Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 382
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 635
Подобието на шише

Кутия

# 1 636
Аха. Ясно.
Аз за това мислех че става дума

# 1 637
Всичко им е еднакво без опаковката. Та, най- вероятно има нещо, дето ми убягва и за това питам дали вие знаете какво е то.

# 1 638
Аха. Ясно.
Аз за това мислех че става дума

Това си е моето мляко . Само него си купувам от Лидл.
И винаги имам опаковка кондензирано неподсладено мляко . Ако нямам прясно или е развалено ползвам него .

# 1 639
И ние тази харесваме.

# 1 640
Всичко им е еднакво без опаковката. Та, най- вероятно има нещо, дето ми убягва и за това питам дали вие знаете какво е то.
Само фацата е различна. Ако имаш късмет и има в твоя магазин , вземай.

# 1 641
  • Варна
Да похваля печалбата от скречa бисквити с канела за 1ст. Съставът сигурно не е хубав, но са страшно вкусни (поне за моя вкус).
Скрит текст:
В Лидл Възраждане гр. Варна имаше останали гъби за грим, козметично огледало и куп други неща.

# 1 642
Подобието на шише

Кутия

Аз такава кутия не видях в магазина. Имаше малко от първия вид.

# 1 643
Да не би да са в процес на смяна на опаковката и да има и от двата вида опаковки из филиалите? Само това ми хрумва.

# 1 644
Начи явно ще сменят опаковката и затова показват и двете .
Ако е било в картонена ще минава в таз другата / дето не съм я виждала хич /
 Та оттам и таз дилема.
Явно да се изчерпат тези от старата партида . Пускат и от двата вида и готово . Цената пък е хипер ниска - и потребителите нал са овце . Юруш .
Моя милост и барбар Саня с офцете

# 1 645
Нямам идея. Докато разглеждах брошурата ги видях. Хем са като близначета, ама не точно и реших да питам.

# 1 646
Днес не съм ходила за мляко и не знам каква му е била опаковката, но редовно взимам 1,5% в шишеподобна.

# 1 647
Да призовем една Мишчица или едно Търтийнче да решат казуса. Оммммм. Stuck Out Tongue Winking Eye Отдавна не са писали сякаш в темата, сигурно са предозирани на тема Лидл милите и не се натоварват допълнително и тук извън работната среда. Simple Smile

# 1 648
Днес не съм ходила за мляко и не знам каква му е била опаковката, но редовно взимам 1,5% в шишеподобна.

Явно в накои богоизбрани филиали го има. Grinning
В други...го няма.

# 1 649
Тетичка,
Скрит текст:
Лидл-ски кърпи в кутия ли има до млекцето на твоята снимка? Stuck Out Tongue Winking Eye И ти ли ги тачиш? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт