата?

# 1 579
# 1 580
Аз отдавна спрях да вземам от тези пици - все ми бяха постни .
Тази изглежда великолепно .
 В нормален асортимент същата ли е ?
Помня съм купувала и вечно нещо добавях .

# 1 581
  • София
Да,същата е.

# 1 582
Някаква идея в какъв ред да вмъкна песто в пицата, и изобщо в какъв ред редите продуктите. Набавила съм всичко за една пицария, то плочи, то дъски, ножове, чинии, продукти, уикенда ще разточвам.

# 1 583
Някаква идея в какъв ред да вмъкна песто в пицата, и изобщо в какъв ред редите продуктите. Набавила съм всичко за една пицария, то плочи, то дъски, ножове, чинии, продукти, уикенда ще разточвам.
Мажа го на блата ,ако забравя отгоре на пръски с вилица .
Вчера правих с песто дженовезе и под него мажа топено сирене . Винаги имам  едно две пакетчета . От това продълговатото . Него влагам в какво ли не - майонеза , сосове и т.н.
Но откак смених хладилника и бързо ми мухлясват доста неща .  Например пакетче май на вратата.
Маята някак ми се вижда променена .

# 1 584
  • София
Аааа добре ме подсети да споделя че също купих метеостанция защото старата не искаше да се свери часа а тя няма от къде да се сверява тази новата си има копчета но не ми харесва че температурите отвън и вътре са с много малки цифри а същевременно голяма част от екрана е заета с безсмислена картинка на барбекю Simple Smile Имам бележка и кутия на старата но не съм я връщала - защото ми харесва ясните големи цифри на температурите иначе часа не работи и затова съм я заврявла в друга стая където датчика да отчита и от север Simple Smile
А, настроихте ли часовия пояс, ако става въпрос за тази м. станция:
Скрит текст:

# 1 585
  • Sofia
Както и Саня писа... или първо песто намазвам на тестото или на буцички слагам тук там сред другите продукти, или пък такива на изпеченета пица - няма правило.
С останалите продукти също - аз слагам резени домати първо, после останалите. Най-накрая накъсвам моцарела.

Взехме си масало, джинджифил и други обичайни - млека, хляб,  обезкостени пил. бутчета.

# 1 586
В нашия филиал явно все пиянки пазаруваме, защото спуманте няма! Joy
Искаше ми се да го пробвам с аперолче, но явно няма да ме огрее.

# 1 587
Може да объркате доматен сос с песто - аз правя подобно с крема сирене + кетчуп или дом.пюре и така мажа пицата .
  Морена коя моцарела ползваш за пица ? Аз тази дългата . Но в момента съм с един кашкавал дето купувам от турски магазин / кг за 12 лв и определено съм доволна /
  Прясното мляко дето е на промо хубаво ли е ? Мисля да взема от него и от любимата си вода .
Маслото още не съм пробвала и се чудя дали да купя още едно .
Като цяло днес ще ида за водица . Но съм с колело и може три дена да съм водоноска

# 1 588
  • Козлодуй
mimeime, старата ми метостанция няма копчета и сама се сверява по радиовълни няма възможност за избор на часовия пояс и не изглежда като твоята - доста по-малка на външен вид, но много точно мери външната температура - предимството на всички е че безжично се свързва с датчика Simple Smile
Аз харесвам прясното мляко пилос 1,5% Simple Smile

# 1 589
В нашия филиал явно все пиянки пазаруваме, защото спуманте няма! Joy
Лайка, вероятно майчето с количката и конското от дядката пазарува в твоя филиал. Joy (Шегувам се, но тази историйка така ме разсмива всеки път, че обичам да я повтарям в темите. Laughing)
Бихте ли споделили мнения за вкуса и качеството на бирената шунка Дулано с купон другата седмица (350 гр. парчок, на 20 стр. от брошурата)? Защо се казва "бирена" всъщност, подходяща е за консумация с биричка ли? Beer
Отдавна ми се яде, а от години не смея да купувам, че последната, която купувах беше с вкус на полуподсладена мукава...

Общи условия

Активация на акаунт