Лидл 151 - Майска разцъфтяваща

• 130 730
  • 2 480
  •   1
Отговори
# 1 980
Ммм, изглежда страхотно, точно нещо такова си представях! Благодаря за рецептата. Трудна работа ще е това с вкусовете, в момента е в период, в който отказва всичко с магданоз/копър или друга подобна зеления...не мога да разбера откъде й хрумна.
Оказа се, че ще ни затварят магазина за два дни, чудя се какво ли ще ремонтират.
Аз купих апарата за кръвно преди време, но не съм доволна, даваше големи отклонения в сравнение с ръчния класически апарат.

# 1 981
Не знам дали е до научаване. Може просто да има затруднения в храносмилането на определени храни - за период или за постоянно - и затова да не ги иска. Телата ни са по-умни, отколкото съзнаваме.

В Лидл има ли пастет с добър състав, как беше? 🤔

# 1 982
Гъшия пастет..но има натриев нитрит и нишесте от тапиока. Другото му е ок. Та за теб май не е добър съставът.
Други не съм купувала.

# 1 983
  • Sofia
Не знам дали е до научаване.
За лютото конкретно имах предвид аз.

ina-mina, пак заповядай, дано опитате и ви хареса! Simple Smile
Тъкмо се прибрахме от разходка, почти затворихме нашия Лидл. Simple Smile

# 1 984
Тета, благодаря, да, нитрит не ми е приемливо. Пак ще трябва да правя домашен явно.

Морена, И лютото е в тази графа. 😉 Ако ме отблъсква, значи в момента организмът ми не може да го понесе. .. Чакай аз друго да те питам - защо боровинките бяха намалени при вас под 16 лв/кг, а при нас не?! 🤪

# 1 985
Angela61 , да, като показаните съм дала линк, ама не се получаваше. На мен и двата ми харесват, това с колелцата дори повече, щото си го пързаляш и не носиш с чантата. Но съм виждала малко по-различни, иначе и столче имам, но не ми е удобно, искам да си легна и да си го нагласям за четене, блеене в морската шир, такива мераци някакви имам, но...ще видим, до 20лв бих дала , за повече... то какви ли не неща вече съм наблъскала, сега на това ми е мерака. Даже едни надуваеми дето се връткаш и пълниш с въздух да лежиш  и да плуваш, едни меки, бе..имаше ги имам, но още не съм го ползвала, че миналата година никъде не ходих. То и чадър си имам и една врътка за него и пясъка, покривало за пикник някакво, хавлии, бутилки с вода, еми..то автобус ми трябва до плажа вече да ме закара с джаджите.

# 1 986
  • Sofia
Соул, даже не знам за тия боровинки. Simple Smile

# 1 987
Брадичке,
Скрит текст:
Това става ли за юнската тема?

Месец без "Р". Лято пулсира.
Вкъщи до късно не ни се прибира.
С любими хора на разходка под ръчичка,
А към къщи после с Лидл-ска торбичка.

Joy Знам, че е рано, но ми е едно лятно такова на душичката, нищо че времето не дава още знак да е разбрало за мойте летни въжделения. Satisfied

# 1 988
  • В градината...
Миналата седмица подариха на дъщеря ми светещия глобус. Тази седмица пък нас ни поканиха на детски рожден ден и ходих да видя дали не са останали, ами имаше само един и то деформиран. Реших да проверя по книжарниците и интернет - под 50-70 лв. нямаше такова чудо /а лидълският е 30лв./. Така че, голяма находка са си доста неща от там, как няма да купуваме.
Тази седмица заредих за децата чорапки и потници.

# 1 989
  • Стара Загора
Имате ли мнение за сандалите, които са от утре?

# 1 990
Хайде, народе, топла, пари... Новата брошура: https://www.lidl.bg/bg/broshura/ot-31-05-do-06-06-broshura/view/flyer/page/1.

# 1 991
Ооо искам вече да е четвъртък 😂 за плажното масло , лосиона за след слънце и спрея за тяло също ми е интересен

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 00:28 от Анонимен

# 1 992
Ооо искам вече да е четвъртък 😂
То вече технически погледнато е четвъртък, ама не е тоз' четвъртък, който чакаш. Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
Някой ще ме ориентира ли за размерите на банските? Също ли са леко уголемени, както са обичайно дрехите в Лидл спрямо нашите размери?

# 1 993
  • София
Юху, гръцка седмица с плажни неща! Лятно ми е вече! Ще се харчат пари пак. Тъкмо и от една лятна пижама имам още нужда.

# 1 994
  • София
Плажните млека и лосиони вече са заредени ( София, Евлоги и Христо Георгиеви ) и са на тези цени.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 00:38 от RebelHeart

Общи условия

Активация на акаунт